- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-06-07 15:56 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
univerzita
addikt
-
galaxys80
veterán
Nem voltam elég egyértelmű, mikor a mondtam, hogy mire kellene a blokkoló. Nekem elsősorban az appokban lévő reklámok blokkolására kellene. Ha jól érzékeltem, akkor az AdGuard erre nem jó.
Úgy tűnik marad az AdBlock Mobile-best Ad Blocker. Ez az egyetlen eddig ami hibátlanul blokkolja a reklámokat az appokban is. Inkább benyelem azt a 70 mb-ot havonta. -
tboldi
nagyúr
-
galaxys80
veterán
-
csabiks
senior tag
-
faki_
senior tag
Több kipróbálása után nekem ez maradt:
Adblock Mobile — best Ad Blocker to block ads. -
tboldi
nagyúr
-
oba
addikt
Ha nem akarod magad szivatni akkor inkább egy androidos vagy windowsos táblagéppel váltod ki a laptopot, ha a torrentezés a cél. Én anno iPad4 -en torrenteztem, sorozatokat töltöttem, még feliratot is töltöttem, és meg is néztem őket, mindenféle külső eszköz nélkül, de nagyon macerás, kell jailbreak, kell egy jó fizetős videó lejátszó (én talán nPlayer -t használtam), cydiaból kell az iFile teljes fizetős verziója, kell egy normális böngésző amivel feliratot tudsz lementeni. És akkor még ott van hogy iFile -ban a betű-számsor mappa nevek között találd meg egyrészt az iTransmission letöltési mappáját, találd meg a böngésző letöltési mappáját a felirat miatt, találd meg a videó lejátszó library mappáját ahová át kell helyezned a fájlokat. Ha a letöltött tartalom zipelve vagy rarozva van az újabb sz*pás... stb.stb.stb. És ez csak film/sorozat. Ha mást akarsz jönnek az újabb nehézségek. Más tabletes oprendszeren ez sokkal sokkal könnyebb. Androidon egy torrent kliens, total commander, böngésző, vlc, és készen is vagy. Mindegyik alkalmazás látja a teljes fájlrendszert, nem kell mókolni semmit. Ráadásul tudsz sd kártyával bővíteni tárhelyet.
-
adise
őstag
-
adise
őstag
-
adise
őstag
-
kovbandi82
őstag
-
col
addikt
-
Tressy
senior tag
-
bigdady
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
-
Bence008
tag
-
faki_
senior tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
joker91
tag
Próbáltam.
De rá jöttem az előbb mitől... nullaztam is egy teljes gyári visszaallitassal és új iPhoneként állítottam be. Ami miatt nem ment: beállítások, Spotlight kereső részen nem volt bekapcsolva a számológép.... :/
Így feleslegesen állítottam vissza, bár legalább frissen van be lakva a 10. -
tylerddd
veterán
-
univerzita
addikt
-
Lefty
addikt
-
HisHis
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
-
Tibee86
nagyúr
-
markvar07
csendes tag
-
domerator
veterán
-
oszy
veterán
-
Tibee86
nagyúr
-
TheMarci
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Ragnar95
félisten
-
pomk
őstag
-
pomk
őstag
-
joey04
titán
-
hengelhof
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Nekem nem tűnt fel eddig,valóban nem mutatja a telefonon tárolt képek,videók méretét csak azokat amik felhőben vannak. Érdekes,beszéltem a fejlesztővel több mindenen dolgozik talán ez is javításra kerül.
Update:úgy mutatja ha a localba csinálsz egy photo mappát és átmásolod.Nescafe:tvassist vagy iplayto
Ugyanaz csak az elsőnél külön tudod a 4 funkciót(kép,zene,videó,online )megvenni,funkciónkènt 1€ míg a másodiknál mindjárt 4€. -
SonyNex7
senior tag
Kipróbáltam az összes kamu,szart...
Ingyenes: Documents by readdle
Egyetlen hátránya van FTP kezelése kb nulla
Dizájn,drag and drop kezelése viszont egyértelműen a legjobb
(Még a fizetős appokénál is jobb szerintem,remelem egyszer fejlesztik ezt is mert akkor ezt fogom használni)Fizetős
Ifiles:eddig ez volt a legjobb de 1,5 éve nem fejlesztik...
Nyertes: FileExproler by Steven Zhang
Na ez visz mindent ,mindenhonnan,oda-vissza,streamelés stb
Letisztult ios dizájn,gyorsaság,gördülékenység.
Felhő(Flickr nem támogatott),FTP,Smb,dlna ezeket automatán is megtalálja és tudod menteni őket.
Képek diavetítése felhőből akár saját zenére megadott időre is,zene streamelés,film lejátszás(ha nem támogatott a fájl típus ac3 hang,automatikusan külső alkalmazást ajánl fel pl:nplayer,avplayer )fájlok vagy komplett mappák másolása,szerkesztése,átnevezése,archiválása zip formátummal,touch id védelem,office excel fájl kezelés stb... -
Blyan
félisten
-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest