Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Applefun01
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan appot iPadre vagy iPhonera amivel ki lehet töröltetni azokat a képeket, melyek duplán vagy többször is szerepelnek a galériában? Én ezt manuálisan nem szeretném, van vagy kb 2-3 ezer képem... -
bok92
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz
hucidafakk
üzenetére
Nem, gyári rendszerűekhez is jó.
-
malphitee
senior tag
Sziasztok telefon rokonok . Egy olyan problémám lenne hogy a telefonnal készített képeket, mikor dlna programmal (imediashare) a full HD tv men meg szeretnem jeleníteni akkor nem a kép teljes egesze kerül ki a tv képernyőre hanem eléggé be van kicsinyített . A problémát nem értek mert elvileg a telefonnal fullhd bán lehet csakis fényképezni a tvm is az.. Hogy lehet megoldani hogy teljes méretben lássam az képet a tv-men?
-
Ragnar95
félisten
válasz
hucidafakk
üzenetére
iCleaner gépen
-
hucidafakk
csendes tag
Sziasztok ti sem ismertek olyan alkalmazást vagy egyéb dolgot ami segít az others mappa lecsökkentésében vagy esetleg törlésében?
-
galaxys80
veterán
Most nézem, hogy a Yahoo Weather azért erősen elkezdett hízni mióta kitettem a widgetjét.
60 mb helyett már 120.
Kíváncsi vagyok, hogy miért és, hogy meddig hízik. -
dni
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Én a push to Kindlenek az e-mailes verzióját használtam korábban:
-
dni
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
XBMC-ben van elvileg AirPlay támogatás, de nem tudom mostanában mennyire működik, régen kicsit bugos volt. Én Mac-en Air Server használtam régen, már van PC-s verziója is.
-
galaxys80
veterán
Létezik, olyan app amivel a telefonon lévő zenéket ki tudom küldeni Smart Tv-re?
Nem tudom, hogy lényeges-e, de én a Capriccio-t használom a gyári lejátszó helyett. -
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kocafotósként azért én szeretek (időnként) saját kézzel mókolni

-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Extension résznél
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pedig pont azzal lehet akár instagram-szerű durvább buherálást művelni. De akár finomabb dolgokat is.... a lényeg ,hogy elég profi eszköz.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már csak egy RGB csúszkacibálás hiányzik onnan, az droidon jó volt

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Pedig 8-ban baromi jo lett a gyári képszerkesztő
-
Vgabor92
tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
FotoRus
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Gyári fotó alkalmazásban kiválasztod a képet. Jobb felső sarok Szerkesztés - átméretezés ikon - és ott lesz a forgatásnak az ikonja

-
Mela Kehes
addikt
Van egy rakat képszerkesztő programom, de egyik sem tud képet elforgatni.

Tudtok ajánlani egyet? -
SpongyaBob
veterán
Ha valakit érdekel ingyenes a Fruit Ninja: [link]
-
matyi19
őstag
Szerintetek, melyik a legjobb idojaras app (aminek widget-je is van), nem baj ha fizetos!
-
Applefun01
csendes tag
Sziasztok!
Ingyenes lett a Gamgstar Vegas, legalábbis az amerikai storeban.
https://itunes.apple.com/app/id571393580?at=11l3KP&mt=8&ct=single -
matyi19
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
legiaap
félisten
Frissült ma a fleksy. Elkezdem ismét tesztelni és meglátjuk mit tud.
-
bull84ghia
őstag
Akciós a reckless racing 3 , megéri.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
Mondjuk nem csak weboldalak jelszavainak megjegyzésére való egyik ilyen app sem, arra jó az iCloud Keychain is

Pont ezért nem is telepítettem a LastPass extensiont sem, mert amit automatikusan ki akarok töltetni, azt megteszem a Safarival, minden másra meg ott a LastPass. -
pomk
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem alkalmas rá a 1password is, de szerintem csak úgy, ha beépülő modulként felelepíted a böngésződbe. Munkahelyen ez sajnos nem lehetséges. És lehet Chrome nem is támogatja.
Viszont...ha nálam van mobilom és rajta a 1Password alkalmazás, akkor meg tudom nézni mi a jelszó akár munkahelyemen is.
Már csak a Master Password-re kéne emlékeznem...
-
pomk
őstag
válasz
erdoke
üzenetére
Ez mind szép és jó, csak pl. Én azért nem tudom használni, mert mondjuk otthon ok, hogy ugyanazt a böngészőt használnám iPhone-on és iPad-on(otthon nincs PC), viszont munkahelyen lévő PC-men nem tudok feltelepíteni semmilyen külső programot, így ha ott be akarok lépni valamelyik jelszavas oldalra(legyen az egy Gmail akár), akkor már eléggé meg vagyok lőve. Főleg ha egy WPA-PSK2 szintű jelszót generál nekem a 1Password.

-
matyi19
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Csak, dulutan/estere leszek WiFi kozelbe...
-
galaxys80
veterán
-
erdoke
titán
válasz
buci30
üzenetére
Szerintem te nem tudod, mire való. Én 6-7 éve használom az eWalletet, és számtalanszor könnyítette már meg az életem. PC-telefon-tablet között szonkronizál, meg a telefont se kell mindig elővenni, nemhogy a tárcát. Csak egy példa: van legalább 50 WiFi jelszó lementve benne, és amikor újkent állítok be egy telefont, baromira nem esne jól, ha mindig kutatom kellene utánuk. A bankkártya adatokat is sokkal egyszerűbb bemásolni onnan, de néha a futárnak is a telefonomból nézek igazolvány számot.
-
buci30
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Én is megvettem az 1Passwordot-ot de semmivel nem tud többet mint a gyári jelszó kezelő így még 1x sem használtam pedig párszor már neki álltam ,hogy jó lesz használom de aztán semmi olyat nem találtam benne.
Nem is értem minek csinálták..Az okés ,hogy belehet vinni kártyákat stb de arra meg igen drága volt.
Plusz erről is az a véleményem ,hogy annak mindig nálunk kell lenni tehát a telefon tuti nálam meg a személyes okmányok is.... Tehát ez így elég semmilyen app.. -
legiaap
félisten
Jött végre frissítés Mercury-ra. Most már támogatja a 1Passwordot!

-
matyi19
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
En megvettem anno, nem sokat jatszottam vele....
Letoltom, es megnezem az iranyutast! -
Diokhan
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hát azt én sem, de sajnos telefonon nem játszottam még, nem tudok ebben segíteni. ..

-
Diokhan
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én azt pc-n játszottam

beállítási lehetőségek?
-
Mela Kehes
addikt
Farming Simulatorban lehet döntögetésen kívül gombokkal is irányítani? Remélem játszik valaki vele.

-
ryori
senior tag
Üdv, vibernél hogy van ez, ha eladtam egy telefont amin aktív volt egy viber, de most az új készüléken beaktiváltam a vibert, majd deaktiváltam, akkor most a másik készüléken nem tudja használni?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami olyan progi, hogy xbmc alatt vagy nem is tudom mi alatt kitegyem a tv-re vagy a windows-os gépre a teló képét? nagy képernyőn jobb lenne clash of clan-t nyomni.

-
galaxys80
veterán
Használja valaki itt a Cal Calendart? [link]
2 dologra nem tudtam rájönni. Hol lehet magyar nyelvre állítani (leírás alapján támogatott nyelv), illetve ha időpontra állítom be a jelzést, akkor, miért 2 perccel előtte jelez? -
vadászcsiga
félisten
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. iPhone 6 hoz kellene egy olyan biztonságosan, gyorsan működő app, aminek segítségével a telefonról képeket , videókat tudok lejatszani az lg Smart TV-m re. Köszönöm
-
matyi19
őstag
Tudtok ajanlani, valami jatekot amit lehet egymas ellen jatszani, BT-n, vagy WiFi-n?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyan hálózat kezelő appot keresnék, akár fizetőset is, amely az elérhető wifihálózatokat mutatja, ezeknek a jelerősségét, hogy kódolt-e vagy sem és hogy melyik csatornán szórnak...ha ennél többet tud, pl sebességtesztet, stb. akkor az csak hab a tortán.
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. iPhone 6 hoz kellene egy olyan biztonságosan, gyorsan működő app, aminek segítségével a telefonról képeket , videókat tudok lejatszani az lg Smart TV-m re. Köszönöm
-
Polllen
félisten
válasz
bull84ghia
üzenetére
Azzal kezdték el, mert azzal a legenergiatakarékosabb, de több gyártó is előjött a saját verziójával. Azt nem tudom, h egyébként egy nem amoled kijelzőnél mennyire mérhető a többlet fogyasztás, csak amoledes készüléken használtam/használom. Ott pl kimutathatalan nálam.
-
Polllen
félisten
válasz
bull84ghia
üzenetére
Már nagyon régen nem csak amoled-re van. Az említett m8-ban is superlcd-t használnak, de ide sorolható még a lumia 830 vagy akár az lg g2 mini is, a teljesség igénye nélkül.
Csak soft kell hozzá, amit néhol dedikált hw-vel támogatnak meg, hogy csökkentsék a fogyasztást.
Amúgy nem ismerek ios-re ilyen progit. -
lhurgoyf
tag
Régi telefonokon volt olyan, hogy a kijelzőn láttad az időt akkor is, ha nem volt bekapcsolva. Van ilyen app iPhone-ra is? Sőt, esetleg ami többet is mutat, mint pl. a HTC One M8 Dot View Cover-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest