Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
Én is majdnem megvettem most, csak rájöttem hogy nincs push...
Így pedig nekem egyelőre nem jó.
Egy részletes Sparrow teszt.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
vadászcsiga
félisten
A lejárt taskokat. Először meglepődtem hogy miért de rájöttem a teljesítés idejénél előbbre kell állítani az időpontot és addig ott marad ameddig nem jelölöm elvégzettnek. Más szisztéma mint a többi, jobban felhívja a figyelmet a feladatokra.
Az appon belüli jobb, a piros mutatja a lejártakat. -
vadászcsiga
félisten
Azt is szerettem csak pont a gyorsaság ami a legfontosabb lenne, ott vérzik el. Na meg a TaskFlow innovatívabb, frissebb. Most ezt használom amíg nem jön egy újabb
Egyedül az iCal sync-et nem tudom mi, annak hogy kéne működni nem tudja valaki? A telefonon beállítottam CalDAV fióknak a google calendart de semmi nem történt.
[ Szerkesztve ]
-
nullzero
tag
Szerintem lassabb lett (iPhone 4S), és a korábbi "Expand all" gomb is eltűnt, ami jól jött hosszú beszélgetéseknél, nem kellett egyenként lenyitogatni. És továbbra sincs swipe to delete, mint a Mail appnál, csak swipe to archive, nem lehet választani.
Számomra nincs semmi előnye a korábbi verzióhoz képest, de jobb híján ezt használom. -
Zoona
aktív tag
WalletApp ra kértem ingyenes tesztidőszakot, majd kitesztelem viszont - milyen gyakran szinkronizál a bankkal ha már társítottam?
talán a Budgetflow appnál első blikkre jobban bejön, hogy függőbe teszi be a vásárlásokat de lehet a WalletApp a kényelmes, hogy automatikusan be is kategorizálja a dolgokat. Szerintem majd arra is kérek egy tesztidőszakot
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
MVM-Next
kezdő
Emlékeim szerint naponta szinkronizál, de csak a bank által könyvelt tételeket, ezáltal egyáltalán nem "naprakész". Én azt szeretem, ha az alkalmazásban az adott pillanatban érvényes banki egyenleget látom. Erre pedig az automatikus banki szinkron nem képes. És az automatikus kategorizálást is tanítani kell neki. Én kb. 2-3 hónapig használtam tavaly, és az idő alatt nem sikerült neki rendesen megtanulni a kategóriákat. Ezért és a nem folyamatos szinkron miatt kapcsoltam ki ezt a funkciót.
A többi része számomra majdnem tökéletes. -
noorbertt
őstag
A banki szinkron több appnál sem működött ahogy kell. Kivéve revolut és wise esetén. De se gránit se kh bank nem volt jó mert:
sosem volt napra kész valamikor 1-3 nap csúszásban jött a tétel illetve 3 havonta újra kell érvényesíteni ami pl kh esetén egyszer nem sikerült és el is ment az egész statisztika a levesbe mert csak törléssel tudtam újra felvenni.
szvsz jópofa de semmire nem jó.Órában nem vagyok biztos. Nincs órám így nem is mentem bele, telefonnal igen simán. De van Trial vagy pedig 1 havi vagy meg eszed és kérsz refundot ha nem jó.
Itt írja hogyan kell beállítani
https://www.reddit.com/r/shortcuts/s/TfKBmN8AeU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest