- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
olyan kerdesem lenne, hogy milyen bumpert es foliat ajanlanatok nem meregdragan? nem szilikon bumper kene, hanem valami elegansabb azert, a foliak kozt nem tudom, melyikek jok... van a ph-n peldaul olyan elado, aki megbizhato ilyen teren? (mintha Black Dragon kollegara emlekeznek Zagg Invis. Shield-ek kapcsan, vagy rosszul..?)
koszi!
(i4-rol van szo.)
-
Orient84
aktív tag
vodától letölthető igo milyen?ugyanolyan mint a sima?
-
majestic
őstag
válasz
Big_Leslie #21795 üzenetére
Az IGO már rég nincs törve, amik fenn vannak a neten, azok fake verziók (nem tudják megoldani a törést). A Navigont megtalálod a neten.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Írj levelet akkor a hivatalos Apple supportnak vagy magának az iGo, Navigon fejlesztőnek, ők majd segítenek neked. Érdemes még a személyidet is fénymásolni mellé.
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz
Ha kifizeted megy magától hidd el.
-
Big_Leslie
tag
válasz
skylinelaca #21794 üzenetére
Köszi az még megy de ezt kéne rá felvarázsolni! üdv L.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Big_Leslie #21792 üzenetére
szerintem hivatalosan csak annyi választ kaphatsz hogy vedd meg őket AppStoreból
szerk: Blue@X - gyáh megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
válasz
Big_Leslie #21792 üzenetére
AppStore -> Rányomsz hogy buy, kifizeted az árát és kész. Ja hogy warez? No support.
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség. Nemrég vettem egy 3GS-t 32GB-ost és nem nagyon tudok rátenni navigációt! Letöltöttem az Igo-t is meg a Navigon-t is de ahogy fent a neten láttam sehogy sem tudtam kisilabizálni, hogy hogyan is kell feltenni a telóra ezeket az ipa file-okat, hogy az installous kezelje! Ha valaki tud segíteni azt örömmel venném
pü-be írjatok már mert azt hamarabb látom
Előre is köszi üdv L.
-
whited
addikt
de tök jó
panoráma -
vadászcsiga
félisten
válasz
skylinelaca #21770 üzenetére
Após gavallér ember
-
_ak_
addikt
válasz
rolcsibácsi #21780 üzenetére
A hír szerint nem az összesnél, hanem csak egy részénél jelentkezik ez és leginkább azoknál, akik a launchkor vettek. Egyébként itt is panaszkodott már valaki sárgás kijelzőre, szóval lehet, h tényleg van benne vmi. Én sajnos még i4S-t sem láttam élőben, nem hogy többet összehasonlításnak.
addikt lettem, fuck yeah
-
rolcsibácsi
őstag
en ebbol sem vettem eszre egyelore semmit, viszont nemhiszem h a szememmel van a baj mert az sgs2 fekete hatzernel ha mar megszokta a szemem is a sotetet akkor latszik a ragaszto, olyan mintha alulrol at lenne vilagitva es foltos az egesz.. sgs2topikban persze senki nem lat hasonlot es biztos az enyem a szar.. de megneztem haverjaim sgs2it is es detto ilyen az amoled.. ez persze tabu!
-
_ak_
addikt
válasz
majestic #21775 üzenetére
Nem volt ideje megszáradni a ragasztónak? De hát több hónappal előtte le voltak gyártva a készülékek. Most lehet, h hülyeséget mondok, de nekem úgy rémlik , h launchig 20-22m darabot terveztek. [link]
Mindenesetre ha így is van, akkor talán ez nevezhető az első hibának, hisz a többi szoftveres, amit rövidesen orvosolnak is.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
skylinelaca #21772 üzenetére
en nemhiszem h ilyen draga. en legalabbis a 4embe vettem 1-2honapja egy akkut ami 15 font volt vagyis kb 5000ft, egy kijelzo meg nagyjabol 10k. ha ezert megeri neked akkor jo lehet a dolog.
orient, nemtudom milyen hibakrol hallottal, ha raguglizol biztos talalsz mint ahogy barmi mas faszsagot is, en annyit tudok mondani hogy a bnom is vett, 5.0val hasznalja es semmi baj nincs vele, enis gondolkodom h lecserelem az sgs2m ra, de egy kocsi is nagyon jo lenne ugyh meg vacilalok h gyujtsek e meg vagy vegyek telot..
