- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Lehet ,hogy a JB miatt meghulyult az akkumulátor használat kimutatása?
Mert a használat es a készenlét ugyan annyit mutat ha kikapcsolom a kijelzőt ha nem ugyan annyi a használat mint a készenlét!? -
bok92
addikt
válasz
Mela Kehes #18197 üzenetére
[link] ilyesmire gondoltál?
-
Mela Kehes
addikt
Tudtok olyan google naptárat, amiben a világnapok vannak?
-
r3dsnake
nagyúr
Még mindig nem létezik olyan felhős feltöltő, amihez NEM kell location, elég csak a background app refresh, hogy feltöltse a képeket?
-
catroot
veterán
válasz
nylontacsko #18192 üzenetére
Na hát pont ez a bajom.
Szilveszterkor csináltam egy ~10 perces videót (1.3gb). Egy egész este nem volt elég neki, hogy feltolja felhőbe.
(icloud meg azért nem játszik nálam, mert, ha a készüléken törlök valamit, akkor törlődik a felhőben is. És ez megy vice versa. így most a G+ játszik nálam, azon jó a backup)
Egyébként ezt leszámítva (gondolok arra, hogy fabatkát sem ér a backup) egyébként a többi funkcióval nincs gond.
Viszont ez nekem sajnos kevés.
-
catroot
veterán
Megkockáztatom, hogy a Onedrive app IOS alatt a leghitványabb.
Most frissült, de állítom még sz.rabb lett, mint volt.
Most már nem csak a háttérben áll le a backup. Hanem miközben benne vagyok az appban, már akkor jelzi, hogy nincs hálózat (holott nyilván van), meg leáll maga feltöltés is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18183 üzenetére
Akkor kénytelen leszel törölni valamit, mert az iOS8 több helyet foglal, mint a 7.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18181 üzenetére
Ha kézzel törlöd őket, akkor max úgy kerülnek vissza, ha törlés előtti backupod van. De nem teljesen értem, mit akarsz visszaállítani.
Ha iTunesban restore-al frissítesz, akkor kéne lennie elég helynek a frissítéshez, hacsak nincs csontra tele a teló, ha meg frissítesz szimplán, akkor semmit nem kell visszaállítani, mert minden megmarad. -
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18179 üzenetére
Mert a fotókat nem lehet egyben törölni, Fotók appban lehet őket
-
nylontacsko
senior tag
Ha iOs-t akarok frissíteni és nem elég hozzá a hely, akkor miért nem adja fel a lehetőséget a Használat - Tárhely-nél, hogy a fotókat töröljem? Azt írta ki, hogy most nem törölhető, majd "térjek vissza később"(?)
-
Nescafé
őstag
Az Új need for speed mikor érkezik?
-
bok92
addikt
Teljesen mindegy, hogy melyiket használod. Persze usa only alkalmazásnál az USA account kell... Töröld a safari előzmény és webhelyadatokat, profil újratelepítés előtt restart. Egy kép pofon az iPadnek, " adjál appot vazze" szavak skandálásával egyetemben, oszt jó napot.
-
legiaap
félisten
Ti tudjátok frissíteni a keynote appot? Azt írja no longer available, pedig fent van a storeban...
-
pomk
őstag
válasz
Regiee #18167 üzenetére
Nekem már hetek óta nem ad semmit és nekem is volt account change US és magyar store között. Elképzelhető, hogy ez kavar be nálam is? Na de most akkor US vagy magyar accountot kell használni hogy működjön??
A törlést az alkalmazásokra értetted? Minden alkalmazást töröltél és letöltötted újra őket?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges hogy fma azért nem ad jó ideje programot mert időközben regisztráltam egy us storet de még maradt a telefonon pár app a régi magyar store letöltésből? Most szembesültem vele hogy feissítené a progit de a magyar store regisztrációmhoz kér jelszót. :/ -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Mela Kehes #18159 üzenetére
Ez már majdnem jó, csak nekem kicsit körülményes, és nem tudok csak 5 percenkénti ébresztést beállítani, na és elég sok kiegészítő kell még hozzá 1+1+1 +...dollárért.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
r3dsnake #18158 üzenetére
Alapból JB-et használok egyéb okból, ez pedig egy roppant egyszerű, és hasznos app, mert én pl. utálonm, ha ordít mellettem az ébresztő hang.
Ez pedig csak egyszerűen lehalkítja a hangerőt és kész, nem kell műtögetni, csinálgatni a jelzőhangokat...(#18159) Mela Kehes!
Még most értem haza, nézem, és köszi az ajánlást! -
galaxys80
veterán
válasz
madgie #18154 üzenetére
Hát igen. Márciusba tervbe volt egy 5S, de így valószínűleg váltás lesz.
(#18156) madgie
Tisztában vagyok én ezzel. 5 évig droidoztam. Alapvetően jobban tetszik az IOS. De, hogy még egy nyomorult videót sem bírok visszanézni semmin az nálam elfogadhatatlan. Ezt még egy 10 ezres droid is tudja.
Csak a váltás sem lesz egyszerű, mert az I5 ára már egy S4 alá is beesett. -
HUTCHDB
nagyúr
Ebreszto hangerejenek csokkentese miatt hasznalom a jb-s keszuleken a safe alarm nevu alkalmazast.
Sajnos nehany napja nem mukodik, vagyis hiaba allitom be a hangerot alacsonyra, teljes hangerovel ebreszt.
Van aki hasznalja ezt az alkalmazast, es ha igen, nala jol mukodik?Esetleg mas alternativa?
-
galaxys80
veterán
Aki használja a ProCam-et megnézné, hogy milyen formátumban rögzíti a videót?
Mert régebben biztos, hogy MP4 volt, de most valami QuickTime-ot ír, amit a PC-n kívül semmivel nem bírok lejátszani. -
rekop
senior tag
US gift card beszerezhető magyar bankkártyával/paypal-al megbízható forrásból(tehát nem ilyen ebayes és hasonló lefényképezősre gondolok)? Ezt néztem, de elvileg ehhez is US paypal kell. Összejött fma-n némi kreditem, de ki kellene egészíteni még egy kevéssel, hogy meg tudjak venni egy app-ot.
-
Rent
senior tag
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet iphoneról ipadre streamelni videót? Pl. i6plus-ról ipad airre. Köszi a válaszokat!
-
Totheground
addikt
Ismert bug, javítva lesz a következő iosben.
-
amulet
senior tag
Ma egy bosszantó apróságot vettem észre a NAPTÁR appban, de nem találtam megoldást.
Mikor létrehozok egy bejegyzést megadva a kezdés és befejezés idejét akkor a bejegyzéshez hozzátesz egy +gmt idő ami 1 órával hamarabb van
Ezt azóta csinálja amióta meguntam az alkalmazásnál figyelő piros ikont és lefrissítettem 8.1.2-re (iphone 5s)
Az ipad-on (ios7) nincs ilyen bug.
Szerintetek? -
galaxys80
veterán
válasz
#67544576 #18124 üzenetére
Nézd naphosszat magyarázhatjuk ezt egymásnak. Én használom a Youtube klienst, mert sokkal kényelmesebb számomra, mint a böngészőben szarakodni vele. Jobban kézre állnak a kedvencek, szeretem, hogy nem kell visszalépegetnek, hanem egy suhintással bezárom az éppen játszott videót.
Ha te feleslegesnek tartod, akkor ne használd.
Nem igazán értem, hogy mit rugózol ezen.(#18125) Rubbi
Először én is azt hittem, hogy valamelyik BB topikba tévedtem. -
SpongyaBob
veterán
Na, az a lényeg, hogy az epöl törölje az appstoret a franba, mert ott van a böngésző ami mindenre jó
Ma is tanultam valamit.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
galaxys80 #18121 üzenetére
De mégis? Gyorsabb, vagy jobb a minősége a videóknak, vagy mi?
Gmail app nem jó példa, mert az app küld PUSH-t, míg a gyári e-mail appban Gmail-re csak FETCH van, Safariból meg még az sincs. Tehát annak látom értelmét, ha valakinek fontos hogy azonnal megkapja az e-mailt.
-
pomk
őstag
-
törölt tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a Youtube ios alkalmazás mitől jobb, mint ha Safariból nyitnám meg a Youtube-ot?
-
galaxys80
veterán
Másnak nem tűnt fel, hogy a Jasmine-ben hiába állítom 1080-ra a felbontást még a Google fele YouTube 720p-e is sokkal jobb felbontású?
-
Rage47
veterán
Twitter widgetet tud / használ valaki?
-
Nem kell annyit enni meg inni, kicsit többet kell idegeskedni, azt' nem hízik el az ember.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #18103 üzenetére
Én sem értem, minek önmagában a lépések számát mérni... Egy rendes fitness tracker appnak látom is értelmét, de önmagában azt mérni, hogy mennyit sétálsz egy nap énis értelmetlennek látom, de hát nyilván van rá igény, ha vannak ilyen appok
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ha tudná a telefonod biztos használnád.
-
madgie
titán
válasz
Nem is kell külön mérni, csinálja magától.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18100 üzenetére
Ha nem használnám akkor nem tudnám, hogy eleget sétálok egy nap vagy nem, és nem tudtam volna válaszolni a feltett kérdésedre.
Munkanapokon 10km-nél többet szokott mutatni, és nincs is mindig a zsebembe a telefon.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18100 üzenetére
Nekem a 25-i családi ebéd/italozás a rekord a közelmúltban, aznap 7.2 km-t sétáltam (vezetni nem lehetett, mert ittam
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akksi - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs