Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Jo ez szerintem is! Megvettem en is!
Gyorsabb mint a gyári küldi az értesítést igaz háttér szinkron kell.
De nem szívja az akit ugy mint a gyári Fb.
Nekem üzenetre is tökéletes mondjuk.Pedig pont a gyári fb miatt mentem Safari webes felületre ,de ez ugyan ugy jo nem eszi az aksit pedig Fb megy nalam sokat 😊😄👍
-
galaxys80
veterán
Egy egyszerű, szimpla jegyzet appot keresnék amiben lehet mappázni. Nem kell semmi csicsa. A gyári is megfelelő lenne, ha ezt tudná.
-
r3dsnake
nagyúr
Na végre van notification-öm Paper-ben. Így sikerült összehozni:
Letöröltem a messengert, feltettem a Facebook-ot és a Papert. Paperben bekapcsoltam, hogy vegye át a facebook értesítéseit. Ez nagyon nem működött. Letöröltem a facebookot, akkor sem. Reggelre viszont megjöttek az üzenet értesítések is Paper-be és az egyéb értesítések is. Mostmár egyből jelez mindent.
-
-
norbi2010
őstag
Besiege-hez hasonló játékot tudtok iOS-re?
-
Oliverda
félisten
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ugyebár a Family Sharing kis fogyatékosságából indult el ez a szál, mely fícsör nem csak arról szól, hogy az appokat megoszthatják egymással a csoport tagjai. Ahogy feljebb leírtam, szerintem az sem sztenderd hogy egy család két felnőttből és x darab >18 éves gyerekből áll, ergo lenne létjogosultsága a több kártyás megoldásnak, de az Apple épp nem olyan aki el lő mindent egyszerre. Taktikusan majd szépen lassan csepegtetik az új funkciókat minden egyes főverzió kiadásával, hogy legyen miről írni megjelenéskor, illetve örüljön a júzer, hogy megint kapott valami szuper dolgot.
"Azt is megteheted, hogy 1 közös ID lesz 1 kártyával és emellett a család minden tagjának lehet a saját ID-jához is kártyája és csak azt veszitek meg a közössel, ami mindenkinek kell."
Azért ez elég körülményes. Már egy app frissítésekor is jelszót kér, ha épp nem azzal az ID-val vagy bejelentkezve amivel anno letöltötted/megvetted. Ezek a trükközések legfeljebb arra jók, hogy kipróbálj valamit mielőtt megveszed, vagy ha nagyon skót vagy és nem bírok ki az az 1-2-3-4 eurót, akkor ezzel lehet kvázi spórolni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Azért azt remélem belátod,h amiről beszélsz, az elég egyedi igény.
Ha mindenképp több kártyát akartok, vegyétek meg külön-külön az appokat, ha meg nem akarjátok őket fölöslegesen többször megvenni, akkor leírtuk már a lehetőségeket.
Azt is megteheted, hogy 1 közös ID lesz 1 kártyával és emellett a család minden tagjának lehet a saját ID-jához is kártyája és csak azt veszitek meg a közössel, ami mindenkinek kell. -
Inkább iTunes Store kérdés, de ott nagyon nem pörög a topik: ha egy filmnél "stereo, subtitle" szerepel, mint magyar vonatkozás, akkor azon elvileg van stereo szinkron, igaz?! Csak mert ezek a "Filmek magyar felirattal" alatt szerepelnek, nem pedig a "Magyar nyelvű filmek"-nél. Logikusan viszont, ha csak stereo is, akkor is magyar nyelven van. Erről valakinek tapasztalat?!
A korábban ingyenesen letölthető Home Alone-on is van stereo szinkron, pedig az is a feliratosak között van "stereo, subtitle" jelöléssel.
-
polonic
félisten
Kepszerkeszteshez melyik programot hasznaljatok?
-
erdoke
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
Egy család általában két felnőttből és X darab gyerekből áll. Egyébként hazsnálhatod ugyanazt az ID-t is, mi is azt csináljuk még a készülékek többségén, mert nem tűnik magától értetődően egyszerűnek az átállás. Pl. hogyan teszek vissza mentést alap ID-ről családba sorolt ID-re? Szerintem sehogy.
-
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad Mini letöltöttem a VLC t de egy két filmnél nem játszik le hangot, valami olyasmit ír ki hogy ac3 codek vagy valami hasonló dolog. Valami ötlet, hogy lejátszon mindent, esetleg valami jobb app?

-
cibere11
tag
Üdv!
Olyan appot keresek mint a BB-nek van azt hiszem BB Hub a neve.Face,insta,twitter állapotokat egy helyen mutat és folyamatosan frissíti.Tud valaki ilyenről? Köszi -
catroot
veterán
A Parkolás app-ot használja valaki?
Lehet én vagyok a béna, de egyik városban sem találok olyan területet, ahol "lehet" parkolni. Vagyis mindenhol azt jelzi, hogy ismeretlen zónában vagyok.
Holott javarészt fizetős övezetben szoktam tartózkodni. Olyan környéken is lakom.
De hiába böngészek a térképen, sehol nem mutat parkolási övezetet. Még Pesten sem.
-
polonic
félisten
Na jó, de én felnőttként vagyok jelen a "családban". Jóbarátommal próbáltuk ki. Oda is van írva a nevem mellé.
Szóval felnőtteknek igazán lehetne saját bankkártyát beállítani.Ha letöltök valami programot, az övéi közül és kilépek a családból, azt tudom továbbra is használni?
-
-
polonic
félisten
Családi megosztásnál jól látom, hogy csak a szervezőnek lehet bankkártya beállítva és csak ő rajta keresztül tudok vásárolni?
-
SPF
senior tag
E-mailt hol tudom beallitani, hogy csak az utolso 1 honap levelei latszodjanak, es ne az osszes level? Nem talalom sehol.
-
Drughi
addikt
Üdvözlet,
Keresek egy programot, ami free és a gyári fotók appot ki tudja váltani.
Nem szerkeszteni szeretném a képeket, csak szépen normálisan rendberakni őket. Most megszaporodtak a fotóim és kezd káosz lenni
Köszi előre is!
-
legiaap
félisten
A microsoft wordben nektek is 365 előfizut kér ha columns vagy breaks résznél vagytok?
Még sem teljesen ingyenes akkor a cucc...
-
stigma
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ragnar95: Köszi sikerült így megoldanom, 2 alkalmazással próbáltam és össze is jött

Wlac: OfficeSuite-al is működik.2 alkalmazással próbáltam (Numbers, Openoffice) hogy létrehozok egy új Excel fájlt, elmentem a tabra, majd az említett bármelyik alkalmazással megnyitom a Filebrowser segítségével, így 1 fájlt át tudok copy-tni az adott meghajtóra.
Köszi a segítséget

-
stigma
addikt
Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy adott egy Ipad 2 amin iOS 8.1.2 rendszer van. Ehhez a tablethez keresek olyan alkalmazást aminek segítségével hálózati helyen tudok egy Excel fájlt megnyitni , bele írni/szerkeszteni majd rámenteni.
Jelen esetben a hálózati helyet a Filebrowser alkalmazással tökéletesen elérem, de az ott lévő Excel fájlt sajnos csak megnyitni tudom , elmenteni nem, de az alábbi alkalmazásokat már kipróbáltam, velük nem működik sajnos:
-Microsoft Excel : csak megnyitni tudom, szerkeszteni nem mert azt csak akkor tudom ha elő vagyok fizetve egy reggelt fiókra.
- Documents Free: megnyitni meg tudom, de sajnos ezek utána Tabletre enged menteni , ami nekem nem jó
- Numbers - Egy másik fiókkal bejelentkezve ingyenesen le tudtam szedni a régi tabletre de sajnos itt sem tudom szerkeszteni az Excel fájlt.
-WPS Office : itt az Excelt lementeni a Tabra, elmenteni nem tudom az adott hálózati helyre.Ezen kívül kellene nekem bármilyen olyan Excel alkalmazás amivel az alábbi mentés megoldható az alábbi helyre. Lehetőleg ingyenes lenne a jó, de érdekel bármilyen megoldás, amivel ez megvalósítható, még fizetős is.
Segítséget előre is köszönöm!
(Tudom , hogy már a 8.2 rég kinn van, de ez a tablet vállalati így bármilyen frissítést enm lehet rajta végezni.)
-
Be lehet valahol állítani, hogy a Dropbox ne töltse fel a videókat csak a fotókat? (Droidon van ilyen opció.) Egy örökkévalóságnak tűnik mire feltölt egy 1 perces felvételt, tegnap este óta nem sikerült még.
-
atees
őstag
Sziasztok! FMA-hoz hasonló és könnyű alkalmazást tudtok még mondani?
-
lacy86
addikt
Nintendo jatekok iOS-ra
Hoppa!
-
Edi77
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm, leszedtem, majd 7végén tesztelem

-
Edi77
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ja, ez érdekes, ha én kérdezek ilyet, azonnal a fejemhez kapom ezt, de ha más, akkor nem

-
Edi77
őstag
Ingyenes most a Kit Camera. Használja valaki? jóféle cucc?
-
VIBO
őstag
Freemyappsnal ha nem kapom meg a 200 krediteket a Social megosztasokert mit tegyek?
Ha es meg egy olyan kérdés ha win8.1 alatt az iTunes nem latja az Iphone-omat az miért van?
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A Modern Combat 4-ből kiindulva teljesen játszható. Ott pár olyan dolgot lehetett feloldani, amiket amúgy is megszerzett az ember a normál játék során.
-
legiaap
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Majd jön a beats, de a híresztelések ha igazak nem lesz olcsóbb mint a konkurensek (spotify, dezzer, stb.) akkor viszont bukta lesz. De valami jó lenne már, mint ahogy jó lenne mondjuk egy itunes előfizu amivel korlátlanul lehetne filmet nézni, mint mondjuk a netflix meg egy saját navi, az icloud feltúrbozása kicsit, meg még sorolhatnám, de lassan dolgoznak a srácok, vagy inkább azt mondom minek siessenek ha a pénz így is dől.
-
polonic
félisten
MS is lépett zeneügyileg. [link]
Remélem, hogy Apple is fog hamarosan.
-
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Még nem játszottam vele annyit. Nonstop VainGlory-zok.
-
Nescafé
őstag
Geekbench 3 ingyenes.
-
istnag
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Swype -t tud? A számokat ki lehet tenni a legfelső sorba? Ennyire béna lennék,hogy nem találtam meg ...😳
Nocsesz1:
Köszi megpróbálom -
istnag
addikt
Billentyűzetre van valakinek ötlete ? Swype fontos , a SwiftKey tökéletes lenne , ha a felső sorba ki lehetne rakni a számokat , de nem találtam ilyen lehetőséget. Az ai. Keyboard tudja, viszont abban nincs swype. Van olyan ami mindkettőt tudja és van magyar szótár ?
Köszi előre is -
vadászcsiga
félisten
válasz
oszi666
üzenetére
Sehogy. iCloud egy felhő. Ha törlöd a telefonodról, az meglátszik a gépen is tehát eltűnik. Nem a winchestereden tárolódik. Ha ilyen fontosak szánj rá néhány percet néha hogy manuálisan lementsd őket. Egyébként van a gyári fotók appban egy "nemrég törölt" mappa. Ott meglehetnek még
-
oszi666
őstag
Lehet hogy már volt kérdés, szóval előre is elnézést, ha szerepelt, de nem találom
Hogy tudom megoldani, hogy a gépemről (windows 8.1) NE törlődjenek az icloud-fotók mappából a fényképek, ha letörlöm őket a telefonomról? Elég sokat kell fényképeznem doksikat ilyesmi, és most néztem, hogy mivel azt hittem minden megvan a gépen, vígan letöröltem nagyjából egy havi munkát a telóról.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autószerelők, autószerelés
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)