Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Gondolj másra.Na mit nem veszel észre?Vagy mit veszel észre?
Itt engedi a smiley-t OT-ban nem.Miva? 
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
Mr. Goodkat
üzenetére
Nem tudod az alapelveket?Amúgy azt annak irják ki akit BAN-olnak de én csak poénból irtam ki magamnak.Itt vannak az alapelvek:[link]
-
alexandrosz
aktív tag
Errefelé a szokásos stabilitás...

http://www.speedtest.net/result/95404737.png -
djtoomi
addikt
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Rosszabb
Nevem körül kotorássz. 
Szerk.: mindig félre nyomom az OFF-t.Elsőre sosem veszi be.

[Szerkesztve] -
Mr. Goodkat
csendes tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Én is ugyanezt kaptam ma reggel a 88-as körzetben

akik nem olvasnak vissza azoknak is ideteszem, tudom volt már kövezzetek csak

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy rendkívüli üzemfenntartási munkák miatt 2007.03.08-án 04:00-06:00 óra között ( ÁSZF szerinti ablakidőben ), legfeljebb 1 órás szolgáltatás kiesés várható, amelyben az Ön ADSL szolgáltatása is érintett.
Megértését köszönjük.
Budaörs, 2007.március 06.
Amúgy mit jelent az utolsó mondat lehet lemaradtam valamiről (mért küldenék, ha nem lennék érintett)
-
CSorBA
őstag
Énis linkelek abnormális invitelrol:
délelőtt:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/94739453.png)
este:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/95395105.png)
-
Liberator
tag
Akkor lehet hogy 8-án ott emelnek

-
Nightmare
senior tag
Csak úgy mellékesen megjegyzem;hogy ennyire használhatatlan sohasem volt a net;amióta be van kötve.

2 percenként megáll;már vagy 3 órája.Amúgy meg kb 3 hete szarakodik minden nap. -
Nightmare
senior tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Körzetet jó lenne írni.
Amúgy ez jó jel;haveromnak is küldtek ilyesmit;aztán meg is emelték neki.
Ha elkezdődik az emelés;akkor jó lenne;ha mindenki írná;hogy mikor,hol;meddig...csak hogy nyomon tudjuk követni.
Ezt a hsz-t kb 5 percig illesztette be
Nekem nem jött levél.
[Szerkesztve] -
[HUN]Zolee
őstag
most kaptam, ez jó jel

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy rendkívüli üzemfenntartási munkák miatt 2007.03.08-án 04:00-06:00 óra között ( ÁSZF szerinti ablakidőben ), legfeljebb 1 órás szolgáltatás kiesés várható, amelyben az Ön ADSL szolgáltatása is érintett.
Megértését köszönjük.
Budaörs, 2007.március 06. -
Kalwa
tag
A jelenlegi helyzet a 24-es körzetből
Többnyire megvagyok elégedve az Invitel szolgáltatásával, bár havonta 1-2x elő szokott fordulni kisebb akadozás a feltöltésnél.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/95320108.png)
[Szerkesztve] -
radamsky
senior tag

kapja be az invitel
Megnéztem a csomagokat
én elbirnák egy olyan hogy korlátlan 2 mbites és mondjuk 5000 Ft vagy 4500 Ft
A francnak kell 8 Mbites csomag 9 ezer valamennyiért
Báár ha arra gondolok, hogy 11-et fizetek most 2 mbitért, lehet hogy csomagot váltok
még jo hogy régen lejárt már a hüségem. Fel is hivom a makkmarcikat
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
válasz
Nightmare
üzenetére
csak a te kedvedért, hogy ne kelljen kutakodni:
''0. fázis
Azokon a településeken, ahol a tesztet végeztük (Algyő, Dömös, Jászárokszállás, Jászfényszaru, Padragkút, Rácalmás, Veszprém, Zirc, Zsámbok), a megemelt sávszélességek maradnak érvényben.
Ez mintegy 4’000 ügyfelet jelent.
1. fázis
Azok a területek érintettek, ahol nem szükséges fejlesztés, csak átkonfigurálás.
Primerek: 24, 27, 28, 33, valamint azon települések (primertől függetlenül), amelyek Ericsson rendszerhez kapcsolódnak.
Ez megközelítőleg 36’000 ügyfelet érint.
A műszaki megvalósítás 2007. március 1 – április 30. között történik.
2. fázis
Olyan területeken, amelyeknél az ethernet hálózatot bővíteni kell.
Érintett primerek: 25, 57, 62, 63, 88.
Ez mintegy 20’000 ügyfelet jelent.
A műszaki megvalósítás 2007. március 1 – május 31. között történik.
3. fázis
Kisebb településeken, ahol további fejlesztések szükségesek.
Érintett primerek: mindegyik.
Ez mintegy 14’000 ügyfelet jelent.
A műszaki megvalósítás 2007. március 1 – június 30. között történik'' -
Nightmare
senior tag
Jesszusom...
mit kell látnom?
A Zinvitel hajlandó volt emelni?
Ne már... 
Másfél hétig nem vagyok itt;és mik történnek...
Amúgy tegnap este nagyon szar volt;és úgy általában szinte majdnem minden nap...leginkább este.Van úgy hogy megáll minden;aztán 5 perc és meingt megy;de szakadás nincs.
24-es körzet.
Vki írta;hogy a 24-27 meg még pár körzetben nem kell fejleszteni;csak átcsoportosítani...vagy mi.
Ezt hol olvasta?Nem mintha zavarna a tény;hogy elsőként kerülnénk
;csak érdekel.
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
Dunakanyar, 27-es körzet:
szép kellemes napos idő kint, a net néha vacakol, magas a ping (100 feletti), de emelés egyenlőre csak ha én megemelem még 1 méterrel... -
Nimrod
addikt
válasz
bigdigit
üzenetére
A kifelé menő adat szakadozik, ezért tűnik jónak a WoW. Próbálj csak meg hirtelen mozdulatokat csinálni olyankor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én eMule-nál látom, hogy letöltés megy, de egy pillanatra az össze upload leesik és a böngészők is agyhalottak. Aztán mintha mi sem történt volna.
Bár ez legalább két hete így van. 
-
Realunit
tag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Tegnap Szigetszentmiklóson is akadozott/szakadozott, meg néha nagyon belassul.
-
LeslieG Jr.
őstag
N0se kollégánál szakadozott a net. De csak nála a 24-es körzetben.
Itt Halászteleken betonstabil a net mint mindig. 
tusi74: Hát ha szakadozik akkor lehet reménykedni. Mert ilyenkor bizti hogy valamit ügyködnek a fiúk. No persze ha nem technikai probléma. De reméljük nem az. És talán az egyik szakadozás után szépen meg lesz emelve.
-
m4d4r_n4th4
csendes tag
válasz
Liberator
üzenetére
nem tudom mit izgultok úgy, oda van írva hogy márc1.-mit tom én meddig. van még bőven idő. vagy esetleg nem fértek meg sávszéleteken, eddig hogyhogy nem volt olyan fontos a 8mb-es net ? ha eddig megvoltatok vele akkor kibirjátok még azt a pár hónapot.
türelem laggot terem -
Liberator
tag
Csinálhattak már volna valamit 5 nap alatt

-
Newyorker
addikt
Régi előfizetőknek fog változni az ár, vagy marad?
-
Reag3nS
senior tag
elfelejtettem beírni, hogy már megtaláltam az infót
köszönöm a segítségeket azért.
[Szerkesztve] -
Chip
aktív tag
-
Reag3nS
senior tag
ilyet kaptam most: [link]
nem tudom hogy forrósodik e mert nemrég értem haza. anyám volt itthon mikor cserélték.
természetesen ingyen volt, ő modemük, cseréljék ki ha szar az ügyfélnek. tehát ha te cserélni akarsz csak úgy akkor nem fognak. nekem újraindulgatott a modem egyfolytában tehát ezért cserélték ki.
előtte egy comtrend adsl modemem volt. [link] 1 évig sem bírta. ez a 4. modemem
volt kétszer ilyenem: [link] -
gattodire
csendes tag
A ''ketőazegyben'' csomagok árát is levitték, részben.
A tegnap 1mbes csomag 10900-ről 4mbit 9900-ért. Az ár jó.
Viszont, a hűségidő 3/4-es megszakítása, sőt a hűségidő lejárta előtti drágább csomagra váltás lehetősége megszűnt. Sajnos.
Várhatok júliusig. Pedig a 4mbites vonal 2in1 annyi mint 9 hónapja az 512 volt.
(csak nem nekem). -
djtoomi
addikt
linkeld már be létszi mert ha lehet én is akarok valami márkás modemet mert ez a kinai nem csak külsőleg hanem mindenképpen sz@r tizszer forróbb mint a router pedig az is forrofejű...léci muti róla képet,meg forrósodik nagyon?ingyé volt?előtte milyen modemed volt?hátha nekem is adnak olyant

