Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
-
tybsen
addikt
válasz
WestBam #32020 üzenetére
Alternatív módon a vezérlőközpontból is bekapcsolható a hotspot, de ez is 3 suhintás-érintés.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
WestBam #31842 üzenetére
nos reggel kipróbáltam, a navi hangja kikapcsolt állapotban csak az esetleges értesítéseket dobja fel alul,és nem halkít és némít le,legalábbis a rádiót nem,hívásközben meg nem tudtam tesztelni mit csinál mert nem hívott senki reggel munkába menet,egyébként egész jól sikerült.
-
Ragnar95
félisten
válasz
WestBam #31396 üzenetére
Ezt mondjuk elég erős kijelentésnek érzem
Nem használom napi szinten egyiket se, de nem nyűgözött le egyáltalán a Waze a Google Mapshez képest. Ha útközben kerültem dugóba, az esetek nagy részében nem tervezte újra az útvonalat, cserébe eléggé alálőtt tervezéskor a valódi menetidőnek.
Google Maps se jobb dugóban, de nem is rosszabb a Waze-nél semmivel sem tapasztalataim szerint. -
csabiks
senior tag
válasz
WestBam #30811 üzenetére
en az ipad pro miatt adom el a macbook promat
, az a kijelzo az az uzemido amit produkal, messze felulmul mindent amit eddig hasznaltam, es vicces ha leulok a gep ele es mondjuk tabot valtok vagy gorgetek, erezni hogy nem olyan gordulekeny (es lehet a 120hz miatt), de engem mar az zavar. IOS-en meg azonnal tortenik minden, tartalomfogyasztasra szerintem nincs parja
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Ilyen lesz a Marathon, a Bungie új extraction shootere
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest