- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-06-07 15:56 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
-
tboldi
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
Pont akartam panaszkodni egyik nap, hogy hiába lett nagyobb telefonom a mini után, a UI ugyanúgy szar sok appban
Nem látok többet, a gombok/feliratok összecsúsznak, rossz helyen vannak, beágyazott web felületek vannak, amik dobálják a cookie szart, mindent kitakaró óriás gombok, stb. Már azon gondolkodtam, hogy Plus telefon kellett volna, hogy lássak valami pozitív változást, lehet nem hiába azt választják az emberek. -
Rage47
nagyúr
-
pomk
őstag
-
Immy
őstag
-
SharpSA
veterán
-
b.
félisten
-
MikeWazowski
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
noorbertt
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
user112
senior tag
-
user112
senior tag
-
kuntics
aktív tag
-
MikeWazowski
veterán
-
noorbertt
őstag
-
Šolaire
veterán
-
kuntics
aktív tag
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
-
burgatshow
veterán
-
Ear001
addikt
"köröket vert az akkori Androidokra, pörgős rendszer volt."
Ez egy bizonyíték lehet a párhuzamos univerzumok létezésére, mert sokadik frissítésre lett használható, a Microsoft csak ígérgetett és állandóan késett, drága volt, stb. A telefon gyártók is így látták, ezért sem csináltak rá telefont. A többit tudjuk, innen azt hiszem összeért a két univerzum.
-
Rage47
nagyúr
-
espi38
őstag
-
tuzpenge
addikt
-
kp78
veterán
Erre rájöttem már időközben magam is, de nagyon köszönöm Neked is

Ellenben az iPhone topicban ajánlott dologban vmire nem tudok rájönni.
Beállítottam az AssistiveTouch-ot.
Jól testre is szabtam, de majd még biztos lesz finomhangolás.
Ha van tipp/ötlet, h mit érdemes (inkább) odatenni, jöhet
[kép]
Legalul van a beállításában, h megerősítés AT-csal.
AppStore ki is írja, h megerősítés AT-csal, de hogy miképp erősítem meg a letöltést, arra nem bírok rájönni.
Bármit csinálok, nem indul a letöltés.
Illetve az egyéni kézmozdulatoknál nem bírok rájönni, h ha felveszek egy mozdulatot, de hogy adok hozzá parancsot? Vagy mire való az egyéni kézmozdulat rögzítése? -
sgeza
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
merqree
őstag
-
Schafranek
aktív tag
-
kp78
veterán
Az óra ikonra beállítható jelzés hangereje állítható vhogy?

Vagy a csengőhang hangerejét kapja és kész?Ébresztésnél van ott csúszka, amivel jól állítható, de a jelzésnél nincs.

