- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Erre én is keresgettem a választ, többek között azt kutatva, hogy pl a multitasking milyen benne manapság. Sokan dícsérik, mert korszerű és gyors masina (jelenleg), tehát jó vétel lehet, főleg a mostani áráért (PH-n újonnan Apple garival 90 alatt megvan, német Media 80 körül).
Vacillálok rajta én is, nekem az Air már túl nagy, én ölbetett tablettel nem tudok gépelni pl.
De van, aki azt mondja, h Mini 4 vagy Air 2, mert annak "most indul" az "élete, ciklusa", vagy hogy is mondjam, és jelenleg is állati gyors, a multitasking is hibátlan, tehát ezekkel elvileg nem lesz gond 1-2 éven belül, míg a Mini retina akkor már 3 éves körül lesz, és nem kizárt, h már kevés lesz a szufla benne...
Remélem, érthetően fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest