Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Ez nem szimpla közlés volt. Kérdeztem vásárlással kapcsolatban.(kérdőmondat volt) Ha azt itt nem lehet vagy nem szokás akkor elnézést érte mert nem tudtam.
Pusztán csak szerettem volna megtudni, hogy érdemes megvenni a fent említett áron, vagy nem? Esetleg Magyarországon is van bolt ahol megkapom ugyanennyiért?
Teljesen mindegy hány éve volt valaki külföldön, lehet tudott volna ajánlani egy olyan üzletet amit mi nem ismerünk vagy nem is hallottunk róla.
Azért van a fórum, hogy kérdezzünk, és ha valaki tud válaszol rá.
Ha nem tudtok akkor inkább nem kell visszaírni szerintem, mert így csak az ember van megbántva ezzel a hozzállással és stílussal.
Ettől függetlenül köszönöm a választ, de azt nem tudtam meg, hogy 370dollar körüli áron megéri-e a mini 4 vagy sem? Mert ha valaki azt írja, hogy hagyjam a fenébe, mert itthon is megkapni ennyiért, akkor nem foglalkozunk a külföldi vásárlással. Tulajdonképpen csak ez lett volna a cél
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Synology NAS
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest