Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valamivel meg lehet? Mert email nem küld fb, push nincs csak a jelvény ami működik...
-
bigdady
nagyúr
Workflowt használ vki? Meg lehet csinálni hogy ha facebook értesítést kapok a neten vagy jelvényként akkor jelezzen vhogy?
-
Lizardman
tag
válasz
orbit76
üzenetére
Nekem is volt eszembe, de az eredmény ugyan az, szürke az egész box és nem tudok egyikre sem rákattintani.

@ univerzita
Jobban nem tudom elmondani a problémát. A program működik, nem fagy le, DE a widget tök szürke és egyik ikonra se tudok rákattintani. Nem reagál.
Amúgy telefon iPhone 6S, OS: 10.3.1
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek az úgynevezett Wdgts nevű programmal kapcsolatban. Keresek vmi jobb/másabb alternatívát a Launcher program helyett, így találtam rá a Wdgts-re. Rögtön megtetszett, főleg, hogy olyan tulajdonságokkal bír számomra, ami használhatóbbá teszi mint az elődjét.
De! Miután berakom a 2db (!) gyorsindításra szánt programomat, és utána kirakom a widget-et ugye a bal legszélső képernyőre, nem enged semmire rákattintani, mert "szürke" az a rész. Mivel egyszerűbb ha megmutatom, ezért tessék:
Nem az ingyenes mivolta a probléma, ugyanis ingyenesen is működik, de csak 4 programot lehet belepakolni (úgy érzem a 2-vel bőven benne vagyok...).
Valakinek valami ötlete, hogy miért nem működik?
-
Hello! Olyan jóféle app után érdeklődnék (ha van ilyen), ami az előlapi és a hátlapi kamerát egyszerre használja. Tehát pl. a kijelzőn felesbe látom a két kamera képét és ezt tudom rögzíteni fotó vagy videó formájában. Köszi!
ps: fizetős is lehet!
-
Diokhan
addikt
Hy. Nektek is szaggat a messenger? 5s ios 10.3
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Nem találok az App Store-ban győri buszmenetrend alkalmazást. Tényleg nincs, vagy én vagyok béna?

-
-
Diokhan
addikt
Üdv.
Észrevettem, hogy az első messenger értesítés mindig eltűnik, csak a másodiktól marad meg zárt képernyőn. Más is találkozott már ezzel?5S 10.3
-
Giovanny
őstag
Üdv,létezik valami alternatíva a linuxos Cherrytree-nek iOS-re?
-
vadászcsiga
félisten
Akkor nem tudom mi lehet. Ipadről fos a kép. Kerestem beállítást de egyiken sincs.
Okoska
Azért raktam offba. -
Nagymelák
senior tag
Létezik olyan program amivel gyorstárcsázást lehet beállítani?
-
Tibee86
nagyúr
FMA-t használja még valaki?
Mert nálam vagy egy hete már be se jön az oldal, egy nagy fehérség fogad csak. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Dehogy küldi. Pont ugyanúgy lebutítja.
Most néztem rá asszony Samsungján. -
jazzkifli
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy mindegy miről mire küldünk képet Messengeren, mindenhogyan fos lesz.

Ha fontos a kép, akkor e-mail. -
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fontos infó volt az ios alkalmazások topikjába.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ha droidról küldenek messengerbe képet az is ocsmány, pont mint iPhone-ról. Marad az imessage vagy az email ha olyan képről van szó ami kell teljes méretben. -
vadászcsiga
félisten
Droidon HD-ben küldi a fotót.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem iPhone-ról küldtek messengeren egy képernyőmentést és alig tudtam elolvasni.
-
vadászcsiga
félisten
Észrevették már hogy ipadről messengeren fotót küldve, sokkal jobban lebutitja a képet mint telefonról. Igaz nálam a telefon droid.
Tegnap vettem észre, egymás után volt a kettő, teljesen véletlenül.
iPhone-on is ez van? Ipadről totál ócska, pedig exifet nézve koppra ugyanaz a 2 kép. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Time-lapse-re milyen appot ajánlotok? Soha nem csináltam még ilyet, olyat szeretnék amiben testre lehet szabni, hogy milyen időközönként készítsen képet és később könnyen szerkeszthetővé váljon. Tudtok mondani ilyet?