[ Szerkesztve ]
-
Orient84
aktív tag
tényleg ennyi vele a probléma vagy csak felfújják a 4s problémáit?épp a 7en akarok ilyet venni,rendelni.nem szeretném ha ráköltök pár 10ezer forintot és közben meg nagy béna az egész.
-
rep3at
őstag
tudna valaki egy olyan programot ajánlani amivel kibővülnek a videózási funkciók (felvétel szüneteltetése, esetleg effektek)? Fontos lenne. Sajnos ingyenes kell hogy legyen mert a bankkártyám nem regisztrálható be.
Esetleg tudtok ajánlani (gépre) egy bevált ingyenes videószerkesztőt?
-
majestic
őstag
Na itt a következő bibi:
[link] -
válasz
skylinelaca #21772 üzenetére
52k
-
válasz
skylinelaca #21770 üzenetére
Ha veszel bele egy új aksit és egy új kijelzőt, akkor a telefon értékének kb a kétszeresét költöd a telefonra... Nem nagyon érné meg :-/
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! kaptam tegnap egy iPhone 2G-t apóstól csak úgy, 2 éve legalább a polcán pihent. (gyönyörű állapotú,karcmentes 1 ismert hibája volt hogy az érintő alsó részén nem érzékeli az érintést , ezt majd orvosolom) A helyzet vele hogy halott az aksi benne, ez úgy derült ki hogy iTunes hibaüzenetként feldobta Restore közben. A gond hogy DFU módban ragadt a telefont és az istenért nem lehet kiszedni belőle a fórumon leírt módon. Mit tehetek? mindenképp vennem kell egy akksit bele gondolom mert restore alatt a telefonnnak saját magát kéne ellátnia energiával ha jól sejtem ezért nem indul el a restore. DFU módban ragadásra valami megoldást tud valaki? A 2 gombos művelet nem működik,ujraindul a telefon de ugyanúgy DFU-ban marad. A neten meg csak Mac-es programmal való ujraindítást találtam.
-
chege
aktív tag
Nektek is jobban melegszik a 4S SIM Kátya felöli oldala? Netezés, kamerázás közben? Vagy megint én aggódom túl a helyzetet
-
Cybertrone
veterán
Mennyire birja tokban a karcokat a 4s mert lepergett a folia elorol es hatulrol... Tokban hordom amugy!
-
kenny123
addikt
Az lehet ios5 probléma, hogy:
Délelőtt telefonáltam baratnomnek, 2t kibugott majd néma csend. Letettem valami 15mp után, mire jön az SMS hogy miért nem szóltam bele. Térerő fullon, és egyáltalán nem fordult meg elő.. Kb 2 hete pizza rendelésnel a csaj panaszkodott, hogy iszonyat recsegek, nem ért semmit..
Ez lehet garis probléma, cserélhetik a telefont?
3gvel, internettel semmi gaz nincs.. -
válasz
manchester85 #21758 üzenetére
Meg is vettem iPad 2-re AVPlayer HD-t (azért arra, mert i4S-em nincs, de iPad 2ben ugyanaz a proci van). Valóban, 720p-s filmek szépen, akadásmentesen mennek. Rádobtam egy 1080p-set is, na, ott azért beszaggatott
(Persze, hülyeség is egy 1024-es kijelzőre full HD, de ez már más tészta).
[ Szerkesztve ]
-
Megy a SIRI is a 3gs-en csak még nem jól
-
válasz
JamesHun #21755 üzenetére
Előzőt már nem lehetett szerkeszteni:
Igencsak lejátszótól (is) függ, mit játszik le normálisan, mit meg nem, pl. PlayerXtreme-el próbáltam iPadon, és akadt, viszont utánaolvastam, és azt írják, hogy az AVPlayer HD meg viszi mint a szél. Meg is veszem, úgyis akartam valami ilyen jellegű programot iPad 2-re is.
Ami érdekes, hogy ugyanez a program i4-en már nem viszi akadásmentesen ezeket. tehát a tanulság így előrebocsájtva az lesz, hogy processzor és lejátszóprogram közös függvénye a dolog (nahát, micsoda meglepetés).
-
DonThomasino
veterán
A 2 éves 3G-m USB töltésnél nem mindig töltődik a kijelző.
Az aksi veszi a töltést, csak a kijelző nem jelzi, az az nem megy feljebb a szint.
Egy ki be kapcsolás után helyre jön.
Ha nem USB ről töltöm minden OK.Ötlet?
-
whited
addikt
sziasztok
720p-s videó miért akad i4-n?? -
Mr. Teddy
őstag
Érdekes, nem tudok új értesítést felvenni a reminders appban. Sehol nem jelenik meg plusz ikon, hogy hozzáadjak új emlékeztetőt. Nézegettem képetek, a jobb felső sarokban kéne lenni, a dátumoknál, de nincs..
Hm, kivettem az exchangeként beállított gmail reminders kapcsolóját, és most megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
válasz
#56691712 #21744 üzenetére
Nem egyszerűbb akkor következő hónapban megvenni ikon400-ban és betolni azt a 40e-t? Az nem tűnik el a süllyesztőben, hanem felhasználódik a havi számlánál. Pusztán ezért butaság lenne kártyásan vásárolni, ha egyébként is előfizetéssel szeretted volna elhozni.
Egyébként ez az Arany-Platina kártya manapság már semmit sem számít. Egy közép kategóriás előfizetéssel lazán megvan az Arany szint, ha pedig kicsit túlbeszéli magát az ember akkor a Platina. Én perpill nem is tudom hol tartok, de az utóbbi pár hónapban 15e alatt nem nagyon állt meg a számla, szóval lehet, hogy becsúsztam már a Platinába. A pontok tökéletesek autópálya matricára és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21743 üzenetére
mondjuk utánna néztek,h van e máshol előfizum. másfél éve RBM es vagyok / voltam.
tehát gondolom, ez is számit valamit, meg az, h nem részletre vettem.
csak két igazolványt kértek, meg közel egyhavi fizut.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó mindegy, én nem vágtam ezt, de elég idegesítő.
Úgy látom spór lesz egy hónapig és megveszem kártyásan...[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz
#56691712 #21738 üzenetére
Ezek szerint akkor i4 8GB-osat szerettél volna.
Amit tőled kértek az biztonsági letét és nem a készülék miatt, hanem az új előfizetés okán kérték el tőled. Ezzel biztosítják be magukat, hogy nem lépsz le a készülékkel díjhátralék mellett.
Ha tudsz feléjük igazolni x összeg fölötti jövedelmet, akkor nem szokásuk elkérni. Tőlem speciel még soha sem kért egyik szolgáltató sem, bár nem is váltogatok túl gyakran.Ha a T-nél el akarták kérni, akkor nagy valószínűséggel a Vodafone-nál is így járnának el. Mint mondtam ezt egy normálisabb jövedelem igazolással lehet kivédeni.
-
Stiegliz
tag
válasz
#56691712 #21738 üzenetére
vodárol azt tudom elmondani,h bementem,h kp-ra megvenyem a telot, kérdeztem,h ezzel a 7500 ft os előfizuval, amibe van 1 gb net mennyi lenne?
erre a csaj,h azt nem tudja pontosan megmondani, mert egy ilyen meg olyan izé kell.
-pl?
- mióta lakik egy helyen, mióta dolgozik ugyan ott, és hol?
- konkrét apeh vizsgálat.pfuuj ..
aztán maradt a t.
westendbe , azonnal tudták adni a telot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki mondja már meg nekem miért ilyen köcsög a T-mobile.... Megrendeltem neten a telefont egy ikon 400-as csomagban. 40 ezer huf ugye + havi 10.300 2 évig. Ennyi van kiírva semmi több. Felhív reggel egy ügyintéző és közli velem, hogy mivel én nem vagyok platina kártyás ezért + 40ezer huf lenne a telefon, kell-e így... Mondom menjetek a picsába, miért nem írjátok ki az oldalatokra bazdmeg....
Egy deka szó nincs róla az oldalon...
A Vodafon is ilyen gyökér arc? -
Lmh
őstag
Srácok használtan vett 3GS-em kijezője alatt mintha poros, lenne. Sok pici fekete pötty fehér háttéren elég idegesítő, pláne, hogy a korábbi agyonhasznált 3G-m kijelzője tej fehér :S
Mennyire egyszerű és kockázatos szétszedni a telefont? Van rá esély, hogy ki tudom tisztitani? Ki látott már belülről 3GS-t? Ráadásul eléggé 3D-ben vannak benne a porszemek, kb 1 milliméter szélességben az üvegen belül....nem értem... hol lehetnek?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
spedyboy
senior tag
Sziasztok!
Ha gondoljátok nézzetek be
Egy kis új szín az iPhone os világbanelnézést a zavarásért !
-
Mr. Teddy
őstag
Szerintetek milyen iphone tok nyújt a legtöbbet véletlenszerű leejtés ellen?
Igazából nem vennék rá tokot, mert fölöslegesnek tartom, azért van az elő/hátlap, de leejtésnél ha betörik, sokba kerülhet a dolog, így lehet vennék egy valamit, ami plusz védelmet nyújt.Bumperen gondolkozom, hogy egész jó lenne, csak olvastam, hogy hajlamos megkarcolni a fém keretet, az idegesítene.
-
Cybertrone
veterán
válasz
JNashville #21726 üzenetére
2560*1440es hatterkepem van no problem es eles mint a tű!
-
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21726 üzenetére
hát igen, nem mindegyik " konfekcio " meret
-
válasz
JNashville #21723 üzenetére
Ezek hihetetlenül jók, köszi szépen
-
Stiegliz
tag
ezek fotok, en ezt tudom ajánlani.
-
JNashville
senior tag
Ja, azt amúgy elfelejtettem írni, hogy ezek egytől egyig rajzolt cuccok, viszont van egy testvéroldal, a Tseventy, ahol meg még jobb táj- és hangulatképek, csendéletek vannak. Csak ez sajnos baromi ritkán frissül, de ami eddig fent van, az se kevés.
-
greggggg
aktív tag
válasz
JNashville #21719 üzenetére
Kicsit elvont.
-
Xero
nagyúr
válasz
JNashville #21719 üzenetére
Még nem ismertem, köszönöm a linket!
-
Totheground
addikt
Kicsit késve amúgy, de ez volt már?
-
JNashville
senior tag
Na, hogy visszakanyarintsam az on felé a topic hajóját, ismeritek a Poolgát? 100+ db, független művészek által tervezett iPhone és iPad háttérképek, egytől egyig nagyon igényes kivitelezésben. Mondjuk az átlag eléggé szürreális-hipszter vonalon mozog, ami annyira nem bejövős, de nekem van egy lementett 10-15 darabos kollekcióm, amit egytől-egyig imádok, hangulat alapján változtatok hetente.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Stiegliz #21703 üzenetére
Az, hogy látodm hogy az üzenetet csak elküldted vagy a másik már el is olvasta-e esetleg épp írja a választ. Mint különböző chatprogiknál.
Ha már kaja, ma olyan, de olyan jó steaket ettem.
Inkább próbálok több zöldséget enni, mint amit az itteni konyha egyébként használ, de néha kell kicsit vétkezni.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21714 üzenetére
nem a tok miatt siratom meg, mikor mekis kaját ettem ma 3x is. (ejj de geci vagyok tudom
)
kisÁdi: köszi szépen, épp ZH-ra tanulok, te meg rámhozod az éhséget.
A te lelkeden szárad, ha holnap csúfos vereséget szenvedek...de legalább pörköltös lesz a szám széle.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21701 üzenetére
Hát vagy épp nyúzták a bocit, ne viccelj!
-
m3tr0
őstag
válasz
Cybertrone #21706 üzenetére
Szerintem tök jó app.
Amúgy igen, van androidos telóm is, bár próbálok túladni rajta.(csalódás volt)Ha nincs akkor nincs nem akkora probléma.
-
kisÁdi
aktív tag
Nem tudjátok,fehér iPhone 3Gs lesz a T-mobilenál?(Gondolom nem)
-
Cybertrone
veterán
Kezdem megszokni hogy nincs flash support... Eleinte fura volt, de felfogom úgy hogy még gyorsabb a böngészés
Amúgy az almának gorilla G a kijelzője, és a hátlapja? Csak mert a honlapjukon nincs Apple mobil egyálltalán[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
tudtok ajánlani olyan progit ami ingyenes és a lezárt képernyőt lehet feloldani úgy,hogy egy 3x3-as rácson kell valamilyen irányba elhúzni az ujjunkat? Van ilyen egyáltalán iPhone-ra?
köszönöm
-
Stiegliz
tag
válasz
Totheground #21699 üzenetére
" a read rec. meg a status nem akkora durranás. " hogymihogy??
-
válasz
JNashville #21701 üzenetére
Én így jártam a brando iPad tokkal... (írtam is itt). Írtam ügyfélszolgálatnak, hogy wtf (nem így, kedvesen), és írták,hogy ja, másnap adjuk is fel.
Már csak az kell,hogy ide is érjen egyszer
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...