- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Johnsones
tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/108105539.png)
türelmes vagyok, de ez azért kicsit nekem is sok. Főleg a ping
[link]
[Szerkesztve] -
t-jay
tag
Nemnagyon akarnak emelni!Áprilisra igérték telefonon körzetembe(33) ha még egy hónap eltelik semmi nélkül leshetik,hogy mikor írok alá többet hűséget...

-
bigdigit
addikt
kicsit kezd már idegeseíteni a 24-ben hogy 1 nap 20 alkalommal nem lehet böngészni a WOW kivág.....csak a torrent fut rendesen..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Reag3nS
üzenetére
Nincs szerverem,nem is csinalnek szervert,pont az ilyen kis netrambok miatt mint te,akiknek latalanban nagy az arcuk.Es nem bannoltam meg a szervert uresre,max par okostojast,de tudod mindenkinek adok 2.eselyt aztan kirakom.H miert?Mert nem kulturaltan viselkedik.Ami mellesleg a szerver szabalyzatban is bennevan.Ha ez a hatalommal valo visszaeles akkor diktaor vagyok.Lehet panaszt tenni :upcnek irhatsz mailt.
A lenyeg a lenyeg pontosan az ilyen viselkedes miatt inkabb nem megyek fol -
Nimrod
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tipikus vámpír, mindig az övé az utolsó szó.
Jó lenne, ha már stabil lenne a netem. Amióta ez az emelés tart azóta nem tökéletes nálam a Skype. -
Winner_hun
félisten
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/107506824.png)
-
Reag3nS
senior tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
''uresre bannoljam a szervert allandoan''
az angol szó tudtommal: ban
miért lennének szövegértéssel problémáim? kb az a szint lehetsz aki indít játék portot havi x pénzért, hoyg tudjon hol játszani, aztán ha zavar az enemy valamiért akkor cselekszel.
barmok mindig is vannak, ezt a természetes kiválasztódás megoldja. csak mivel neked van szervered, mert te bérelsz havonta, és hatalmadat tudod gyakorolni rajtuk ezért megteszed. ez a legkönnyebb.
ezt te mondtad nem más...
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
én is váci vagyok. eperfa utca, és itt se nagyon van emelés..
kezdek egyre elkeseredettebb lenni
-
BSOD
senior tag
Csak tájékoztatásképp közlöm, hogy Vácon a gettóban (zöldfa u.) még nem uppoltak... (én a türelmes fajtából vagyok, nem nyavalygok)
-
DeadMeat
nagyúr
hozzam meg nem ert el a valtozas szele,pedig korbelottek rendesen (27-es korzetben keszi,god,szodliget,itt par utcanyira is volt mar emeles vacon,nagymaroson is).A lenyeg,viszont amit nem ertek,eddig a feltoltesem nem birtam a maxig elvinni ~16-17kB/s volt a max,mostmeg a csomagomhoz tartozo tenyleges maxx-al is tudok feltolteni 25-26kB/s... A letoltesem viszont nem valtozott
Nemertem en ezt... -
n0se
tag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
már azt hittem, hogy csak én veszem észre az ilyeneket, kb 3 napja így van, és valóban nem ez volt eddig. szintén 24es.

-
Nightmare
senior tag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Ezt hol láttad?Hol kell megnézni?
-
LeslieG Jr.
őstag
No valami változást észrevettem itt a 24-es körzetben. Na nem a sebességben hanem a kiszolgáló szerver neve változott meg. Most nekem a szerver IP címe: ''dial048012.pool.invitel.hu [xxx.xxx.xxx.xxx]. Eddig nem ez volt hanem valami teljesen más név szerepelt a ''pool'' elött. Ez jelenleg a 24-es körzet. Legalább ez változott.

-
Suttika
csendes tag
Sziasztok!
Nem bitos, hogy kjó helyre pingálom a kérdésemet, de azért remélem tudtok segíteni!
az lenne a kérdésem,hogy a windo...Xp prof csinált nekem egy frissitést, és azóta mindig jelzi hogy nem eredeti a windo! Arra kellene megoldás, hogy hogyan lehetne ezt kikapcsolni véglegesen,mert le törölni nem engedi ezt a frissitést. Idéglenesen ki tudom kapcsolni, de ezt minden újra inditás után meg kell csinálnom! És ez így elég rossz!
Köszi a segítséget,ide írjatok létszi : sutir9@freemail.hu ..hello
-
Angmar
tag
válasz
Krissz1984
üzenetére
Ok, kösz a választ, akkor ezt a mesét adom elő a helpdesknek
-
Krissz1984
csendes tag
-
Nightmare
senior tag
Dh-in most megint nagyon szar.

Pedig az utóbbi időben jó volt;olyan mint rég...biztos állítgatnak vmit.
-
xcbiker
addikt
27-es körzet Dunakeszi:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/106806522.png)
[Szerkesztve] -
Angmar
tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Azt tudom, hogy saját magam hogyan kell újraindítani a modemet, arra voltam kíváncsi, ha a modem meghibásodik, és magától újraindul az pontosan hogyan történik, mert hitelesnek kell lennie a mesének amit előadok a helpdesknek
-
-
Angmar
tag
válasz
Krissz1984
üzenetére
Ez a modem újraindulás pontosan hogyan nyilvánul meg, hogy el tudjam magyarázni a telefonban. A ledek elalszanak, aztán újra kigyulladnak, vagy valami ilyesmi

[Szerkesztve] -
-
Newyorker
addikt
A PING az miért felel?
Ha minnél alacsonyabb annál jobb ugye? -
Reag3nS
senior tag
ha modem cserét akarsz akkor mond nekik, hogy kikapcsolgat a modemed. mikor jönnek kikapcsolt állapotban hagyod a modemet, hideg legyen. és ha szerelő bekapcsolja és ha akkor működik (működik persze mert nem is ez a baja) mond hogy biztos azért mert ''hideg'' és ki volt kapcsolva sokat. de ha megy akkor ezt csinálja. megúnja és beköti az új modemet.
vagy egyáltalán nem szenved és egyből kicseréli.
biztos kicserélik. nekem már cseréltek 4 szer. bár nálam tényleg újraindult a modem
sok sikert
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
kezdek qvakibeb@szott ideges lenni, szakadozik a net. Még MSN is csak visszadobja amit írok, hogy nem érkezett be.
Holnap asszem megint írok egy e-mailt, hogy csesszenek valamit. -
ALI_G
veterán
Megint fos a ping, nem értem. 300 alá alig megy, volt router, modem restart, gép restart, XP és Vista. Semmi változás, sőt néha a stabil 25 k-s letöltés sincs meg, így még rádiót se tudok hallgatni, mert akadozik...Nappal meg jó volt.

-
Angmar
tag
Megprobálok még egy levelet írni nekik hátha összejön. 3 napja irtam nekik egy levelet hogy probléma van a feltöltéssel (akkor még nem szürtem ki, hogy a modem lehet a hibás), de csak egy sablon választ adtak:
''Az Ön vonalát megvizsgáltuk és teljesen rendben találtuk, az ADSL modem jelenleg is 4 Mbit/s-os letöltési, és 256 kbit/s feltöltési sebességet biztosít.
A feltöltési sebesség függ attól a géptől is, ahová feltölt.
Eszerint tehát a mi oldalunkról ezzel a sebességgel működnie kellene az ADSLjének.
A lassulást okozhatja, hogy a számítógépen vírusok/férgek találhatók, ezt a www.helpdesk.invitel.hu oldalról letölthető Ad-Aware nevű féregirtóval ellenőrizheti. Ezen kívül nem tökéletesen működő tűzfal program is lassíthatja az Ön letöltését, valamint a Windows bizonyos részeinek sérülése is esetleg.''
Gondolom van bekészítve 5-6 ilyen sablonszöveg aztán csak Ctrl+C, Ctrl+V
Végső esetben veszek egy új modemet saját költségen.
[Szerkesztve] -
n0se
tag
hella!
ez a hiba biztosan, hogy a modem problémája, elég érdekes a jelenség, ez általában pont fordítva szokott lenni. a több géppel kizártad a hálókártyát is, tehát maradt egyedüli gyenge láncszemnek a modem, szerintem egy telefont megér feléjük a dolog, hátha cserélik a modemed, mást nem hiszem, hogy tudsz tenni. -
n0se
tag
megy itt már oldalak óta a téma, hogy kinek nem emeltek, na már most a következő lenne az építő szándékú hozzászólásom a dologhoz. az invitel bejelentette, hogy emelni fog, innentől kezdve meg is fogja ezt tenni, sőt teszi is ezt folyamatosan, mint ahogy a már emelt körzetekből ez jól tükröződik, ezen felül nem értem, hogy ha eddig megvoltatok az X sávszélességgel akkor, miért ezen a pár héten múllik bármi is?
ez csak a topic színvonalát rontja, mást nem értek el vele. természetesen tisztelet a kivételnek
mellesleg a youtube tényleg nem alkalmas sávszélleség mérésre, még csak viszonyítási alapnak sem jó.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
hat nekem le van jarva a huseg, max valtok fibernet 10megara,
es olcsobb mint a 6,8megas 12300ft os 2az1ben adsl -
LeslieG Jr.
őstag
Nyugodj meg kedves Rent fórumtárs mert nem csak te vagy ezen ''kiakadva''. Itt az Area 24-ben sem történt még semmi érdemleges. Jó tudom a határidőt ma már nem tudják sehol betartani bármivel foglalkozon az adott cég. Amúgy nem véletlen lett az a fázisos táblázatocska levéve az Invitel oldaláról olyan gyorsan.
Szerintem még magunk sem tudják hogy mi lészen nem hogy mi egyszerű juzerek. Majd csak csinálnak valamit ezzel is. Mert lesz ám anyázás azt hiszem a sávszélemelés után rendesen. No nem kell ecsetelnem hogy miért. ''Nem a beigért sebességet hozza....Szakadozik....Miért nem emelkedett a net sebessége'' és ehez hasonló kérdések.
Szerencsétlen ügyfél support meg magaalá fog rondítani a félelemtől a sok telefontól.
És mint tudjuk nem az ügyfél supportal van a gond. 
-
Angmar
tag
Sziasztok!
4M/256 internetem van, amivel van egy olyan problémám, hogyha az ADSL modemet, és a gépet UTP kábelen keresztül(1,5m) kötöm össze, a sebességem 48xx/17x, de ha UBS kábelt használok az összekötésre 48xx/21x. Két géppel is próbáltam, és mindkettőnél ugyan ez az eredmény. A netet meg kell osztanom routeren keresztül, így nem tudom USB-én használni, csak UTP-én keresztül. /Routerrel, és nélküle is 17x a feltöltés/
Én a modemre gyanakszom, de az invitel ezért biztos nem fogja kicserélni. Valaki tapasztalt már valami hasonlót, és ha igen hogyan oldotta meg