-
galaxys80
veterán
válasz
-Faceless-
üzenetére
Nálam semmi ilyen gond nincsen a chrome-ban Mini 2-n.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Még csak ismerkedem az ios-el, és egy ipad mini 2 van nálam. Olyan problémám van, hogy a google chrome, és youtube, és még néhány alkalmazásban a szimpla görgetés szaggat. Microlagg csak, de az idegeimre megy. Chrome-nál egyszerűen nem tölti be a teljes weboldalt görgetek lefelé, és meg akadozik, mert csak akkor tölti be a tartalmat, külön érdekesség, hogyha egy weboldal aljára érek vissza a felfelé görgetésnél is újratöltögeti a tartalmat...
Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy már a hardver nem bírja?
(safariban ugyan azok az oldalok, és azoknál még sokkal komolyabbak is mint kés a vajban úgy suhannak) -
Diokhan
addikt
válasz
galaxys80
üzenetére
"Instagram
You can fit so much into a 60-second Instagram video. But you're probably looking at Instagram on your phone, so you've got to be selective about how you use your bandwidth. Luckily, Facebook-owned Instagram lets you opt into less bandwidth-intensive video usage. On mobile, go to your profile, select the Gear (iOS) or hamburger (Android) icon on the top right, select Cellular Data Use, and choose Use Less Data."Tehát a lényeg:
Instagram, jobb oldali saját profilon jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva- lefelé menet lesz egy olan opció, hogy "mobile data use", itt kapcsold be az egyetlen ott lévő opciót, aminek a neve "use less data". Ez elvileg azt aredményezi, hogy nem fog automatikusan elindulni a video. Kipróbáltam, nekem semmi változás, ugyanúgy játssza le a videót automatikusan. Androidon talán működik...
-
-
galaxys80
veterán
Hogyan lehet ebben a nyomorult Instagramm alkalmazásban kikapcsolni a videók automata elindulását?
Kezdem unni, hogy ez az alkalmazás zabálja le a netem legnagyobb részét.Webes felületen nem indul el automatán.
-
csabiks
senior tag
Geekbench 4 aprilis 10ig ingyenes!
-
Lien
aktív tag
És tényleg, fel lehet tölteni. De én már több, mint 2 éve csak a Recordium Prot használtam, azózta meg 2 fullos iOS is kijött, volt nekik mit javítaniuk. Azt nem tudom, hogy a hívás megszakítja-e, mert az előbbi programnál ha hívtak és kinyomtam vette az adást továbbra is. Köszi.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pl. iMusic
-
bigdady
nagyúr
Használja valaki a [friendly]-t?
Ma frissült de a notification gomb nem marad ON.
-
CharlieDrop
veterán
Létezik olyan app, ami lezárt képernyőnél is lejátszik zenét youtube-ról?
A legújabban nem működik az a trükk, h safariban elindítjuk lezárjuk és az alső sávból folytatjuk a zene lejátszást.
Köszi
-
Lien
aktív tag
Sziasztok, valaki tudna ajánlani jó diktafon alkalmazást? Ami fontos, hogy be lehessen állítani a hangminőséget, tiszta legyen, és a felvett hangot fel lehessen tölteni Dropboxba vagy Google Drive-ba.(ez a egyik legfontosabb opció) Nagyon fontos lenne, mert az iOS10.3 frissítése megölte a máig használt Recordium Pro appot amit már 2014 óta nem frissítettek. Egyetem miatt fontos a hangfelvételek készítése, ha valakinek van tapasztalata jó alkalmazással ne habozzon, köszi!
-
Ragnar95
félisten
Szükséged lesz egy fizetős Apple Developer accountra ahhoz, hogy publikálhasd az alkalmazásod az AppStore-ba vagy hogy vezeték nélkül rárakhasd "teszt" készülékekre (jelen esetben a haverjaid telefonjára) a TestFlight segítségével.
Ennek díja évi $99.
Amúgy ahogy előttem is írták, XCode-al kábelen keresztül tudod direktbe a telefonra telepíteni az appot, de így minden egyes frissítéshez is szükség lesz a gépedre és kábelre. -
wardemi
senior tag
Xcode-al felrakod kábelen keresztül vagy azt hiszem a TestFlight is erre van
-
meone
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a hozzá szólásomat, ha nem kérlek majd dobjatok át oda.
Hozzá jutottam egy MacBook Prohoz és az utóbbi időben csetlések és botlások közepette elkezdtem ios-re alaklámázást írni. Annak szeretnék egyszerűen utána járni, hogy ha ezt ki szeretném adni, vagyis mondjuk egy két havernak feltölteni az iphone-jára akkor ahhoz mit kell tennem. Swift-ben próbálkozok írni.
Azt tudom, hogy hivatalosan az app storból lehet letölteni mindent. Nem warezolni akarok.
Csak ha egyszer kiakarok lépni tudni szeretném, hogy mit kell tennem, hogy teljesen tisztán tehessem.Válaszokat előre is köszönöm.
-
Eriqo
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődöm, hogy ti milyen ébresztő appot használtok?
Elvárás lenne részemről, hogy a rezgés kikapcsolható legyen és saját hangot tudjak beállítani.Köszönöm
-
GD
őstag
10.3 IOS frissítés ma reggel megérkezett, nálam már boot-ol.
-
TVGO app megy a 10.3-mal? Nem merem felrakni az iPadre a frissítést, amíg ez nem biztos.
Elég "érzékeny" app és képesek hetekig ülni egy frissítésen, volt már rá példa. -
lacy86
addikt
Koszi Sracok!
-
lacy86
addikt
van olyan "youtube" app a hatterben / zart kepernyonel is szol?
-
-
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt láttam, olvasni tudok, csak az érdekel, hogy a mindennapokban ezt mire és hogyan lehet használni? Mit lehet vele automatizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég "érzékeny" app és képesek hetekig ülni egy frissítésen, volt már rá példa.