- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UX
tag
válasz
moleculez
üzenetére
"Ha már akkor a kijelző kell, arra feladatra nem talblet kell."
Van benne valami.
Ugyanakkor webalkalmazás tervezéshez jól jön a plusz felület.
Van amikor nincs kedvem odaülni a géphez, vagy van egy hirtelen ötlet mikor pihenek, és a tartalomgyártás könnyebb lesz nagyobb kijelzőn.
Komolyabb prezentációkhoz is jobb lesz nekem a nagyobb, de igazad van, sok esetben, házon kívűl kényelmetlen lesz.
Ahogy így méregetek, nekem valami 11,5"-11,9" jönne be.
smc:
Pont ezt írtam a minap. Szerintem is előrukkolnak valami batárral, mert nagyon sokan rajzolnak és szerkesztenek már ipaden. Modern felfogású építészek, grafikusok, dizájnerek stb.
Bár, én azt vallom, tapasztalom, hogy számítógépen minden gyorsabb, egy ipad csak második eszköz lehet a vérbeli profik számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest