Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
Itt is megkerdezem (a 6s topikban is feltettem a keredest, de jobban belegondolva inkabb ide illik) szoval ibookson levo konyveimet (sajat, fizetett) le tudom menteni es/vagy attenni valahogy androidra?
-
FhRossi
tag
Sziasztok!
Megvásároltam egy Appot, amiért most szeretném visszakapni a pénzt. Az iTunes-ön keresztül odáig eljutok hogy probléma jelentése, de az átirányított oldalon nem jelennek meg a vásárolt programok, csak az ingyenesek! Rendszerhiba lenne? Van más lehetőség is arra, hogy visszakapjam a pénzt?
-
ERipley
tag
Üdv!
Ha letöltök egy podcast file-t (pl. a gyári alkalmazással) és elindítom, akkor alap értelmezve a letöltött file-t használja vagy a mobilneten keresztül az"eredetit" ? Azért kérdezem, mert a mobilnetet soha nem kapcsolom ki, de mivel elég sokat vagyok úton, hosszú távon nem lenne egészséges ha az adatkeret használnám erre. (előre elnézést kérek ha hülyeséget kérdeztem...)
-
-
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Használja valaki ezt az appot OSX rendszerrel? Mert én ha bekapcsolom a fájlmegosztást, majd megadom az adataimat az appban, akkor is kapcsolat elutasítva üzenetet kapok.

-
Auratech
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem egyelőre megfelel a frissített verzió. Azt nem merték meglépni, hogy hasznavehetetlen legyen a régi változat. Eddig is működött. Nem vágyom elkölteni 5 eurót valami újra..
Ha ujjlenyomatot is kezelne, vagy valami nagyon extra, gesztusvezérést használna, előbb-utóbb meggondolnám. -
lezu20
tag
Hello ! Én nekem az első és nagyon sokáig is androidos telefonom volt. Három munkatársam kellet ahhoz hogy en is váltsák erre a rendszerre. Ezt úgy értem hogy lett a csapatban három db 5s készülék. Megvettem a 6s-t. Soha nem cserélném el semmi másra. Egy egyszerű nagyon gyors nagyon stabil rendszert tartok a kezemben.
-
-
Auratech
őstag
-
-
Auratech
őstag
válasz
Oldman2
üzenetére
Megjelenésekor jó eszköztárat adott a felhőszolgáltatások integrált használatához. Nem lehetett könnyem megoldani például, hogy egy dropboxban lévő dokumentumot az alkalmazáson belül átmásolhatok például a google drive-be. A beépített böngészőben a weboldal mentése pdf-be egyszerűen ment és a letöltésekkel is jobban bánt, mint a többi app. Zip-et és médiafájlokat is kezelt. Fájlmegosztásban is jó volt, nyomtatás is lehetséges volt. Mára nem nagy kunszt, amit tud de anno több fájlkezelő alkalmazás jó tulajdonságait kínálta egy alkalmazáson belül és működött frissítés nélkül ezidáig a 2012-től minden oprendszeren..
Az utódnak sokat kell tudnia, hogy kiadjak 5 eurót érte.. Nem sietem el. -
nauro
aktív tag
Ha valaki pokemon GO-t játszana, egy jó tanács.
Nem érdemes a telefonra kódból gps pozíciót módosítani. Mióta kicsit szórakoztam vele, egy pokémont sem tudok elkapni, rádobom a labdát és egyből kijön belőle, függetlenül a szintjétől. -
Auratech
őstag
iFiles Frissült!!!! nemtom hány év után
Ja és van iFiles 2 is, egy ötösért. Még nem tudom megveszem-e. Kivárok egy akciót.. -
Nescafé
őstag
válasz
üzenetére
Igen az, csak ez van fenn meg a Google Maps.
Hát nagyon semmi, csak találgatok, de én szerintem a béta 5 volt az utolsó, és ma jön a végleges.
Ha lesz béta 6 , akkor meg jövőhétre tenném a véglegest.
De ez csak találgatás, nem lehet tudni pontosan mikor jön ki a végleges. -
Nescafé
őstag
Jó ez a Sygic Europe, nem bántam meg hogy megvettem , és már jött is hozzá frissítés is

-
Ragnar95
félisten
válasz
Kicsikatona7
üzenetére
A2DP-t kéne tudnia a kihangosítónak, ez szoftveresen nem megoldható utólag.
-
Kicsikatona7
tag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszót keresek, amely az autó bluetooth kihangosítójához tud csatlakozni és így tudja megszólaltatni a hangszórókat, viszont erre a bluetooth egység az autóban magától nem képes (Nokia CK-7W), de pl. a Waze tud a kihangosítót használva navigálni, ezért gondoltam, hogy talán van ilyen zenelejátszó is.
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Lookout appot, használja valaki?
Olyan appot keresek, ami visít, ha a watch hatótávon kerül az iPhone-hoz képest.
Köszi a válaszokat

-
csab2
veterán
válasz
Little Hulk
üzenetére
Már megoldódott, köszönöm!
-
Tudnátok-e ajánlani olyan jól bevált Univerzális appot, amivel magyar nyelvű felületen lehet a tankolásokat több járműre is naplózni?
Esetleg olyat, ami (pl. iCloud-on) keresztül iPad és iPhone között még szinkronizálja is az adatokat?
-
Lefty
addikt
Milyen ingyenes appal tudnek egy kepre egyszeru szoveget irni igenyesen?
-
Tudtok tippet adni valami jóféle 360-as fotó apphoz? Rákerestem, de nem tudom melyik lenne a megfelelő, nem akarnám végigpróbálni őket. Köszi!
-
galaxys80
veterán
Az iBook milyen formátumokkal birkózik meg?
-
törölt tag
[link]
Loopimal, ma ingyenes, gyereknek tökjó. -
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
BT is elég elvben
-
csab2
veterán
Tudtok valami appot, amivel weboldalakról lehet videókat letölteni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A KeyNote emlékeim szerint gyárilag tudja ezt és kezel ppt-ket is.
-
Mela Kehes
addikt
Létezik olyan program amivel iPad-en lévő PowerPoint bemutatót léptethetek iPhone-ról?
-
domerator
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Hát nekem minmdenhogyan megy a helymeghatározás a waze miatt... volt kikapcsolás, alvó mód, helymeghatározás tiltás-engedélyezés, de mindig amikor engedélyezem a helymeghatározást, akkor állandóan megy... csinálhatna valamit a waze... egyáltalán miért csak soha-mindig opció van? Más appoknál ott a lehetőség hogy az app használata közben veszi csak igénybe a helymeghatározást.
Ez így van már vagy 2 frissítés óta vazze
i5c iOS9.3
-
Ragnar95
félisten
-
Little Hulk
tag
Ha valakit èrdekelne ingyenes a remote media manager pro!
-
Érdemes lehet kipróbálni a toshl alkamazást is, már lassan fél éve használom

-
joker91
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Akkor emellett teszem le a voksomat.
Nagyon hasonló a "Költségvetésem" programra. Amit találtam a MoneyWiz 2 - Personal Finance, ez lesz az igaz, ez a verzió? Mást nem ad ki a kereső nekem. Úgyhogy remélem egyről beszélünk, aztán vásárlom is meg. -
Ragnar95
félisten
válasz
joker91
üzenetére
Természetesen a fizetősben nincs reklám.
Én kipróbáltam anno pár kiadáskövető appot és a MoneyWiz mindent ver fényévekkel. Végre nem kell kézzel váltogatnom a valutát, illetve be tudok állítani különböző számlákhoz különböző valutákat, a szinkront is tudja és pont kifogtam 1$-ért, annyiért szinte ingyen volt. Ezen kívül megjegyzi a kategóriát is az adott leírással rendelkező kiadáshoz/bevételhez és fel is ajánlja a már korábban használt leírást, így még gyorsabb 1-1 kiadás feljegyzése. -
nofi
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én MoneyPro-t használok, mert nagyon tetszik a felülete, de tudásban lehetne picit több. Felraktam a MoneyWiz próbaverziót, de akármilyen kiadást rögzítek két szám után, berak egy tizedesvesszőt... Ez mitől lehet, csak az ingyenes verzió hülyesége?
-
joker91
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Köszönöm! Az ingyenes verziót megnéztem, szimpatikus. Nagyjából hasonló felépítésű mint amit Androidon használtam. A reklám miatt, valószínűleg megveszem a fizetős változatot, remélem abba nincs reklám.
Szinkronizáció nem fontos nekem, ha kitudom exportálni az már jó, viszont így egy + a programnak, mert gépről bejelentkeznék és ott is látom.
Köszönöm a segítséget!
Drughi: Neked is köszönöm, de sehogy nem találtam meg benne a 2-3 számla kezelését. Minimum 2 pedig fontos lenne.
-
nauro
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy a facebook küldjön nekem push üzenetet, ha egy előre megnevezett oldal postol?
Átnyálaztam az app beállításokat, de ilyet sajnos nem találtam, pedig fontos lenne
-
joker91
tag
Sziasztok,
a múlthéten tértem át iPhone-ra Androidról. Nagyjából minden programom létezik rajta, kivétel 2 darabot. Az egyik nélkül még el is vagyok (ez csak egy hívás számláló lenne - Call meter 3g, már annyira testre szabtam, hogy egyszerűen nem tudnék másik programot beállítani ennyire pontosan...)
Amihez viszont kellene egy alternatíva, mert sajnos erre nem fejlesztették ezt a programot, pedig a mentésemet jó lett volna áttenni... Szóval ez a következő: [Költségvetésem]
Év eleje óta használtam Androidon, s nagyon jól beállítható. 3 számlát is tud kezelni, amire pont szükségem lenne. (Kártya, készpénz...)
Tud valaki ajánlani ilyesmi programot? Koin-t néztem, de nem találtam meg benne a 2 számla lehetőségét. Illetve nem annyira részletes ahogy néztem.Előre is köszönöm!
Szerk.: Ha fizetős, s nem több 1000-1500 forintnál az sem baj.
-
vadászcsiga
félisten
CIB bank alkalmazást hány eszközön lehet használni? Tudom nem ide tartozik de talán tudjátok.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
realmadrid
üzenetére
Gyári.
-
realmadrid
aktív tag
Helló, tudnátok ajánlani ingyenes, megbízható mobil adatforgalom figyelőt ?
Köszi. -
randras
veterán
Aki több billentyűzetet használ, az tapasztal olyat pl. Duolingoban, hogy teljesen random egyszer az egyik, máskor a másik billentyűzet nyílik fel?
+ ingyenes a 1Blocker, valószínűleg a legjobb hirdetés és minden blokkoló.
-
törölt tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Kizárólag az ébresztés miatt tuti nem, de ha valakinek már csak egy apró lökés kell, hogy megvegye, akkor itt van ez.

- apuci, vegyél nekem watch-ot!
- drága az fiam, nem ér annyit
- de jönnek rá az értesítések apuci!
- (tasli) hallgass, nem kapsz, ez túl kevés fícsör az árához képest
- de apa, ez tud némán ébreszteni, csak rezgéssel! a teló meg nem, hekmányolni kell hozzá!
- hűű, na így már oké, jöhet a kofidisz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy nagyon jó móka a GO, érdemes kipróbálni