Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz WestBam #28038 üzenetére
Mondjuk ha egy faéknél nagyobb tudású app kell, akkor a Koinnal kitörölheti az ember...
Értem én, hogy ingyenes, de gyakorlatilag a legalapabb dolgokat sem tudja, amit egy kiadáskövető appnak tudnia kéne.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csabiks
senior tag
válasz WestBam #30811 üzenetére
en az ipad pro miatt adom el a macbook promat , az a kijelzo az az uzemido amit produkal, messze felulmul mindent amit eddig hasznaltam, es vicces ha leulok a gep ele es mondjuk tabot valtok vagy gorgetek, erezni hogy nem olyan gordulekeny (es lehet a 120hz miatt), de engem mar az zavar. IOS-en meg azonnal tortenik minden, tartalomfogyasztasra szerintem nincs parja
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Ragnar95
félisten
válasz WestBam #31396 üzenetére
Ezt mondjuk elég erős kijelentésnek érzem Nem használom napi szinten egyiket se, de nem nyűgözött le egyáltalán a Waze a Google Mapshez képest. Ha útközben kerültem dugóba, az esetek nagy részében nem tervezte újra az útvonalat, cserébe eléggé alálőtt tervezéskor a valódi menetidőnek.
Google Maps se jobb dugóban, de nem is rosszabb a Waze-nél semmivel sem tapasztalataim szerint.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz WestBam #31842 üzenetére
nos reggel kipróbáltam, a navi hangja kikapcsolt állapotban csak az esetleges értesítéseket dobja fel alul,és nem halkít és némít le,legalábbis a rádiót nem,hívásközben meg nem tudtam tesztelni mit csinál mert nem hívott senki reggel munkába menet,egyébként egész jól sikerült.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
tybsen
addikt
válasz WestBam #32020 üzenetére
Alternatív módon a vezérlőközpontból is bekapcsolható a hotspot, de ez is 3 suhintás-érintés.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz WestBam #35329 üzenetére
ők még léteznek?! Emlékszem anno Win2000-XP érában ez volt A(!) kepnezegeto. Aztán a Filekezelo/Intéző már egész használható lett, meg jött a Lightroom, és nekem nem volt rá szükségem. Szóval kb 15 éve nem hallottam erről a csapatról, de örülök, hogy ittvannak még
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest