- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kisbandima
tag
válasz
Solar_Wind #20292 üzenetére
De, pontosan ez történik. Csak mire minden verzióból kijött a Primo, az közel 2 HÓNAP volt. A helyzet pedig az, hogy most sokan vannak abban a helyzetben, hogy fizettek valamiért, amit nem tudnak használni. És most nem 0,79 eurós játékról van szó. Persze ebben valószínűleg az Apple is ludas, mert lehet, hogy már rég beküldték, csak az Apple-re kell várni.
-
Atlantis
veterán
Adj'Isten!
Lenne egy kérdésem: tervben van, hogy veszek egy iPhone-t asszonynak. Hogy tudom azt megoldani, hogy amiket eddig megvettem App-ok, azokat ő is használni tudja, de mégse keveredjenek össze a zenék, kontaktok, mail account-ok, képek, stb. Ezt lehet ezzel az iCloud-dal megoldani? Vagy mi erre a jó megoldás?
Kösz előre is, ha foglalkoztok a problémával.
-
knbs
senior tag
válasz
vadászcsiga #20233 üzenetére
Ez nagyon jopofa koszi a tippet!
Ohh sorry most olvasom a helyreigazitasod.... kar erte
[ Szerkesztve ]
-
greggggg
aktív tag
de ne is várjuk már el hogy minden évben ekkora ugrás legyen a készükeken.
van aki még most is e52vel nyomja. és már arra is okostelefon jelzőt ragasztottak.
sztem túlon túl nagyok az elvárások. mármint innováció terén. mit kéne tudnia akkor egy i6nak...esetleg iX-nek? kb vetítse elő nekünk a hívott felet mint az r2-es?? (ártuditu) -
Solar_Wind
senior tag
válasz
kisbandima #20290 üzenetére
Nem lehet, hogy először a Europe frissül, majd tovább haladnak a többire? Pont, ahogy a MyWay - Primo frissítésénél történt. Lehet, hogy csak várni kell rá.
-
kisbandima
tag
válasz
Zjunior #20286 üzenetére
Ne is keresd most a frissítést, mert a Hungary and Romania nem frissült, a Europe viszont igen és az megkapta az iPhone 4S támogatást.
Komolyan mondom, az iGO elmehet mostmár a jó édes *******. Először kiszúrnak az iPhone 3G tulajaival, amikor megjelentetik a Primo-t. Miután Twitteren és Facebookon is azt írják, hogy ha megveszed pl a iGO Primo Hungary és Romania-t, akkor ahhoz nem veheted meg külön más ország térképét, mert az egy külön program. Erre a következő frissítésben már meg lehet venni jópár ország térképét. Baromi jó, hogy én meg már megvettem a Europe-ot, amikor nemkem gyakorlatilag csak plusz egy térkép kellett volna a magyaron kívül. Most meg tesznek azokra, akik nem a full extrás programjukat vették meg.
Ha minden jól megy, akkor novemberben jön a Navigon 2.0. Én nagyon nagy reményeket fűzök hozzá, bár igazából már csak a NORMÁLIS magyar térkép hiányzik így is belőle nekem. Nagyon tetszik, hogy meg lehet majd adni, hogy melyik ország térképeit tedd fel az iPhone-ra. Ilynekor örülök, hogy mind a 2 navigációs rendszert megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Emberek, a T-mobile jól írja hogy az iPhone 4S-ben LED kijelző van?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
K*rva Jó, hogy 4S-en nem megy az IGO PRIMO!
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Vki tud megoldast,h 4.2.1 es iosen menjenek a 4.3at igenylo alkalmazasok? (jb is lehet)
-
PredatorNo1
aktív tag
Hmmm, ma frissítettem a Cydia által ajánlott dolgokat (appsync volt, meg még valami), mindig jók ezek a frissítések, de most behalt tőle a rendszerem :S:S A respring után pörög a karika, egy idő után megfagy azt annyi :S:S
Valaki megszívta vele ugyanígy?[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Tegnap eladtam a 4-et, ma meg bementem T-Pontba, s elhoztam a S(portos) verziót.
