Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyértelműen rosszabb. Valami kis magyar kft lehet jobb lenne OS szinten mint Apple testvér... Feltettem m4 pro-ra a 26.1-et, a menu továbbra sem mükődik a főképernyőn, de legalább most már a fájlok megnyitása után sem mükődik semmi (3 pontos részen lenyitott menü egyik eleme sem csinál semmit). Valami "bekad" ennek a rendszernek akkor semmi nem javítja meg (talán a totál törlés és újratelepítés de az is egy nagy talán, semmi kedvem hozzá).
-
Pano
veterán
Rövid tapasztalatom az, hogy nekem sokkal gördülékenyebb lett. Lényegesen kevesebb a microlag. Vizuális bug az még mindig van dögivel.
A slideovert vissza is kaptuk, meg nem is. Kicsit olyan "meh", hogy csak egy appot lehet egy időben ilyen nézetbe tenni.
Teljes képernyős módban továbbra sincs osztott nézet, hogy szomorodnának meg. Azt hiszem kezdhetünk búcsút inteni a régi, megszokott használati módnak. Szerintem előbb utóbb ki fogják venni és csak az ablakos marad. Most zajlik az erőszakos átterelés.Majd holnap, ahogy egész nap használom kiderül mennyivel lett jobb.
-
merqree
őstag
-
kezo0
addikt
Ez speciel a korábbi OS-ekben is szar volt. Androidon egy bökéssel oda teszem a kurzort egy szó közepére, az iPaden ez évek óta sosem megy elsőre… Ha begépelek egy szót, majd észreveszem, hogy a közepén elütöttem egy betűt, gyorsabb kitörölni és újra begépelni az egész szót, mint odatenni a kurzort az elütött betűhöz, hogy csak azt javítsam.
-
“Ha nem akarja az apple h egy ilyen nepszeru app jol mukodjon a rendszeruk alatt, akkor ij. Van gyanum, h ez is valami elbaxott ios korlatozas miatt lehet igy.”
Neked írhat bárki bármit.
Már rég eldöntötted, hogy nektek droidos táblagép a nyerő.
Mi értelme van egy szakmai topikban ezután még nekiállni fikázni a topik tárgyát? -
tuzpenge
őstag
Lelke rajta....a döntés szabadsága is a vevőé...én úgy látom senki nem akart rábeszélni az ipad-re. No offens csak ténymegállapítás. Az meg hogy egy app fejlesztője sz@rik az appra ios-en vagy androidon az nem az eszköz hibája...hidd el van olyan app ami androidon sokkal szarabb mint ios-en, de ez nem minősíti pl a galaxy tab-ot.....
Ha valakinek az jobb abban amire használni szeretné, akkor azt kell venni és ennyi... -
Azt mondjuk jó tudni, hogy az ilyenekről nem a gép tehet, hanem az app-ok fejlesztői.
Csomó app van, ami nem támogatja a táblagépes nézetet, pl ilyen a Jófogás-, a Vízcenter- és pl a Penny app is.
Sajnos csak annyit lehet tenni, hogy az appok fejlesztőinél lehet próbálkozni, hogy közöljük az igényeket és ha sok ugyanolyan visszaérkezés érkezik, akkor még akár csodák is történhetnek (legutóbbi ilyen ha jól emlékszem az Insta app-nál történt, hogy nem is olyan rég az kapott végre táblagép nézetet).De ha droid táblán pöpec a Facebook és az kritikusan fontos, akkor olyan gépet kell venni.
-
Ha már szóba jönnek ilyen árkategóriák, akkor a 120Hz-et semmiképp se dobd el, viszont ezzel így ugye mindenképpen Pro modell jöhet a számításba.
Nekem a 11 M1 Pro-t pár hete 200ezerért sikerült apróról szereznem (ami mondjuk valójában 230ezer volt, mert ragaszkodott az eladó, hogy a ~30ezres értékű Pencil 2-t is adja mellé).
128GB, Cellular verzió, 160 ciklussal, nulla garivalTáblát jellemzően hosszabb távra vesz az ember és mostanában már könnyebben lehet 120Hz-es telókat kapni és megtapasztalom, hogy csuda dolog az, mikor böngészgetek a telefonon és egyszercsak gondolok egyet, hogy ezt inkább iPad-en folytatnám és nem lök hirtelen oldalba, hogy sokkal (sokkal, mivel nagyobb kijelzőn jobban érződik) darabosabbak az animációk és a görgetés, hanem ugyanolyan kellemes marad minden.
A 4:3-as képarány a sima modelleken kívül egyedül a Pro modelleknél elérhető, de minimum a 12” méretek esetében.
-
Szia!
Mindenképpen valami árban hasonló vagy olcsóbb Pro modellt nézegessél, akár használtan is és ne foglalkoztasson, hogy a 8GB RAM mennyire elég, mert itt eleve másképp kezeli, mint androidon!
Pro modell esetén ugye alap a 120Hz, ami fontos szempont egy ilyen után, hogy “szanalmas 60hz kijelzo”, plusz Air-ekhez képest több hangszóró is (amiket én pl egy Air 4 után egy 11” M1 Pro-t használva annyira kiemelkedő előrelépésnek ugyan nem tapasztalok), plusz nem írtad, de Pro modelleknél ott a Face ID is, ami felhasználástól függően nagyon-nagyon jó és hasznos extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest