Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccli
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Remélem mégiscsak lesz valami mód, ezzel szeretném kiküszöbölni hogy új tabletet kelljen venni, nem igazán van most rá mód és lehetőség. Plusz Android userként kíváncsi lennék rá, hogyan lehet az Androidot és az iOS-t összebarátkoztatni.

-
cuccli
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, kicsit barbár a kérdés, előzőleg is elnézést azoktól, akiket érzékenyen érint. Van a szüleimnek egy réges régi első generációs, beteg és öreg iPadük. Iszonyatosan lassú, minden alkalmazásból kilép, szinte használhatatlan. Szeretnék valamit kezdeni vele, mert nem akarom hogy kuka legyen a vége. Milyen lehetőségeim vannak, hogy kicsit használhatóbbá tegyem? Tudok esetleg másik OSt ( android pl.) varázsolni rá? A neten körülnéztem, de az OpeniBootot nem tudom leszedni a Cydiaból. Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest