Hirdetés
Aktív témák
-
snooze
veterán
sziasztok!
létezik olyan progi,ami az emaileket lekérdezi a beállitott intervallumban,mondjuk be lehessen állitani az idöközt(percben),és hogy mondjuk reggel 7töl este 9ig..köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
létezik olyan progi,ami az emaileket lekérdezi a beállitott intervallumban,mondjuk be lehessen állitani az idöközt(percben),és hogy mondjuk reggel 7töl este 9ig..köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
-
snooze
veterán
sziasztok!
hogy lehet lejátszani a böngészöoldalrol a videokat?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
valaki telenoros használja az emailklienset?jelentkezzen privibe!..köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
azért érdekes,hogy egy ilyen okostelefon mint az iphone,nem tudtak még egy normális hiváskezelöt csinálni,ami használhato és hivatalos lenne,mert a gyári egy gagyi..egy fapados teloé is többet tud ennél..sajnos..és igy nem kellene más dologhoz folyamodni..ezt nem értem miért késztetik ezzel rá az emberkéket az illegális progikra,de ez nem csak erre az egy dologra vonatkozik..vagy rosszul látom?
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
más telot sem csak egy adott országnak gyártanak..söt..és azért az iphone ott van minden országban..nem?vagy csak mint mindenben magukra gondolnak?
nem szeretném csak ezek miatt jb-zni a telot..de nyilván muszáj lesz..
másik meg ha nem figyelnek ilyenekre,és csinálnak nem legális dolgokat hogy minden müködjön ahogy a felhasználo szeretné,akkor meg az sehol sem publikus..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
snooze
veterán
használta valaki a 3G-n a greenpoison-t?
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
használta valaki a 3G-n a greenpoison-t?GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
megprobálom,hátha kapok választ!
van a vodafone-nak navigácioja..azon hogyan lehet térképet cserélni,mivel megjelent uj térkép az igo-hoz is..vagy az nem biztos hogy kompatibilis vele?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
MobileLog-ot használ valaki?GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
valakinek 3G 4.2.1 jb-s telon sikerült már megváltoztatnia a vodafone-s logot a szinesre?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
valakinek 3G 4.2.1 jb-s telon sikerült már megváltoztatnia a vodafone-s logot a szinesre?felraktam ami kell,benn is van a helyén ahol kell,de nem jeleniti meg..valaki erre tud valami ötletet?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
sziasztok!
valakinek 3G 4.2.1 jb-s telon sikerült már megváltoztatnia a vodafone-s logot a szinesre?felraktam ami kell,benn is van a helyén ahol kell,de nem jeleniti meg..valaki erre tud valami ötletet?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
látod neked sem ment..és miért nem?azt nem tudod véletlenül?van olyan akinek állitolag berakja..láttam is,de nem a gazdája csinálta,és nem tudja hogyan kell..
ja,és nem mindenki jár fel mindennap,és gondoltam hátha akad valaki azért irtam be megint..és ha csuszik a topic nem bizos hogy annyit visszaolvasnak..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
Nagyon jo kis progi aki szereti a forma1-et,és nem tudja nézni az F1 live timing..minden versenyzöt lehet követni onlinen a pályán,de a kedvencedet is kiválaszthatod..idöket korrektül mutatja..szerintem ilyet vagy ezt használják a csapatok is,hogy melyik versenyzö hol tart..
ja,és vissza lehet nézni a szabadedzéseket is..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
hali!
ha lefrissitem az opera minit,akkor már nem tudom utána visszatenni az 5.0-át ha nem tetszik?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
vissza a régi.. hmm..nincs benne betüméret állitás..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
igo-ban a térképet hogyan lehet kicserélni?ha egyáltalán lehet..köszi![ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz manchester85 #1711 üzenetére
ebbe ugy van?mert ugye köztudott,hogy az androidos és a wines igokba lehet cserélgetni a térképet,hogy ne foglalja a helyet amelyik nem kell éppen..vagy éppen belerakni a legfrissebbet..mert ugye most is adtak ki ujat..és nyilván az iphonés még régebbi lehet..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #1718 üzenetére
itunesba sikerült kicserélni,majd szinkron,de a telon nem cserélte le..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
uraim vigyázni,mert jön az "angol" uriember,és megszol majd mindenkit,hogy ez apple topic..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
ha a telo képernyöjéröl fotot készitek,akkor azt hova tárolja?azt tudom,hogy a filmtekercsbe,de t-potal akarom megnézni pc-n,és ott nem találom..köszi!GO Gunners!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.