-
Reag3nS
senior tag
csréltek modemet. kaptam egy ilyen kis aranyos thomson speed touch 530 v6-os modemet.
hogy lehet belőle kinyerni infót? vágja valaki? -
shabbarulez
őstag
-
tr00p3r
addikt
nekem most fog lejárni április elején a 2 évem. 10490-et fizetek a 2MBit-ért. az elején 10980-at fizettem az 1 Mbit-ért, de közben emeltek és olcsóbb is lett vmiért. most akkor elvben, ha jelentkezem a szolgáltatónál, hogy lejár(t) a hűségnyilatkozatom, akkor nekem, az emelés után, az ''up to'' 8 MBites lesz 8490.-ért?
mert ez így azért tetszik.....

[Szerkesztve] -
bb71
őstag
Tudtok-e infót arról, hogy Invitel kijön-e tel. nélküli ADSL-lel a közeljövőben???
-
Rent
senior tag
2megas ketto az egyben csomag Mogyorodon jelenleg meg mindig:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/94759575.png)
-
djtoomi
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
Bárcsak a 2 az egyben csomagok árait és levinnék...

-
millman
csendes tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
van 1 megás meg 4 megás csomag és kész?
Ha meglévő ügyfél most átlép egy nagyobb csomagba , akkor azzal újra aláiratnak 1 éves hűséget? -
shabbarulez
őstag
Fent vannak a mától érvényes új akciós árak, ahogy már egyesek jelezték olcsóbb lett a net, ugyanannyi mint a Tíonlány árai.
[link] -
djtoomi
addikt
Hali!
Ezek itt nem normális kapcsolatok mert apum cége kötött valami szerződést hogy Invitel velünk is reklámoz ezért apum cégének munkatársai olcsóbb nethez jutnak.De az csak március 12-től lép érvénybe.Vagyis én eddig normál emberként fizettem 13k-t 1 megás netért,most lejjeb vitték árakat és igy 10k az 1 megás.De 12.-től apum cége miatt 4k lenne az 1 megás és 6k a 2 megás ami már 8megás lessz.Remélem érthető.
Üdv.: djtoomi -
djtoomi
addikt
Na ma bent voltam Invitelnél elvileg ma már 4mega net lessz mert a 13ezrest cseréltem le 10ezresre ami ugyanolyan gyors csak olcsóbb és egy hét múlva jön a 8mega 6ezerért.
Remélem ma már emelnek ezek szerint 
-
xcbiker
addikt
Kíváncsi vagyok itt Dunakeszin mikor lesz emelés...

-
Winner_hun
félisten
válasz
alexandrosz
üzenetére
4 mega letöltéshez fél mega feltöltés? Az szép

-
csibor
addikt
Belső dolgozó szerint,lesznek gubancok.Már a teszt időszak alatt is voltak,vannak problémák a sávszéllel.És állitolag hozzá kell szoknuk a vonal szakdásokhoz.
-
shabbarulez
őstag
Ezek szerint végre megpróbáltad amit korábban mondtam. Ha az Enternet csúcsidőn kívül, hajnalban vagy koradélelőtt ok, de csúcsidőben gáz akkor az tipikus terhelés probléma Enternet részéről, valahol szűkös a kapacitásuk. Ha állandó akkor nincs tippem. De ez is jól mutatja hogy az Invitel rész ok, pedig korábban abban láttad a hibát.
-
Reag3nS
senior tag
nekem még akkor volt ilyen, mikor még 384/64-es netem volt. és sajnos nem tudtam mit csinálni. állandóan panaszkodtam nekik hogy ping problémáim vannak. mindig orrom alá dörgölték, hogy biztos rossz a win, tegyem újra, mondom winnel nincs gond, szüz winnél is ugyan ezt csinálja. akkor biztos teli vagyok spy-al. mondom nem mert rendszeresen ellenörzöm 3 programmal, ők csak 1 et ajánlottak, én biztosra mentem, tehát ez sem lehetett. hát, hogy náluk akkor is minden rendben. aztán mutattam nekik egy tracert-t és az lagolt ami nekem adta a netet. aztán még egy darabig lagoltam és utána jó lett. de nem kötelesek kezdeni vele semmit mert a pingre nincs gari a szerződésben, megnézik van e jel, ha van megnézik emnnyi a minimum sávszél amit garantálnak, ha azmegvan nem tehetsz semmit csak reménykedhetsz :/
-
gxr
csendes tag
Sziasztok.
Ki tud nekem magyarázatot adni. Invitel terülen vagyok Enternetes.
Mivel egymásra mutogatnak nem tudom ki a felelős ezért :
[link]
Terheletlen net. Nem kaptam be semmit és nem szar a roueterm.
Felmentem egy t-online-os loginnal egyből stabil 12-13ms pinga bix-re.
Segítsetek..
Jaaa. 3 megás vonalam van.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
alexandrosz
üzenetére
Ha jól olvastam ki akkor a 4mb-t 18-ra emelik és több mint 1 mega feltöltés lessz...Amúgy azt honnan tudom hogy hol van a központ?Ahol van az Invitel boltja az a központ vagy mi?Mert az kb 3km tőlem....

-
alexandrosz
aktív tag
Ezek üzleti titkok, de azt egyébként nem tudom, menyire emelik majd

A lényeg az iszonyatosan stabil kapcsolat, az elmúlt 3-4 évben ez volt a jellemző. Pedig a központtól jó 3 km-re vagyok, eléggé vegyes hálózaton keresztül ''jön'' hozzám a net.
Ez egy közepes város, itt nagyon jó a szolgáltatás, szerencsére. -
LeslieG Jr.
őstag
Hali!

Legalább nálad valami történik. Itt a ''másik'' area 24-esben még egy nyulfaroknyi szakadás nem volt.
Lehet ez az emelés is ugy fog nálam kinézni hogy egyszercsak észreveszem hogy nem 255Kbyte/s-el töltök lefele hanem 8xxKbyte/s-el és semmi szakadás. 
djtoomi: Te nagyom meg vagy áldva a sávszélességel. No meg az Invitelel.
Lehet hogy amit töled elvesznek azt nekünk adják?
Persze csak poénból mondom és remélem nálad is beáll majd szép stabilra a neted és élvezheted az elönyeit. 
-
n0se
tag
hop hop kis szakadozás a 24esben.
-
djtoomi
addikt
válasz
alexandrosz
üzenetére
Lol és mikor emelnek akkor milyen gyors leszel?Most miylen neted van és menynibe kerül?
-
djtoomi
addikt
válasz
alexandrosz
üzenetére
Lol neked már emeltek?Nem is irtad!Vagy igen?Nekem is kéne már emelni!

-
djtoomi
addikt
Na megint gyönyörű a net kb olyan 2 órája
:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/94493783.png)
Pusztuljon a férgese!!!Most akartam ''megvásárolni'' a Vistát torrent-ről.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért is voltak ott a smile-ik.
De az enyém jobb.
De ötletes meg kell hagyni.

Amúgy ez jó jel;haveromnak is küldtek ilyesmit;aztán meg is emelték neki.

Lehet ez az emelés is ugy fog nálam kinézni hogy egyszercsak észreveszem hogy nem 255Kbyte/s-el töltök lefele hanem 8xxKbyte/s-el és semmi szakadás.
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/94497696.png)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/94494345.png)