A menüben is elég szegényes a hangerő állítás lehetősége, vagy csak én nem lelem.
"Unfold" nevű hangja is jó.
Ehhez át kellett állítanom angolra a telefont, h ez melyik is lehet.
Kibontakozásnak hívják magyarul
-
kp78
veterán
-
kp78
veterán
-
sgeza
veterán
-
kp78
veterán
-
sgeza
veterán
Van mondjuk 1000 képed, amiből 900 albumokban van. A maradék 100 csak egyszerűen képek (vagy videók, most könnyelműen hívjuk mindet képeknek, elvégre az alkalmazás neve is csak fotók
) , amiket valamiért meg akarok nézni, vagy abból keresgélni. De nem keresővel, mert nem mindig tudom, mit akarok keresni. Egyszerűen csak azt akarom, hogy ami albumban van, azt ne lássam, csak a maradékot.
Ezt a gyári nem tudja, pedig csak egy nyamvadt kapcsoló/szűrő beállítás kellene hozzá. És nem tudom elképzelni, hogy nem léteznek emberek rajtam kívül, akiknek ez jól jönne.
És például nincs olyan kereső szűrő, hogy "nem albumozott képek".
Ez a linkelt alkalmazás tudja, számomra ez egy nagy pozitívum. Amellett persze, hogy sok egyéb hasznos beállítási lehetőség is van benne.Ezúton is utólagos köszönet a kollégának a közzétételéért!
-
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
Én ezen már túlvagyok pár éve
Semmit nem fejlesztettek rajta konkrétan. Ez már így marad örökre.
Tudnék ilyen feladatokat adni, hogy próbálj meg 2 emberre venni vonatjegyet úgy, hogy az egyik kedvezménnyel utazik, stb.
Még a két ember hozzáadása alapból is olyan, amire nincs példa a Földön szerintem. -
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
kkp900
senior tag
-
bodorjanos
aktív tag
-
bodorjanos
aktív tag
-
Ferdzsoo
addikt
-
törölt tag
Keresgéltem, a válasz úgy tűnik nem lehet. Kicsit furcsa privacy zászlós cégtől. Talán iOS 18 majd? Apple ID már Apple Account lesz, talán nem csak új név.
Más: iOS 18 Apple Pay használat desktop böngészőben más rendszereken is, Chrome, Firefox stb. generál egy kódot, telefonnal beolvasni és onnan már az iPhone intézi.
-
noorbertt
őstag
-
burgatshow
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
burgatshow
veterán
A Fitness+-ra a valasz egyszeru. Mert az Apple haklis a nyelvi dolgokra es mivel hivatalosan zero magyar nyelvu tartalom van rajta (most az mellekes, hogy szerintem siman lenne ra vallalkozo aki megcsinalna), ezert a szolgaltatas sem erheto el.
Az masik beszelgetes, hogy amugy lehetne egy “szarok ra” gomb mert en tudok mondjuk angolul. De ez van. -
Laca1212
őstag
Arra van e megoldás, ha a tolvaj annyira kifinomult, hogy csak a wifit, BT-t és a mobilnetet lövi ki és nem airplane-be teszi?
A mobilnet kikapcsolhatatlanságára írtad ezt: "Screen Time korlátozásoknál van opció mobilnetet ne lehessen kikapcsolni.". Ez oké, működik.De a wifi és BT esetére van megoldás?
-
Angrybird
tag
-
Laca1212
őstag
-
Angrybird
tag
Köszi a választ.
Igen, közben átgondoltam, amíg repül az ember, addig kikapcsolja a parancsot, ez nem gond.
Ezt a Screen time állítást nem találom.
Watch-om nincs még.
Erre a vezérlőközpont problémára nem tudsz mit mondani? Neked is így megy?
Sajnos ez így nem ér sokat, csak, ha a mobilnetet nem tudják kikapcsolni, net nélkül még a lokátor sem látja. -
Rage47
nagyúr
-
nOvOp
senior tag
-
Rage47
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
tuzpenge
addikt
-
burgatshow
veterán
-
vargalex
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Big_Boss
senior tag
-
Big_Boss
senior tag
-
zzola
titán
-
contaxg
veterán
-
tboldi
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
contaxg
veterán
Pár hete van iPhone-om, családi "maradvány", ezt nyertem meg. Régebben nagy Apple fan voltam, 94-ben vettem az első Macintoshomat. Nézem egy ideje ezt a telefont és azt látom, hogy ennél a cégnél megállt az idő. A rugalmasság legkisebb szándékát sem látom, sőt minden "szolgáltatásuk" arról szól, hogy tudjanak minél jobban az agyamban turkálni.
Vannak olyan napi apró dolgok amit egyszerűen nem értek. Pl a wi-fi kikapcsolásánál nem azt akarom, hogy lekapcsolódjon a hálózatról, hanem azt, hogy kapcsolja ki a azt a fogyasztót. Nem a Settings-ben akarok turkálni ezért. Sőt néha szeretném tudni, hogy mennyi a pillanatnyi áramfelvételem. Miilliamperben.
A programokban állandóan keresgélnem kell a visszalépés gombot, főleg ha nem gyári az app. Az Android 13-nál egy legyintés a képernyő jobb szélén és visszaléptem. Bárhol, bármikor. Azt sem értem, hogy miért szeretik a pocsék akkumulátor időt? Minden "fejlesztést" (ami már egy ideje mások után kullogás) patikamérlegen mér a cég borzasztó felárral..
Szóval csak ülök és nézem ezt a készüléket és néha azon gondolkodom, hogy mit nem látok ebben a készülékben úgy ahogy mások és mitől lesz sok tulajnak ettől a telefontól nedves a bugyija. -
Cyberbeni
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
Gzolo
senior tag
Nekem a legnagyobb bánatom, hogy minden fotót ömlesztve tárol havi bontásban, nem szedi szét Photo/Screenshot/Downloaded/Airdrop kategóriába, kínszenvedés lementeni külső tárolóra.
Plusz sima IMG_XXXX a fájlnév, lehetne IMG_Datum_OraPerc, mint más helyeken, mert így simán összeakad két külön Iphone-ról a backup a PC-n. -
fery02
addikt
-
tuzpenge
addikt
-
Rage47
nagyúr
Semmi nem fog ebből megvalósulni szerintem. "ne számítógépen kelljen" - akkor nem vennének Mac-et az emberek, ha mindent meg lehetne oldani iOS-en

Fastmailt használok és ott már jóval előbb volt Hide My Email és ott sincs ilyen lehetőség, hogy a generált emailcímmel kezdeményezzünk email küldést. Válaszolni persze lehet a címmel.
Kérdés, hogy a VisionPro után mennyivel néznek újra rá a többi platformra, ami kezd romlani iOS 16 óta. -
kuntics
aktív tag
-
Whynot?
aktív tag
-
Rage47
nagyúr
-
MVM-Next
csendes tag
Én 22 évre (amikor megnősültem) visszamenőleg napra pontosan meg tudom mondani a kiadásokat és a bevételeket.
15 évig Excelben vezettem. 7 éve egy droidos appra váltottam (Expense IQ), tavaly mikor iPhone-om lett, és váltanom kellett a WalletApp-ot vettem meg. Ennyi idő alatt kb. 10-12 banki számlát, kp-t, megtakarítást, a gyerek zsebpénzét, iskolai osztálypénzt ezekben az appokban könyvelek. -
noorbertt
őstag
Nagyobb csoportok kellenek pl minden ami kaja vagy háztartásra kell az szupermarket.
Minden olyan ami a házba eszköz az ház stb…Kis mini költések megszűntek ami pozitív, de persze beírjuk ha van. Csoki az automatából extra kategóriába…
Persze így is vannak olyan hónapok, hogy hol van az a 10-20ezer és akkor írok be valami kamu utalást egyenlítés címen.
nah de nem offolok tovább plusz semmi közöm az apphoz se. -
noorbertt
őstag
-
MVM-Next
csendes tag
-
tuzpenge
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
sztanozs
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Boss81
senior tag
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mekkora kínszenvedés volt!
kivették volna?? Pedig ez így nekem is jó lenne…

Jó módszer ez, csak meg kell szokni.