- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos68
aktív tag
"Tudatos" vásárlóként érdekel mire,mennyi pénzt adok ki,és szeretném látni a fő komponensek adatait.Nem csak tabletnél,hanem,többek között,telefonnál,számítógnél és egyéb műszaki cikknél is.
Eddig még soha nem vettem úgy laptopot,hogy ne néztem volna meg milyen proci,videókártya,RAM és háttértál van benne azért az árért,amennyiért árulják.
Elhiszem,ha másokat ez nem érdekli,de engem valamiért igen. -
janos68
aktív tag
válasz
Bubaaa #48394 üzenetére
Már megijedtem,hogy velem van gond,de most picit megnyugodtam.Komolyan,milyen kommunikáció ez a vevők felé?Hogy a francba csinálhat ilyet egy gigacég?
Amúgy találtam egy magyar oldalt,ahol 6-ot ír,egy külföldit,ahol 4-et.Örülünk Vincent?
Röhej,de inkább végtelenül szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest