- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyr1971
csendes tag
Köszi ezt megértem. Ugy tünik hogy erre nincs megoldás, de gondoltam megkérdezem itt is. És nem azért hogy loptam vagy hasonló. Ha még lenne esetleg valami irat hozzá akkor egyszerüen elintézném ha megérné persze. Mert nekem soha nemvolt ilyennel dolgom, és halvány gözöm mit lehet vele kezdeni. Akkor igy csakugyan kuka.
-
gabyr1971
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az unokatesó azért nem lép be mert ő se tudja.. Nem kell gyanus legyen mert ez egy tablet amit annak idelyén ő vásárolt. Csakhogy a gyerek már ,,kinőtt,, belőle. Igy a minap nekem adta hogy a gyerek játszon vele , tehát tuti nem lopott.Én csak kérdeztem hogy van-e megoldás mert a neten ezer hülyeség van fölrakva , na nekem az a gyanus. Mivel ez egy oylan forum gondoltam tanácsot kérek, látom van aki pozitivan áll mellé , más meg gyanakszik. Addig eljutok vele hogy kéri az apple ID-t. Ennél többet nem tudok, soha nem volt dolgom ilyennel. Ennyi info van róla csak.
-
gabyr1971
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy kis gondom, de lehet hogy reménytelen. Azért mégis megkérdezem, ha valaki tud segiteni. Az unokatesóm adott egy régi iPad tabletot a gyereknek de nem tudjuk az apple Id jelszót. Telefonszámra lehetne ahoyg láttam ujat de már az a tel szám se jó. Valahoyg föl lehetne oldani? Egy Bypass programot találtam ami megkerüli de nem marad meg, mindig ujra kéri az eredeti Id-t. Mielőtt kukába kerülne gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud adni valamilyen ötletet. Ez a márka: ipad2 9.3.5 13G36
Új hozzászólás Aktív témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 1 / 2
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1 humoros
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyan már, ezer éves darab, ez csak már a 2 éves gyereknek youtube kids nézésre lenne jó. Nem tudom ezen mit védnek ennyire, mert egy igazán fatengelyes szerkezet .