Elsősorban garancia végett döntöttem úgy, hogy cserélek. (Kockázatkerülő típus vagyok)
Ha nem járt volna le a garancia, akkor tuti nem cseréltem volna, mert hibátlan készülék volt és a 4S csak minimális többletet nyújt, szimplán ráncfelvarrás a dolog.
Ha nem lett volna készleten, akkor valószínűleg vettem volna megint 4-et.Most jönnek le a cuccosok Cloud-ból szépen
-
TŁ
tag
válasz
hemaka #20267 üzenetére
Megtaláltam, ráböktem, de meghiúsult a folyamat. Fönn a csík várakozás a szinkronizálás indítására, majd pörög a csík, és utána kiírja hogy meghiúsult. Valamit engedélyezni kéne a telefonon, mert nem találok semmi erre vonatkozót.
Most ha az Itunse-ban a telefonomon jobb klikk szinkronizálás vagy akár a vásárolt dolgok átvitele alatt mit ért? Az itunse-ról szeretné a telefont, vagy a telefonról az Itunesot?
[ Szerkesztve ]
-
TŁ
tag
válasz
hemaka #20267 üzenetére
Csabee.:
Nekem nagyon tetszik a kezelhetősége a kinézete, a sebessége, nincs rá panaszom. 1-2 óra alatt megszoktam és sms-t se az asszonnyal íratom meg. Gyűlöltem mind androidon mind WM 6.5 smst és bármit csinálni. Így hogy van tapasztalatom és annak a tudatában hoyg 1-2 óra alatt általában lecseng az újdonság varázsa lázam, valaki tuti nyomkodja az iphonet. Pedig most kapta meg Kedvesem a nexust amit azelőtt Istenített, most meg a saját telefonomért kell küzdenem. Nincs panaszom. Tegnap leszedtem valami Infinity bladet, hát észre sem vettem de újság olvasás helyett 40 percet ültem a királyi helyiségben a trónon
. Engem elvarázsolt. Muszáj lesz lehet beszereznek karira egy Ipad-ot is kedvesemnek mert 1db apple a családban a kapcsolatok rovására megy
ui:ne vegye senki személyeskedésnek ez csak az én szubjektív véleményem
Hemak:
Igen hasonló funkciót kerestem, de ez nem jutott eszembe hogy jobb klikk a telón
Az Icloud nak még utána olvasgatok.
köszi[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Hogyan lehet meggyőződni 100%-an hogy egy használt iphone 4 gyári független?
Az például jó, hogy átvételkor megkérem, hogy nyomjon egy resetet, és ha utána is elfogadja a pannonos és vodás kártyámat, akkor gyári független?Valaki írna nekem egy privátot szoftver frissítéssel kapcsolatban van pár kérdésem.
Köszi! -
_ak_
addikt
válasz
vadászcsiga #20259 üzenetére
Én meg ha belépek egy topicba, nem tudok a végére ugrani a nyilakkal, mert 303-as error. Meg egyébként is baromira hiányzik az Itt szóltam hozzá.
-
TŁ
tag
Eddigi tapasztalataim!
Életemben nem nyomkodtam ennyit egy telefont!
Omnia II után a Nexus S kicsit felüdülés volt, de ez le sem bírom tenni muszáj nyomni nézni rajta valamit. Semmi akadást nem tapasztalok, nekem a kamera képei megfelelnek, az IOS nagyon tetszik. Androidot megkapta asszonykám, és tegnap újra "építettem neki" és hát bosszankodtam...Az itunes-al küzdök ugyanis vidéken vagyok és most felvarázsoltam a notira is, de nincs lehetőség valahogy leszinkronizálni az otthonival a telefonon keresztül vagy bárhogy? Itt ugyanis a telefonos menünél nem látszanak az app-ok amiket feltettem stb. Névjegyzéket, calendárt gépen nem lehet kezelni és onnan összeszinkronizálni a telefonnal?
-
TŁ
tag
válasz
p.pajtok #20256 üzenetére
Én kikapcsoltam a mobil adatforgalmat. Bár nekem van hozzá 2gb net előfizetés. Nekem is az első Iphone-om és első előfizum is. Így eddig úgy voltam dominó ha elment a lé elment, nem beszélek. Most nem merek beszélni meg netezni mert mi lesz hó végén? Majd leküzdöm.
Szóval beállítások - általános - hálózat - mobil adatforgalom.
-
DonThomasino
veterán
válasz
vadászcsiga #20259 üzenetére
Szerintem próbálgasd másik böngészővel.
Nekem se nyeret el a tetszésem.Bár most nézem opera val is iylen.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Nem tetszik ez a ph-s mobilnézet ha a részletes keresésre bökök nem tudja betölteni, nem létezik ilyen oldal csak desktop nézetben. Van olyan böngésző ami tud ilyet?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
p.pajtok #20256 üzenetére
Időjárás app, talán a tőzsde app fogyaszt így suniyba. De szerintem az 5MB irreális. Amikor még kiscsikó koromban dominósként 3G-m volt kerek 2 hétig, akkor ilyen KB nagyságrendek mentek le. Ne fogyasztásmérő appot szedj le, nullázd ki a beállíások alatt levő adatszámlálót, és egy óra semmittevés után nézzd meg, mit mutat, na az objektíven méri!
-
p.pajtok
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem meg első iPhone-omat, és sokallom az adatforgalmát, letöltöttem egy adatforgalom figyelő app-ot, és mindenből kilépve is szépen jönnek a kbyte-ok, amik 1 óra alatt akár 5MB forgalmat képesek összehozni, és akkor még nem is csináltam semmit. Létezik olyan app ami nem csak a forgalmat mutatja hanem azt is hogy mi okozza?
Mail is kézi frissítésre van állítva, iCloud kikapcsolva
Nem tudom mitől lehet :S
iPhone 4S, IOS 5Remélem tudtok segíteni
Üdv -
SÖ
addikt
válasz
Miamiquake #20254 üzenetére
Phone Drive, jobb mint a Documents.
Jelszóra sok nagydudású app van, külön kell letőlteni. -
Miamiquake
aktív tag
Kis segítséget kérnék ha lehet.
i4-ben szeretnék egy olyan mappát létrehozni amibe a személyes dolgaimat (dokumentumok képek) tudom menteni és jelszóval védet, magyarán csak én férhetek hozzá.
Van ilyen?
-
-
fazr
senior tag
válasz
[DoN]$[LeoN] #20251 üzenetére
pwned dfu és utána mehet fel a custom firmwire
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Sziasztok!
A következő probléma megoldásában kérném segitségeteket:Adott egy iPhone 3G. iOS 4.2.1, Baseband 6.15.00. JBroken.
Restore-oltam, mert a multitasking belassította, ujra akartam telepiteni majd ujra feltörni.
A sima iTunes restore utan 1015ös hibaüzenet, a baseband miatt. Csinaltam custom IPSW-t, probaltam a restoret, 1604es hiba, ami annak tudható be, hogy recovery modban van, nem pedig DFU-ban. Azonban beragadt a Recovery mode-ba, nem birom DFUba kapcsolni, mert nem hagyja kikapcsolni magát (nem jön elő a csuszka, hogy 'turn off').
Igy tokeletesen hasznalhatatlan a telefon,nem birok lelket lehelni belé.Mi lehet a megoldás? Akár itt akár priviben várom a lehetoség szerint gyors választ, segitséget.
Köszönettel
-
QuarK
senior tag
Régről (amikor NOD-ot használtam) rémlik, hogy minden "hálózati" (ideértve még akár a loopback-en történő dolgokat is) forgalmat proxyzott, hogy ott is vírust keressen. Meglehet, hogy ez kergítette meg a dolgokat (nem egy programnál látni, hogy localhoston figyel, és úgy kommunikálnak komponensek). Persze lehet, hogy hülyeséget mondok, de más racionális magyarázat... ?
-
m3tr0
őstag
Sziasztok iPhone-osok és leendő almások.
Lehet még emlékeztek rám, 3 GS -sel volt olyan problémám,hogy a zenéket össze-vissza játszotta le, egy számon belül, mintha az ember beletekerne.
Nos, a probléma nagyon érdekes, a lényeg,hogy ha a NOD32 ki van kapcsolva és akkor teszek zenét a telefonra, azok a számok tökéletesen lejátszhatóak, viszont ha megy akkor pedig rosszul kerülnek fel rá.
Sőt, most produkáltam olyat is,hogy telefonon fent van pár zeneszám, de iTunes-ban már nincs.
-
pr0bi
senior tag
válasz
jilian #20240 üzenetére
Ugyan így éreztem én is csak év eleje óta akartam i4-t, gondoltam megvárom már az új modellt erre tessék. Sebaj, kaptunk egy teljes értékű negyedik generációt. De ha gondolod várd meg a következő utánit kb 2-3 év és máris előnybe leszel
Annyira nevetséges ez az egész
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
szerintem meg nemfog jövő agusztus szeptember előtt új iphone jönni
-
jilian
addikt
Most már nem mondom vissza a megrendelésem, meguntam a várást. Június óta akarok I4-et, nem jött össze a vaterás csóka...megvártam az októbert...jött egy ránc felvarrott I4 (az I5 helyett) ...marad a I4 S.
Nem várom meg a köv. kiadást, még ha az ár maradna is a jelenlegi közelében! -
zack
nagyúr
válasz
jilian #20228 üzenetére
Dehogy lenne 500k. Hatalmas az árverseny (is) a gyártók között. Valószínűleg az árképzést tekintve nem adhatnák drágábban mint az aktuális csúcsmodellt, mert az így is elég drága. Az hogy újdonságokat tennének bele, az szükséges muszáj. Minden gyártó így tesz. Az SGS2 se lett drágább mint az SGS pedig mennyivel fejlettebb. Ahhoz hogy eladható legyen a termék haladni kell a műszaki innóvációkkal, különben nem fogják venni a terméket. Az Apple az i4S-t mint "új" modellt szinte nulla ill. minimális innovációval adta ki, ezzel maximalizálva nyereségüket, hiszen fejlesztési költségeik nem voltak, vagy csak alig. Tehát én úgy látom, hogy ez a plusz 6-8 hónap i4S eladásában ill. haszonkulcsban jelentős lesz, amit valószínűleg majd a teljesen új, innovációkkal teli modell esetében elsősorban persze presztizsből, jóval kissebb haszonnal lehet majd eladni.
-
Jojo5
őstag
válasz
whitezo88 #20236 üzenetére
Örülnék egy kicsit nagyobb kijelzőnek és a megjelenés idején uralkodó konkurens gyártóknál minimálisan gyorsabb hardvernek, legalább úgy mint most pl. a szintetikus tesztekben SGS II ellen...
Akkor biztos jó ideig utána nem cserélnék telót...
szerk: ja, és lehetne benne kicsit jobb akksi is és akkor minden "gondom" megoldódna a szifonnal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
szerintem is nagyobb kijelző lesz, de mi lenne értelme ilyen erős ugrásnak a processzorban? (bár ipad3 is lesz, lehet abban is azonos lesz)
a 4S is olyan gyors, (azonnal betölt minden appot, játékot), hogy tovább növelni a magok számát, ugrani teljesítményben (ha nyáron jön pl) nem lenne nagy értelme. szerintem, de az Epül már párszor meglepett minket
bár, a játékokban lehet még erősebbeket, grafikákak csinálni, bár most is futnak olyan grafikájú 3D játékok, hogy előtte elképzelni is nehéz volt.[ Szerkesztve ]
-
eos30d
aktív tag
válasz
vadászcsiga #20229 üzenetére
Es miert nem az asszonynak vesztek egy uj feher 4S-t .....
-
vadászcsiga
félisten
Ötletes új zenelejátszó tipSkip. Koppintással vagy tapssal vezérelhető, pl. futáskor, bicajozáskor zsebben a teló, 2 csapás a combunkra és jön a következő szám.
Töltsétek amíg ingyé van.
Zene minöségéről nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
moe1979
csendes tag
Igen, sajnos úgy alakult, hogy a többi nem volt olyan kedvező konstrukció
Nem lehetett megoldani a részletfizetést, így maradt ez
Egyelőre nem bántam meg fél nap alapján, jelen állás szerint ami nekem kell, azt tudja ez is
Van esetleg ötleted a problémámra? Érdemes frissíteni?
-
plus44
veterán
thunderbird
Inkább thunderbolt, előbbi egy nagyon fasza autó!
vadászcsiga: dehát miért nem ezt mondod?
Akkor nyilván vegyél i4-et, de ha már itt van, akkor inkább i4S-et. Nyilván akkor nem kell várni az új telefonra, ami ki tudja mikor jön, hanem venni kell, mert hát muszáj, legalábbis aktuális most.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
DonThomasino, Kasza08 köszi a biztatást
SÖ, Plus44 ha ezt az apple mondaná jó lenne de tudom hogy az utolsó napig nem derül ki semmi. Az egész mögött annyi van hogy a feleségemnek most vált aktuálissá egy előfizetés vásárlása odaadnám neki a mostanit ő meg venne nekem valamit vagy i4-et de inkább 4S-re fáj a fogam. Na majd megálmodom az is lehet hogy elmúlik.Manchester85
Tudtam hogy számíthatok rád[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
"..új csatlakozó ami Thunderbird kompatibilis lesz.."
Que?
A gond az, hogy ennek a leírásnak kb semmi alapja nincsen. Senki nem lát bele a fejlesztésekbe. Senki nem tudja melyik marad életképes és melyik nem. Nagyon sok iPod,iPhone és iPad teszt modell került már a kukába.
Mindenképpen nagyobb váltás lesz jövőre, de azt, hogy pontosan mikor (simán lehet, hogy innentől október+12 hónap lesz a limit) és mit fognak kihozni még megjósolni is nehéz.
Majd ha meglesz az év elején az új iPad, akkor már lesznek legalább támpontok.
-
manchester85
veterán
válasz
moe1979 #20221 üzenetére
Végül csak engedtél a 0ft mókusvakító erejének?
Nem baj, a két év alatt bőven lesz időd megbánni, a már most kifutó modellt.
Vadászcsiga!
Jah, de ez elsősorban annak tudható be, hogy én basztam el, hogy most nincs 4-em.
(Faternak adtam, mert azt hittem, nem függetlenít hűségidőn belül a voda.) Vagyis meg se fordult a fejemben, hogy erre van lehetőség, én meg mindenképp maradnék T-s.
Mivel a jelenlegi csomagjával is 25k a 4s, így nem fogok 140k-ért két év hűséggel telefont venni, amikor ő évente aláírhat, és meg is teszi. Szóval a démonjaimat azzal hessegetem el, hogy márciusban megint aláírhat, 10k-ért függetleníttetem, onnantól pedig helyreáll a rend, hisz minden évben fillérekért cserélhetek majd a legújabb modellre. Most meg elvezeklek a 3G-mmel márciusig, ha már voltam akkora barom, hogy nem tartottam meg az i4-et, mert azt hittem, hogy nem függetleníttethető.
Eladással-csere-berével meg nem akartam szarakodni.
Szóval ha csak nem vársz vkire, hogy aláírjon helyetted egy 15-ks csomagra, akkor engedj a démonaidnak.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #20213 üzenetére
Nem.
Amennyít csúsztak az S-el annyival hamarabb jön az i?. Ha most akarnám megvenni az első iPhone-om, akkor sem venném meg. Elvileg az S-hez képest a legkisebb intervallumra fog megjelenni a következő "generációs" almaphone.
Ha csak azt nézzük, hogy 2011 elején gyártási, technológiai, problémák miatt döntöttek úgy, hogy félreteszik a generáció váltást, és kiadnak egy ránc-felvarrottat, már nem éri meg. Az Apple több milliárd $-t fektetett csipgyártásban, kijelzőfejlesztésbe, stb. Nagyon sanszos, hogy ezeket a fejlesztéseket, már nem fogja ellopni a Samsung.
Vajon miért szólnak most a hírek arról, hogy a Samsung átvette a vezetést, de ez nagyon kárászéletű siker. Amíg ki nem fullad a lopott technológia lájkja.
Tehát 2012-ben érkező iPhone 20-28nm SoC-el jön. Ez azt jeleni, hogy 3x tovább fogja bírni az akksi, v. 4 -6 maggal rendelkezik, ezzel minden számítási teljesítményt megsokszoroz. Kijelző terén is újdonságra lehet számítani - továbbfejlesztett kb. 4' IPS panel, nagyobb dpi-vel
Az i4-ről nem lehet több bőrt lehúzni. Vastagságon nem változtatnak, viszont el kell férnie a plusz hardvereknek - kb.2000mA akku, NFC csip, BT4.0, dupla hangszóró, és új csatlakozó ami Thunderbird kompatibilis lesz - szélesebb magasabb lesz pár mm-el.
Anyaghasználat is módosul. Az üveg marad, de a ház alumínium ötvözet lesz. A másik komponens(k) szerepe - a könnyebb tisztíthatóság, fényesebb megjelenés, és anyagában színezhetőség lesz.
Szerintem bírd ki ezt a kis időt.
[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdés hogy a snowtape felvet számokat hogy tudnám le menteni, vagy Pc re rakni? Koszonom
-
moe1979
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdés:
1. vadonatúj 3Gs-re érdemes-e feltenni az IOS5-öt?2. bevallom őszintén, már próbálkoztam vele, de nem jártam sikerrel (kezdő vagyok, bár elvileg mindent jó csináltam). A hibaüzenet a következő:
3259es hibaTűzfalat kilőttem, ESET Smart fut, de nem szokott gond lenni letöltésekkel. Wifin át jön, nem tudom, milyen hálózati probléma lehet még. 99,9%-ig eljut kb. letöltésben, a végén írja ki a hibát.
Hogyan lehetne ezt orvosolni? Sok tippem nincs sajnos, google révén sem lettem sokkal okosabb (azt követően lőttem ki a tűzfalat átmenetileg). Köszönöm.
-
Kasza08
őstag
válasz
Jó ötlet, szerintem ugorj bele
-
DonThomasino
veterán
válasz
jó ötlet szerintem ugorj bele
-
3g-n csak nekem fagy a frissítés óta a facebook ap?
4.2.1 iOS -
_ak_
addikt
van benne ráció mert máskülönben valószínűleg egész nap csipogna, de akkor ezek szerint tényleg így is van. Pedig elég jó lenne, ha mondjuk be lehetne állítani, h egy egy "hírfolyamot" jelezzen, ha érkezik vmi új.
Más. Most látom, h töltés közbe nincs is notification? Mármint a lockscreenen nem is maradt semmi nyoma, h hívtak.
-
Fyodor85
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Kb. 2 hete használok egy iphone 4 -et, IOS 5. fut rajta, eddig 2 szer jelentkezett egy olyan probléma, hogy telefonálás után közvetlenül a telefon erősen belassul, a főképernyőn is alig tudok lapozgatni, a böngésző oldala alatt néhány alkalommal homályosan ott maradnak az appok. Viszont ha ezt követően lezárom, a képernyőt majd újra feloldom akkor teszi tovább a dolgát mintha semmi sem történt volna.
Az itunest az apple.com ról töltöttem le, a gépemen nem eredeti windows 7 fut ami már egy ideje jelzi is, hogy nem eredeti a szoftver rajta. Lehet e ennek bármi köze az említett hibához?
Ill. a telefonban van a hiba vagy a feltett IOS 5. el lehet valami? -
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #20199 üzenetére
Ok, akkor:
lassúnak lassú, de ha el tudsz vele vegetálni a következő, igazán nagy vérfrissítésig, akkor szerintem várd meg. Így?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...