- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan fordító alkalmazással lenne szükségem hogy pl. a kamerával rámegyek egy szövegre és azt lefordítja ha megadod hogy nyelvre. Hallottam már hasonló alkalmazásokról, itt van olyan?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Van valami olyan alkalmazás ami által csengőhangokat lehet letölteni, olyasmi mint a Zedge csak ingyenes. Vagy valami hasonló?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Tud valaki valami jó kis egyszerű zenelejátszót ami esetleg magyar nyelvű is? Köszi

-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Lehet hogy pont nem ide vág a kérdés, de megkérdezem ha lehet.
Icloud mentést csináltam és a képeket is fellőttem a felhőbe. A kérdésem az lenne hogy, hogyan tudom onnan levenni. illetve letörölni ha esetleg majd úgy akarom?
Köszi előre is
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Én nem tudom az App Store ban berakni a letöltendő appok közé (kívánság lista) azt amit esetleg majd később akarok majd letölteni,nincs ilyen lehetőség!
-
Themes
aktív tag
Már rendbejött

-
Themes
aktív tag
Sziasztok. iTunes be nem lehet belépni már pár napja! Valaki tudja esetleg az okát?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Tudtok esetleg olyan alkalmazást ami felveszi a telefon beszélgetéseimet akár a engem hívnak akár én hívok valakit?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Nekem a Vlc alkalmazás sok filmnél nincs hang és kiírja hogy valami kodek nem jó, vagy kell hozzá vagy valami ilyesmi. Mit lehet tenni ill másnak is előfordul?
-
Themes
aktív tag
Ezek az app tisztító csodák jók valamire amúgy?

-
Themes
aktív tag
Üdv. Van esetleg valami olyasmi alkalmazás ami a Magyar vagy Magyar nyelvű Appokat megmutatja, vagy milyen más módon tudok Magyar v Magyar nyelvű alkalmazásokat keresni egyszerű módon?
-
Themes
aktív tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy amit letöltők podcaston az hogy lehet leszedni onnan? Vagy egyáltalán le lehet-e? Köszi

-
Themes
aktív tag
Üdv, tud valaki olyan appot amivel a YouTube ról le tudok tölteni, menteni?

-
Themes
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Hát nekem nem akarja valamiért felhozni.😔
Tudsz mutatni képet róla?
-
Themes
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Igen én arra gondoltam, de köszi 😃
-
Themes
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
-
Themes
aktív tag
Itt valyon mikor lesz pl social lite? Vagy a másik ami érdekel a clean master?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Nekem egy olyan alkalmazás kellene amivel tudok képet szerkeszteni de úgy pl hogy szövegen bekarikázni egy szót, vagy aláhúzni, lehúzni , lesatírozni stb.... És a legjobb lenne Magyar nyelvű, de az már mindegy amúgy 😝 Előre is köszi 😃
-
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad Mini milyen alkalmazás, lejátszó kellene hozzá ami lejátszása a felíratos filmeket is? VLC használtam ami eddig jo volt de mostanában nem játssza le a felíratot. Előre is köszi .

-
Themes
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ők már beleszülettek

galaxys80: pedig sokat is tanulhat, ezt is szem előtt kell tartani
nem csak játszani lehet tableton 
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Hogyan tudom összehozni a Samsung Smart tévémmel az iPad minimet hogy meg tudjam nézni pl a képeim ami az iPad omon van? Esetleg van rá valami app is? Köszi előre is.

-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy 3 nappal ezelőtt letöltöttem egy fizetős appot ami le is jött es működik is, de azóta nem tudok semmit letölteni, még ingyenest sem mert írja hogy nem jó a kártyám, magyarul. De viszont nézzem az internet bankomat es ott meg látom hogy a kártyám közben mínuszban van es valszinű hogy nem tudta levenni az AppStore a pénzt! Lehet ez a gond?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad Mini letöltöttem a VLC t de egy két filmnél nem játszik le hangot, valami olyasmit ír ki hogy ac3 codek vagy valami hasonló dolog. Valami ötlet, hogy lejátszon mindent, esetleg valami jobb app?

-
Themes
aktív tag
Az Fb nekem is teljesen megállt, lefagyott, szétesett, csak úgy javult meg hogy töröltem az egészet és ujra raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ügyes vagy