Hirdetés
Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz PierNight #22757 üzenetére
Leírom én mit tapasztaltam. (nappalis vagyok én is és ikon 200-al vettem a telefont részletre)
A számom megszerettem volna tartani, így a gép dobott 70k előleget. Kb. 25perc ügyintézés után dobta ezt az összeget, szóval ökölbe szorult a seggem rendesen. Mondtam az ügyintézőnek, hogy ez így nem lesz jó, nyomkodjon még valamit a gépen. Aztán oda hívta egyik munkatársát, aki felvilágosította, hogy ha valaki meg szeretné tartani a számát, akkor a gép automatikusan 70k-t ír ki. Elkezdtük elölről a folyamatot, de már új telefonszámmal. Így 40k + a telefon előleg volt az amit ott kellett hagynom. Mivel nem voltam biztos magamban, kínosan sokszor megkérdeztem a csávót, hogy ez a 40k mire jó. Mindig ugyan azt felelte, hogy egy ideig 0ft-os számlák fognak jönni, mert ebből a 40-ből vonják le a készülék részletét és a csomag díjat. Mondom, erre többször rákérdeztem a biztonság kedvéért, és mindig ugyan azt válaszolta. A meglepetés az első kiküldött 7170 ft-os számlánál ért. Nem nagyon értettem a dolgot, utána világosítottak fel itt a nagy Tmobile topikban, hogy bizony ordas nagy faszságot beszélt az ügyintéző. A telefon részletét ugyan úgy kell fizetni minden hónapban, azt nem a vásárláskor befizetett kaucióból vonják le. Ennek egy cseppet sem örültem, mert nem így terveztem, de mindegy, kibírom... Csak akkor nem tudom, hogy kitől kéne kérdeznem ilyen szituációban, hogy biztos válaszokat kapjak!?
Amúgy előtte nem volt semmi a nevemen, egy sima feltöltő kártyám volt.Ami még nagyon tetszett, hogy ugye bementem az üzletbe és kb minden pultnál várakoztak páran, nah mondom ez hosszú lesz, de azért téptem egy számot. 1db ügyintézőnél nem volt ügyfél, ő csak nyomkodta a gépét. Oda mentem és megkérdeztem tudna e segíteni, iphone-t szeretnék vásárolni. Mondanom sem kell, egy percet nem kellett sorban állnom.
-
Laccee89
csendes tag
Üdv!
Van egy Iphone 3G-m,és került hozzám egy GS,amire lecserélném. A kérdésem az lenne,hogy hogyan másolhatnám át legegyszerübben egy az egyben a kontaktjaim,appjaim,üzeneteim stb az új telefonra? -
Ragnar95
félisten
válasz greggggg #22810 üzenetére
A Filmtekercs képeit, tehát amikot az iPhone-nal készítesz vagy oda mentesz le direktbe, azokat lementi, a Fotókönyvtár képeket viszont természetesen nem menti le, hiszen azokat a gépedről szinkronizálja fel, tehát azoknak megkel lenniük a gépeden...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tajati
aktív tag
Hali hogyan tudom azt be állitani itunes ben hogy mindent az iphono van azt hozzá át itunesbe?
-
Laccee89
csendes tag
köszi nektek
-
Ragnar95
félisten
válasz tajati #22813 üzenetére
Hogy érted, hogy mindent átteni iTunesba? A videókat, zenéket, képeket onnan teszed fel, a játékok szinkronizálásnál átkerülnek, a filmtekercs képeit pedig ha gépre kötöd, áttudod rakni gépre.
Vagy készíthetsz backupot, amit feltudsz rakni egy másik iPhonera/iPadre/iPod Touchra és az tényleg mindent lement.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
-
bandigno
senior tag
a smartsync se hibamentes, megvettem, kipróbáltam...jó pár kontaktomat újra kellett szerkeszteni, mert a nevek végéről le-le csippentett betűket ill megfordigatta a vezeték-keresztneveket, a bejelölt szinkronizálásra váró kontaktot nem szinkronizálta, hanem létre hozott egy újat név+kép összeállításban, de volt olyan is, amit spec nem is szinkronizált le. nem sokkal lettem előrébb, mintha képeket adtam volna hozzá a kontaktokhoz!
-
Ragnar95
félisten
válasz tajati #22818 üzenetére
Akkor miért nem mentetted le a zenéket az előző gépedről? Szerintem sem lehet lementeni iPhoneról a zenéket gépre, legalább az iTunes Library-det lekellett volna mentened, mert így nemfogsz tudn szinkrnizálni anélkü, hogy minden zenéd és videód letölődne, ha nem kézin volt a zenék+videók kezelése.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tajati
aktív tag
O bakker most mi a tököt csináljak? az elözö gép meg van csak azzal az a baj hogy windowsos.
-
Ragnar95
félisten
válasz tajati #22822 üzenetére
És? Attólmég letudod róla menteni az iTunes Library-t és a zenéidet és átrakni a Macre simán
Az iTunes Lybrary-d a C:\Users\Username\Music\iTunes alatt találodPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
olyan alkalmazás van-e, amely a névjegyzékben a kontaktokhoz hozzá teszi az abban alapjában amúgy szereplő képeket?
más rendszeren teljesen hozzászoktam, hogy nem a neveket (szöveget), hanem a képeket nézem keresésnél.
azt tudom, hogy JB-re van, de most "szűzen" vagyok...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #22824 üzenetére
A Kontaktokba nem tud belenyúlni AppStore-os alkalmazás, így olyan nincs, ami oda rak be képet, de pl. a QuickContact-al magán az alkalmaázson belül a képet látod és ráadásul ha rányomsz a képre, egyből tárcsáz vagy sms-t küld, amit beállítasz
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy az ozaki icoat 0.4mm-es toknak mi az anyaga?
ez a tok a kijelzö felül is rásimul egy kicsit a telora?valaki tudna küldeni egy képet a sajátjárol akinek van ilyen?köszi!GO Gunners!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz snooze #22829 üzenetére
most nekem nem az van, de a korábbi i4-emen az volt.
csak ajánlani tudom.
finom enyhén hajlékony műanyagból van, de a telefonon pont olyan tartása van amilyennek lennie kell.
ha jól emlékszem, akkor a fém keretre teljesen ráfekszik de az üveglapra nem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
snooze
veterán
köszi mindkettötöknek..
GO Gunners!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #22828 üzenetére
Az EQu icecave és vadászcsiga kollégák véleménye szerint nagyon jó zenelejátszó program, jobban is szól a gyárinál és megéri az árát De ha beírod a program nevét (EQu) ide a keresőbe, biztos megtalálod a leírásukat róla
-
Lmh
őstag
2 napig nem olvastam fórumot: 483 új hozzászólás xD
Anno volt óriási problémám, hogy hogyan lehet kontaktokat törölni, egyben.
Megoldás: Appstore - MCBackup ( ingyenes app! ) letölteni és a settingsben legalúl, Extras: Remove all contacts
és voálá!Remélem segít ez majd valakinek!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Fülee1
csendes tag
válasz gabesszg #22799 üzenetére
Az iTunes engem is terrorizál ezzel. Még a legutóbbi windows reinstall előtt csinálta, majd a friss rendszeren egy darabig nem, aztán nemrég újra kezdte. A deauthorize this computer/all computers parancsokkal is próbálkoztam, minden maradt ugyanúgy. Ez egy feature.
Egyébként engem ez meg is szop@tott, mert a legutóbbi backupból való restorolás alkalmával emiatt nem rakott fel semmilyen appot sem, de miután authorize-oltam a gépet, és újra nekifutottam sikerült.
Szumma szummárum engem is érdekelne a megoldás. -
-
rolcsibácsi
őstag
ma reggelre rendeltem egy 32es fehér i4st, fél órával előbb odamentem mint ahogy kaptam az időpontot (reggel 8 nyitás), elsőnek mentem be és vettem meg, kb 20an álltak mögöttem a regent streeten, ma volt az első nap hogy az appletől is lehetett venni telót nem előfizetéssel ugyh olyan launch érzés volt ott várni a nyitást bemegyek, kb 5 emberen keresztül vezettek el ahhoz a csávóhoz aki végül kiszolgált, mindenki szuperkedves volt..
ilyen téglába épített iphonokkal megy az egész (abba is dugta a bankkártyámat, tök profi volt minden), előszöt kérték a nevemet hogy volt e foglalásom, ipadba írták a nevem és szerencsére meg is találták, hát a foglalás amúgy nem volt egyszerű, 16 gigásat akartam de 2 perc után mint elérhetetlen volt az apple oldalán.. ugyh csak 32es jutott.
márcsak a szolgáltatómnál kéne valahogy elintézni hogy erre legyen a biztosításom, ne a galaxyra, nagyon boldog vagyok
(meg éhes, 600font volt, de megérte, max egy hétig nem eszek mindennap a mekiben, egyébként jó hogy kijöttem ide élni, 2 heti fizumból tudtam venni egy független csúcstelót, ugy h ki van fizetve a lakás, meg kajálni is tudok azért.. ) -
S3cu
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest