Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Megnézegettem helyi MM-ban, szerencsére volt air és pro is 11" és 13" is.
Most 80%-ban a 11" Pro felé húzok, még világosban is kijött a kontrasztosabb oled, vékonyabb, jobb érzés készbe fogni, és a pro-motion miatt sokkal fürgébbnek érződik.
13" képméret nagyon csábító, de nem gondolom hosszútávon szeretném mint egy tablet. Ha ki akarnám váltani asztalit, vagy tabletet használnám többet akkor nem lenne kérdés a 13". Inkább már egy macbook amit lehet tabletként is használni levéve a billentyűzetről. -
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz
insyde5
üzenetére
Majd megfogdosom legalább valahol. Pro szintjén már a 13" felé húzok, az oled kijelző, a vékony kasztni, hardver mind a nagyobb meretert kiált. Valahogy lefojtva érzem a pro-t 11"-on, ami teljesen jó méret a sima ipadnak és airnek. Overkillnek tartja a legtöbb tesztelő a pro hardveret a szimpla ios alá, viszont majd 8 évig használtam a 10.5 pro-t és még ma is nyuznam ha nem nullazom le akkucsere miatt, mert erős hw került bele a maga idejében. Szóval szvsz nem azt kell nézni hogy mac os való ilyen vas alá, hanem hogy hosszú évekig ki fog szolgálni mint tablet.
Egyelőre úgy is emesztem a dolgot, nemrég talaltam ki, mindig várok min. pár napot vagy hetet mielőtt beleugrom olyan vasarlasba ami nem nélkülözhetetlen. -
Ijk
nagyúr
Még azon is gondolkozom hogy 13" vegyek, de lehet 11 optimálisabb méret ilyen fotelben ülős, ágyban fekvős használathoz.
Racionálisan Air is tökéletesen jó lenne, de húz Pro felé az Oled, 120hz, és a vékonysága. -
Ijk
nagyúr
válasz
kuntics
üzenetére
Leginkább gagyi feeling 10.5 után a laminált kijelző, még úgyis hogy nem használok már pen-t. Pro háza vékonyabb volt, 1mm nem sok speckóban de érzése más szvsz. És még ott a pro motion is, bár az ami úgymond nem fontos de mégis más érzetre. Air-en én is gondolkodom, az már az a szint mint a 10.5, pro motiont leszámítva.
-
Ijk
nagyúr
Nyáron vettem egy ipad 16-ot, egy 10.5 pro-t váltott.
Erősen gondolkozom hogy lecserélem egy 11 pro-ra, mert a régi pro után mindig olyan bazári érzésem van vele és vonzó az oled kijelző is.
Hol érdemes most beszerezni, ill 2024 vs 2025 modellt? Esetleg érdemes várni kisebb leárazásra pár hónapot (új modell, stb), mert végülis nem olyan sürgős. -
Ijk
nagyúr
Ipad 2025-on rendszeres az app crash, fekete képernyő és visszalep a fomenube. Nem sok appot használok, kettő esetben tapasztalom, owfiles-ban amikor már sokadik 20-30mb képet nézem nasrol, ill. Safariban FB hosszabb legorgetese után.
Valaki tapasztalt ilyet? -
Ijk
nagyúr
Ipad Pro 10.5-ben már elég pusztulat volt az akku, rendeltem egyet és gondoltam megpróbálom kicserélni. Nem sikerült, amikor utolsó élnél húztam végig a szerszámot megsérült a kijelző annak ellenére hogy nagyon óvatos voltam.
Így hát rendeltem egy 2025 sima Ipadot, bevallom kicsit bánom hogy nem nyomkodtam meg valahol előtte. Vastagabbnak érzem és a nem laminált kijelző elég gagyinak érződik a régi pro után, képminősége sötétben ugyanaz. Pro motion nem érdekel, ceruza nem érdekel, a tükröződés kicsit bosszantó. Persze a 10.5 2017-ben többe került mint a 2025-ös (200k volt). Szóval lehet hogy a jövőben veszek a 10.5-höz kijelzőt (ha valahogy meg tudom majd nézni hogy sikerült az akkucsere). -
Ijk
nagyúr
Ios12 óta nem szinkronizál az ipad és iphone se között az imessage. A hívás megy de az üzenetek nem.
-
Ijk
nagyúr
Úgy döntöttem hogy benevezek egy ipad pro 10.5-re. Főleg a rajz része érdekel és miután kipróbáltam az istyle-ban, illetve megnéztem a konkurenciát és messze jobb a surface és galaxy tab-nál ilyen aspektusban, azoknál jóval nagyobb a lag.
Viszont a kiállított darab kijelzője kissé karcos volt. Mennyire karcolja hosszútávon az apple pen a kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen egeret válasszak?
- Spotify
- Steam topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- TCL LCD és LED TV-k
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs