- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan appot keresnék ami rollerezés közben elindítva leméri a megtett távot, sebességet (átlag,max) és ha ezt szakaszokhoz tudja rendelni az már extra és ha csinál belőle különféle statisztikákat az már ultra.
Nem baj, ha ingyenes.
A telefon gps-ét használja. -
Az miért van mostanában, hogy a Waze CP alatt a fix kameráknál nem csippan? Jelzi hogy tarfi lesz, de nem ad hangot. Persze minden más szart( fekvőrendőr, vasúti átjáró, lassíts) ezeket jelzi csippanással is. Más tapasztalt ilyet?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi. Elég karcsú a lista.

És már a Tuneln is fizetős... érdekes az apple musicba meg az adja az online rádiót ingyen, ha jól értem.
-
Hátha valaki itt tudja a választ. Hol találok olyan listát, ami megmutatja melyik appok futnak CP alatt?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A sorrendet nem tud, de ezek pörögnek a legtöbbet:
Facebook
Messenger
Viber
HVG
NSO
-
-
Tudtok olyan appot, ami az AliExpresses csomagokat tudja jól követni és küld push-t is, ha változás van a csomag állapotába?
-
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ezeket honnan szedted le, vagy ez csak egy ilyen vicces kép?
-
Olyan MMORPG-t keresek amihez van magyar nyelv is. Ismer vki ilyet? Az egyik ismerős nem érti az angolt, gépen is magyarításokkal tolja mindig.
-
Régen egyszer már megtaláltam és kikapcsoltam, de most valamiért visszajött. Hogy kell a Google ingázást kikapcsolni, hogy ne írja mindig, ha a telefon az autóhoz kapcsolódik?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem fogja megbánni. Én is csak azért használom a Polart edzésre, mert kötelező.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kell venni egy watchot hozzá és minden működni fog.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
+1 a parkl-re....
-
válasz
Ádám16
üzenetére
Ez CP, mert ha igen akkor az a térkép jelenik meg amit utoljára használtál. Elméletben ha waze-val navigálsz és átváltasz yt musicra akkor az lesz a fő felület és ott írogatja merre kell menni, meg valahogy meg lehet osztani a képernyőt is több részre, akkor ilyen kicsi ablakokba rakja. Egyszer valahogy átállítottam és utána vissza, mert én yt-on hosszabb mixeket hallgatok nem kell hogy lássam. Meg a kocsi kormányáról is lehet léptetni a zenét yt alatt is.
-
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
hát ez az... ha a waze megkapná a gmaps-os térképet verhetetlen lenne...
-
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
Én is általában a waze-t használom, kivéve, ha pontos cím kell, abban jobb még a maps pedig egy cég...
-
válasz
moleculez
üzenetére
Amint odaérünk Montenegróba màr meg is veszem a 15 eurós 500gb-os csomagot ami Szerbiába is jó lesz visszafelé, de nem akarok még egy szerbet is venni, mert az csak pár gb-ot ad Montenegróba. Szóval jah odafelé meg kell oldanom az utat. A Yettelnél a 2 zóna horror áron van.
-
Nem ios specifikus, de hátha vki tudja.
Goggle mapsal megyünk majd nyaralni és míg oda nem érünk csak Magyarországon és amíg a határon átjön a freki addig lesz netünk. Itthon letöltöm majd a kellő offline térképet. Azt tudja a maps, hogy itthon online indulunk és mikor elmegy a net mutatja tovább offline?
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Múlthéten igazoltattak friss a sztori. Csak a személyit kérte el, még a lakcím kártyát se. Az egyik megnézte a személyim valamit beolvasott róla a telefonnal a másik addig már pötyögte be a rendszámom. Majd szonda és már mehettem is.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Csak az nem megy ios-en. Le lehet tölteni, de nem indul el semmi. (Telón próbáltam)
Laptopon nagyon jó elég hozzá szinte bármi csak net legyen normális.
-
válasz
HoppMaster
üzenetére
Dehogy akkor kiderülne, hogy semmit se csinálok
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Yazio?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Megerősítem. Nekem prémium van és az asszony almáján, csak yt-be léptem be vele és működik. Egy hátrány van: amit ő keres és fordítva megjelenik az ajánlásba. Mit jelent ez: tele van nekem is karácsonyi zenékkel most
-
Olyan appot keresek amivel ilyen egyszerűbb képszerkesztési dolgokat meg tudok csinálni. Pl két képet egyre rátenni esetleg valami háttért állítani hozzá, dönteni őket, rátenni emojit, ráírni. Meg ilyenek. Nem kell hogy profi legyen vicces képek készülnek vele csak. Legyen egyszerű gyors és az se baj, ha ingyenes.
-
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem használok semmit aminek köze van az otp-hez. Ennyire nem megy jól, hogy az ország legdrágább bankjánál bankoljak. 75Ft-ot számol fel az erste. Albiba lakunk a tulaj fizeti a sárga csekkeket, ami meg nekem van az mind e számla, a posta a másik fo*tanya ahova nem szívesen járok, meg így lassan 2022-ben nincs semmi olyan szolgáltatásuk, amit használnék szívesen.
-
-
-
A mennyasszonyom telefonján(I6) van egy Yazio nevű app, erre szeretnék prémiumot venni egy évre. Csak úgy fog menni, ha regisztrálunk neki kártyát és azzal megvesszük, vagy tudok neki ilyet venni az én telefonomról is, amit Ő mondjuk egy kóddal aktivál?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Itt az MA fórumon?

A konvertálás jpg formátumra?
-
Tudtok ajánlani olyan appot ami egy képből vagy képernyőképből akkora méretet csinál minél egyszerűbben és gyorsabban hogy fel tudja pl ide is tölteni egyből? Az se baj, ha free.
-
Sziasztok
Visszatérő vagyok ios-re. Olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan oldal ahol ios ingyenes/akciós appokat ajánlanak?
Itt is szoktak ilyenek lenni?
Az összefoglalóban olvastam, hogy karácsony/húsvét felé több akció van? Mikor egy app akciós akkor is lehet ajándékba venni másnak? Az baj, hogy én egy I13-at használok és az asszonynak I6 van csak? (15.2 vs 12.5 ios verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest