- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
Totheground #50041 üzenetére
ma szedted le az 5.1.1-et?mert változott a száma..
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
segitséget szeretnék kérni..rádugom a telot a pc-re,és a dropboxba akarja felteni a képeket a kamerábol..na ezt hol lehet kikapcsolni,mert eddig nem igy csinálta,hanem felugrott egy ablak,hogy hova szeretném menteni a képeket..köszi! -
snooze
veterán
sziasztok!
mitöl lehet az,hogy telon az appstoreban ha egy program képeit szeretném nézni,akkor nagyon nehezen ugrik tovább ha lapoznám ujjal..eddig tökéletesen müködött..másnak nincs ilyen gondja?más progiknál a kijelzö tökéletesen müködik,reagál mindenre.. -
snooze
veterán
sziasztok!
mitöl lehet az,hogy telon az appstoreban ha egy program képeit szeretném nézni,akkor nagyon nehezen ugrik tovább ha lapoznám ujjal..eddig tökéletesen müködött..másnak nincs ilyen gondja?más progiknál a kijelzö tökéletesen müködik,reagál mindenre..[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz
istvankeresz #48546 üzenetére
általában a skype használja ezt a portot..
-
snooze
veterán
valaki keresett itt a napokban fm modult iphone-ra..ezt találtam..
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
ha ipa fájlt szeretnék küldeni telorol,akkor a helyi megosztást hol kell bekapcsolni,engedélyezni,mivel ez kelll hozzá..köszi!
-
snooze
veterán
sziasztok!
skydrivet használ valaki pc-n?nekem nem akarja telepiteni..csak a böngészövel megy..mi lehet a gond?köszi!
-
snooze
veterán
sziasztok!
a tomtom naviba hol találhatoak a térképek,mert selejtezni szeretnék belöle,csak sajna t-pottal nem találom egyik mappában sem..vagy nem is lehet kiszedni belöle?köszi![ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
ha egy fizetös progit ingyen letöltöttem akcioban és ha ujratelepitem akkor most fizetni kell érte?köszi! -
snooze
veterán
válasz
manchester85 #45804 üzenetére
ingyen?
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #44733 üzenetére
oda nyomtam..csak irtam mi volt a hiba..
mekkora hülyeség,hogy a helymeghatározás legyen bekapcsolva..[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #44731 üzenetére
megvan..a helymeghatározás nem volt bekapcsolva..csak tudnám mi köze van hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
hali!
telorol lehet közvetlenül a dropboxba feltölteni?nem találom sehol,hogy felajánlaná..se a fotoknál,se a dropboxnál.. -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #43857 üzenetére
ott van középen,hogy csökkenö vagy növekvö modba szeretnéd látni a hsz-eket..
-
snooze
veterán
hali!
az F1 2012 timinget használja valaki??azt kérdezném,hogy az info részben van adat??köszi! -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #42635 üzenetére
igaz,de ilyen még sosem volt..ezért kérdeztem meg..és azt megtudod mondani akkor,hogy ezt miért kérdezte???
-
snooze
veterán
válasz
manchester85 #42632 üzenetére
oké,köszi..azt nem tudom mi..
-
snooze
veterán
sziasztok!
tudna valaki segiteni,hogy hol lehet kapni olyan átalakitot,amit angliába is tudnék használni,tölteni a telot..itthon nem találtam,csak a másika fajtát..köszi!ennek a forditottja kellene:[link]
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
köszi mindkettötöknek..azért vannak az ios-nak is hiányosságai..ez azért manapság már a mobilitás világába picit alapvetö lenne az ilyenek lejátszása..igaz,nem mindegyik egyfajta lejátszási formában megy..ezt kellene valahogy egyesiteni a világnak is..
-
snooze
veterán
hali!
tudna valaki segiteni,hogy tv müsorokat hogyan tudnám visszanézni?gondolok itt az m1 videotárára,rtlmost oldalakon lévökre..sajna nem akarnak elindulni a videok..indavideo oldalon levök azok lejátszhatok..köszi..[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz
Grande Ale #39988 üzenetére
jb-vel van..
-
snooze
veterán
sziasztok!
feltelepitettem a 4.0.2-re az sbsettingset,ikon van,de a felsö taskbarbol nem akar müködni..mi lehet a gond?köszi! -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #39253 üzenetére
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #39095 üzenetére
elég régen regelt ide,csak szakmai topicokba nem irt..elég baj,ha ez a mérvado..és nem az eladási statisztika..
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #39024 üzenetére
biztos eladta ma??
-
snooze
veterán
sziasztok!
multicleaner magyaritásba tudna valaki segiteni?azt tudom,hogy 2.7-re van,az is van fent a telon,de az a magyaritás nem müködik..valami ötlet?köszi! -
snooze
veterán
Activator segitségével nem lehet a home gombot kiváltani?nem találtam ilyet..
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Activatorra tud valaki magyaritást?sajna a vabe.hu oldal már nem megy,ahol lenne..köszi! -
snooze
veterán
sziasztok!
milyen progival lehet a feloldás helyére a dátumot tenni?egy videon láttam,amit icecave linkelt 38760 hsznél..[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
nekem flottás dijcsomagom van,ami nekem megfelelö,de nem vettem készüléket,és nem kellett aláirni 2évet,igy bármikor válthatok,meg ha meggondolom magam vehetek készüléket is..de ilyen telo árak mellett nem kötelezem el magam..
nem volt még szolgáltatos telom..és nagyon nem is szándékozok onnan venni,mégha kicsit drágább is a gyári független..[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz
manchester85 #38577 üzenetére
nagyon nem érdemes szolgáltatotol vásárolni telot,és elkötelezni magát az embernek 2évre..meg ugye mellé még a dijcsomag..
-
snooze
veterán
válasz
atomchicken #38370 üzenetére
100mb felhasználása után lassit vagy kikapcsolja a szolgáltatod a netet?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- További aktív témák...