Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nálam is működik rendesen. Ki-be kapcsolás esetleg?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Neee. Akkor mi lehet az oka? Internet Explorer 9-ben és Google Chrome 18-ban sem működik.
iOS eszközön működik az iCloud Mail, de Windows 7-en böngészőben nem tudja betölteni.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Nálam működik, reggel néztem.
Más:
Ikórlap app, Ipadre. Orvosoknak, egészségügyben dolgozóknak lehet érdekes.Solar_Wind: Nem tudom, nálam chrome alól simán megy most is.
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem iOS-nél nincs létjogosultsága ennek a Sparrownak androidnál ahol belehet állítani alapertelmezettnek ott inkább.
-
DanielK
addikt
-
FefeeX
veterán
Zuma's Revenge leárazás
normal 0,79
HD (universal) 1,59Mivel van iPad-em ezért én a HD-t veszem meg, de amúgy egy nagyon jó játék

-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem (1300 kreditért) az iPhotot iPadre, nagyon jó alkalmazás.
Mindenkinek ajánlom, amíg tart még ez a FreeMyApps mizéria érdemes kihasználni a kredit gyűjtögetést. -
DanielK
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én használom és nem értem ezt a push mizériát. A gyári jelzi (csipog egyet, ahogy szokta), ha jött email, de a sparrowt nyitom meg hozzá. Sokkal egyszerűbb a kezelhetősége.
Nekem nagyon bejött és megérte, mert azóta csak azt használom.
-
Zoona
aktív tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én a gyári mail appban sem használtam a push-t, ha érdekeltek az emailjeim beléptem az appba és frissítettem, így teljesen megfelel.De szerintem a következő updateba majd úgy is javítani fogják a dolgokat
-
adnoctum18
senior tag
Én is majdnem megvettem most, csak rájöttem hogy nincs push...
Így pedig nekem egyelőre nem jó.
Egy részletes Sparrow teszt. -
Mela Kehes
addikt
Fairy Tale City 50 kredit! Ez megint ilyen építsünkházatfejlesszüktovább játék. Kár hogy nekem ezek nem jönnek be, a fma-on már volt egy halom.
-
Zoona
aktív tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én is most töltöttem le a Sparrow-t, jobban bejön mint a gyári, kényelmesebb is, több fiókot is tudok vele kezelni és bőven kényelmes ez is, szerintem megéri az árát, nekem tetszik

Egyéb vélemény is jöhet róla aki használja.
-
eszgé100
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
tök érdekes, azt hittem, hogy sokkal több lesz, de így boldog vagyok, hogy egy csomó jó cucc van a telefonomon, és mégis alig került valamibe

amúgy az egész úgy derült ki, hogy ma gépen beléptem az iTunes Store-ba, hogy letöltsem a Max Payne-t (remélem megéri, gépen nem játszottam vele) és elkezdte leszedni a Fairway Solitaire HD-t, ami ugye iPad-ra való, visszanéztem a Purchase History-t, és mikor in-appban megvettem az iPhone-ra ezt is feloldotta, nem tudom, hogy ez csak nekem meglepetés-e vagy mindenkinél így volt? amúgy tudom ajánlani akik szeretik a könnyed kártyajátékokat, szépek az animációk, meg Gopher videói -
eszgé100
őstag
ezt nevezem srpórolásnak, most számoltam, hogy 166 appom van, és csak £20,14-t költöttem rájuk. jó dolog ez az appshopper, meg a leárazások

-
arkades
senior tag
Van egy nagyon jó játék. Szókirakós a neve. Ugye a nevéből is következik, hogy ez nem egy lövöldözős játék de lehet, hogy egy páran szeretik az ilyet. Van ingyenes verziója is. Ha már ismeritek, akkor bocs, ha nem, akkor szerintem próbáljátok ki.
-
Zoona
aktív tag
Awesome noteról van valakinek valamilyen tapasztalata? Így képről meg leírás alapján mintha Week Calendar és a 2do lenne egybegyúrva. Vagy esetleg valaki az Evernote-ot tesztelte már? Vagy hasonlította össze ezt a kettőt? Az evernote az ingyenes.
-
FefeeX
veterán
válasz
szabopali
üzenetére
Nos, ezzel kapcsolatban: nem lehet, hogy egyirányú az utca, esetleg egyirányú volt, vagy a távoli jövőben egyirányúsítják (2050 körül
) Nekem is volt amúgy, még a korábbi free verzióval, hogy beirányított volna a !temetőbe! (forduljon balra, természetesen nem volt se leágazás, se még kapubejáró sem)
Az új frissítés, 2.0 felett sajnos érzésem szerint nem tett jót a programnak, az új magyar hang (ami miatt problémád lehet) egyszerűen sokkal rosszabb, mint a régi, plusz a régi nem mondta hogy átentión (fonetikusan írtam, így kell kiolvasni, tével), az néha mondott ötensönt véletlenben a sok FIGYELEM közepedte, de ez az átentión... (először még szakadtunk vagy 3 percig az autóban a röhögéstől, de aztán negyedik-ötödik napon már elég gáz) 16ezerért erre futja... Szóval szerintem miután végre frissítették a térképeket és megint ajánlható lett a program, rontottak egy csomót az utasítgatásokkal...DanielK: Nekem is jelzett az AppShopper, már készültem is megvenni, csak legyen egy kis wifim... Tényleg olyan jó lett amúgy?
-
szabopali
aktív tag
Srácok ma a Navigon olyat tett, hogy sikítoztunk az autóba a röhögéstől. Persze volt hozzá egy vidám csapat, egyébként lehet, h besírok ha egyedül vagyok.
Először elnavigált egy olyan főutcáról ahol egyenesen mehettem volna egy laza háztömb kerülésre, balra, következő utca jobbra, követkető utca jobbra, és kiérkeztem oda ahol egyébként a főútvonalon mentem volna
ok ezek után már nem tévesztett.
Aztán (visszafelé úton) és ez nagyon izgi volt, de ilyet még az "ŐS" Garminon vagy iGo sem halottam: egyszerre két női hang adta az utasítás, hangjuk is kiejtésük sem volt egyforma és különbözőket is mondtak. És mondták csak mondták - a társaság nagy nagy megelégedésére - a célállomást az egyik hang konstatálta a másik közölte, h egy utcával odébb vagyok mint kellene. Röhögés és térdcsapkodás persze.
Nos azt mondanom se kell, h kaptam hideget, meleget a droidos barátaimtól, persze irigyek csak, nem kell komolyan venni őket, úgy gondolták eljött az Ő idejük, de neeeem, ma az1ik megvette, igaz a csodafonnál! -
DanielK
addikt
Olcsósítva lett a Prince of Persia Classic. Mind iPhone-ra, mind iPadre. Az igazi élmény, csak felturbósított grafikával.

-
FefeeX
veterán
Eleinte én is így voltam, addig nem is vettem meg, egyrészt mert volt ingyenes (navigon) itthonra, autóm meg nincs, de néha kellett... Másrészt meg mert ha külföldre mentem évente egyszer, akkor használtam JB-vel egy másikat.
Viszont változnak a dolgok, most már pár hónapja nálam van anyámék egyik autója, bringával is gyakran használok navit, mert jó az, ha mondja, merre, plusz idén megyünk autóval két hétre olaszba... És mivel nincs kedvem keresgetni, JBzni meg hasonlók, most akciós volt a Navigon EU, megvettem (miután a friss T-s meggyőzött) - mondjuk azt kell mondanom, van amiben rosszabb, mint az ingyenes HUN, de azért nem rossz.
-
DanielK
addikt
-
Ragnar95
félisten
Frissült a Vodafone iGo
Itt volt már az ideje, végre használható elvben 4S-el is
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egyből átkoztam magam, hogy mi a fenének vettem meg a Car Managert, ennyit kellett volna várnom. Megnéztem, azért van különbség. Huh.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes üzemanyagnyilvántartó progi: DiaryGas
Ácsi, iPhoto lemaradt az előző felsorolásból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
lucky

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem: Gangstar Rio (abszolút nem jött be), Battlefield (ez sem), Real Racing 2 (akkor már tudtam, hogy veszek iPad-et, gondoltam jó lesz arra is, nem tudtam hoyg nem így megy)
iPad-re: Real Racing 2 HD (na ez fenn van)Igen, lehet mondani hogy nem igazán tudatosan költöttem a krediteket. Arra viszont jó volt, hogy teszteltem őket és már nem vágyom rájuk. Odaadnám valakinek, de sajnos nem így megy.
Ha összejön akkor még letöltöm az iPhoto-t és iPad-re a Plants vs Zombiest. Reménykedjünk. -
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hogy az istenben volt erre mind elegendő pontod?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szép volt jó volt ajándék volt, örüljünk annak amit kaptunk személyszerint:
IB2, GTA3, GarageBand, 2 Angry birds, nővéremék iPadjára egy Angry HD, meg néhány olcsóbb játék amikre most nem emlékszem, úgyhogy én nem panaszkodom mert még 1500 kredit vár elköltésre
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azért az iPhotot sikerült lenyúlni, de tényleg azóta meg is állt! Azt hittem csak nálam nem jön, vagy mindig lecsúszok róla, de ezek szerint nem.

-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Várható volt,hogy nem tart örökké, de jó volt addig, amíg még naponta jöttek sponsor appok

-
bobooo
addikt
a freemyappsen a sponsor illetve gift appokat mikor tervezik cserélni?
csak mert hát 4-5 napja már ezek vannak 
-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Nekem jól jön. Anélkül meg tudom nézni, hogy hogy állok, hogy fel kell mennem az otp oldalára vagy megnyitnom a pénztárcámat (ha épp nincs kéznél).
Nekem hasznos.
-
Mela Kehes
addikt
QuickOffice-ban egész mappát nem tudok másolni csak egyesével a fájlokat?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen.
Nekem ennél többre kell. Pl beállítom, hogy mikor melyik számla jár le (csoportos beszedéssel megy, de akkor is szeretem tudni ezeket). Meg Budget is kell, amiken belül tudok "utalgatni". Egyiknél nem használom el a keretet, akkor a másikra átruházom, és így a megadott keretben vagyok egy hónapon belül.
Ezeket a Pocket Expense tudja és az univerzális is. Már csak az iCloud syncet várom hozzá.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem lejött mèg ingyenbe, aranyos kis app alap műveletekkel, kiadás bevétel ennyi. Ft-ot nem lehet beállítani csak €,$ stb, 0,79-et még éppen megér de nem egy moneyiq azt mondanom sem kell bár én ennél többre azt sem használom de neked ha jól tudom ez kevés lenne.
Annyi hátránya van hogy több lépésben lehet rögzíteni a kiadást szemben a moneiq-val ahol egyből a pluszra nyomva ütni lehet az összeget. -
DanielK
addikt
AppShopper szerint ingyenes a tinyWallet. Univerzális pénzügyi nyomon követő program. Ha még valakinek nincs ilyenje, de pénzt nem akar érte kiadni.Gondoltam kipróbálom, de már nem ingyenes. 0,79€ Bocs.
A Due-hoz viszont jött frissítés.

-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem vettem meg. Úgy vagyok vele, mint te.
A célomat a week calendarral és a dueval elértem. A pénzt meg máshova forgattam be. 
Jó lenne egy app, de ez van. 3-at kell használni,hogy mindent lefedjél. -
Zoona
aktív tag
buta kérdés lesz, előre is bocsánat érte, de ha letöltök egy olyan appot ami fizetős volt de most pl. ingyenes, ha később jön ki valami update neki, akkor ugyanugy ingyenese updatelhetem igaz?
-
vadászcsiga
félisten
Na most akkor DanielK meg megvetted az Awesome Note-ot? Ha igen milyen, ha nem miért nem?
Én is nézegetem kerulgetem, de a TaskFlow is ott van a listán csak nem tudom kell e nekem. A celomat elértem végül is a 2do meg a Week calendarral mert nem maradok le semmiről mar, csak most újabb projekt jott a képbe a note kérdés 
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az Equalizer Pro!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megvan a Springtomize, most végig is futtottam a beállításait,de ilyesmit nem találok, ami nekem kéne

Az animációknál meg csak egyéni időtartam,lassítás van, alkalmazásváltás és zárolás animálása van
-
Mela Kehes
addikt
A telefonnal készített videókat hol tároljátok? Felmásoltam a gépre és hogy ne legyen a filmtekercsben, beraktam a filmekhez. A gyári lejátszó viszont fektetve játsza le az álló videókat is, amik így lényegesen kisebbek. A fotók közé külön mappába nem lehet betenni?
-
Ragnar95
félisten
Létezik olyan Cydia tweak, amivel megoldható,h ha a springboard utolsó oldalán továbblapozok, visszadob az 1. oldalra?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szabopali
üzenetére
Azért nem szeretem, mert nem kezeli a dropbox-ot. Sokkal jobban bejön a QuickOffice Pro. Dropbox-ból nyitom meg a fájlokat és oda mentem el. A notebook-on így egyből szerkeszthetem és folytathatom a munkát. Mondjuk nem tud annyira bonyolult szerkesztéseket mint a Numbers. Végül is kinek mire kell.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen azért írtam de ha nagyon nem jó, akkor a crediteket is sajnálnám.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szóval ne vegyem meg? Freemyapps esetleg?
-
vadászcsiga
félisten
Geocashingelni ki mivel szokott? Van egy ilyen nevű app na de 8 euróért?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem a munkám miatt szükségem van rá. Inkább sajnálom a pages-numbers kettősre kiadott eurókat.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Négy euróért az appstore-ban is marad.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Lassan nem is érdemes beírni, hogy sponsor app jött, mert tök össze-vissza van már.
Most teszteltem a Car Manager programot. A Gas Cubby-t használtam eddig, de az csak iPhone-ra van, ez viszont univerzális. A tankoláson kívül minden egyéb szervizes munkát el lehet menteni. Műszaki lejárta, olajcsere, ezekre figyelmeztet. iCloud-ba lehet exportálni, majd onnan a másik eszközről importálni, email küldés is van. Ebben a kategóriában szerintem ez a legjobb. Az ingyenes verzióban mindent ki lehet próbálni. Annyi, hogy két járműt és öt tankolást rögzít, minden más működik.
-
bobooo
addikt
mai freemyapps sponsor app:
iphone:
Gilt On The Go - 80 kreditipad:
Stitcher Radio - 100 kredit -
Mela Kehes
addikt
Most ingyenes a Super Reminder. A Where's My Head pedig Cut the rope féle játék. Szintén free.
-
Mela Kehes
addikt
Most már sokadjára teszek próbát az AVPlayerrel. Lehet, hogy nektek azért nem kavarodik össze hogy mit hol folytat, mert mindig visszamentek a kezdőlapra? Mindegy tesztelem újra.
Ha wifi közelébe keveredek, egyből tesztelem ezt az új note progit.
-
vadászcsiga
félisten
Appshopperes barangolásom során találtam egy nagyon jól összerakott ingyenes, de teljes értékű jegyzet appot a SomNote személyében. Van benne saját SomCloud szinkronizáció, beállítható hogy állandóan mentsen vagy csak wifin, vagy kizárólag kézzel.
A screenshot 3. képét nem értem, azon úgy látszik mintha lenne asztali nézete is a jegyzeteknek de nem találom sehol. A somcloud.com-on csak a logó van meg néhány koreai szöveg.
Próbáljátok ki nekem tetszik.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocsi teloról nyomom de azért összerakható!
Igen! Itt dumáltunk róla tuti emléxel. Víz, villany, gáz, közősköltségek etc. Felhasználói tv, net, telefonok,fizetés emlèkeztetők, appon keresztül fizetés online
-
Mela Kehes
addikt
A Draw Something-el napok óta nem tudok játszani. Rányomok a play-re, tölt és semmi.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Majdnem beírtam, hogy nekem nincs és kipróbálom az új módszert, de megtaláltam a már letöltöttek között.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szerencsejáték sokszor.

Mai app: Modern Girl by Crowdstar
-
bobooo
addikt
az miert van h a freemyappsen bent van a sponsored appok kozot pl. a gilt on the go, letoltom megy tobb mint fel percet es mire vissza megyek a fma-ra addigra nincs fent es nem kapom meg a kreditet ? :S
-
Mela Kehes
addikt
A gyári lejátszó gyorsabban merít, mint mondjuk az AV Player?
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is lejött freebe, igaz h a hsz után izibe. Ahogy tehetem mindig benézek ide az a legbiztosabb. MoneyQ nekem 1 kincs, a projekt munkáimhoz nélkülözhetetlen lesz. Apropó kreatív programozó kerestetik a "rezsi" (munkanév) app létrehozásához. Szponzorok "a spájzban vannak". Még az is lehet, h tényleg összejön.
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Akkor tegnap meg ingyenes volt, ma mar nem az. En is akkor szedtem le, amikor Csiga Ur beirta, ingyenbe'.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is ez a kettő bőven elég
Sőt most jut eszembe, hogy nekem iCloud ki is van kapcsolva, és helyette a másik GMailem van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélhetőleg mostantól a térképeket is gyakrabban fogják firssíteni, bár a következő kb fél évre biztosan jó lesz ez, ha 2011/10-es
Ha valakivel meg azzal megyek és kell neki, hogy elvezessen minket, akkor szoktam előkapni.
Nálam 402MB a Vodas igo.