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
nagyon flesh, utolso elotti munkanap marciusban es meg mindig semmi. pedig 1. fazis mogyorod, es mar 2-3. fazisban levoknel is volt emeles.
-
Eliot
tag
Sziasztok látom a 27-es kezd beindulni valakinek emeltek Fóton?

-
tusi74
őstag
A várakozásnak megvannak a maga fázisai. Először nagyon vársz valamit, aztán majd megveszel, annyira várod már, majd feladod a reményt, hogy valaha megkapod, és belefásulsz, hogy már nem érdekel.
Na ott tartok én most. Telnek egymás után a hetek, és tuti fix, hogy a 24-es ezen a héten sem lesz megcsinálva. (csak ne legyen igazam:
)
[Szerkesztve] -
xcbiker
addikt
Végre Dunakeszin is emeltek ma reggelre. 7Mbit

-
GCR
csendes tag
28-as körzet Kerepes , modem restart 12ó20p , 1M-->4480/256
-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Majdnem ugyanaz tök mindegy sőt feltöltés kevesebb is...Nagybánya(Baia-Mare)meg amúgy is most Romániában Bukaresten kivül a legjobb szerverrel rendelkezik...
Itt a kép:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/105613708.png)
-
piqla
őstag
Akkor engedik meg, ha mar legalabb 75%-a lejart az elofizetesemnek. En szeptembertol masik albertletben lakom, de mar EZ ELOTT is inviteles voltam. De ok ezt persze leszarjak, szoval majd julius vegen mehetek, hogy ugyan mar, adjak olcsobban...
Ugyfelszolgalatra meg ilyen tutyimutyi barmokat ultetnek, vagy az egeszhez teljesen laiukus noket, vagy baszatlan ferfiakat, akiknek egy mondatat nem lehet hallani.
Eljen. -
Reag3nS
senior tag
-
bozont
veterán
válasz
djtoomi
üzenetére
Nálam sem tökéletes most, pedig eddig az volt. Néha szétkapcsolgat, a pingem is elég magas, van ahonnan szépen tölt ahogy kell, de pl a youtube-ról és hozzá hasonló oldalakról nagyon lassan tölti a videókat.
A böngészés is rendben van, szóval nem értem.
28as körzet szintén.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/105572038.png)
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Hivom 1445-öt és épp benyomom számot hogy 1445 és még menüpontot se választok mondja az automata:
Tisztelt ügyfeleink!Jelenleg az ADSL szolgáltatás nem elérhető.Dolgozunk a probléma megoldásásn és bi.bi.bi....vagyis foglalt.LOL!
Mi a f@szom van Invitelnél?Itt gödöllőn haverok 10 percenként telefonálnak hogy skype van,torrent megy de se böngésző se msn nincs.Mi van virust küldtem nekik?Már vagy 7-ik haverom hiv hogy mi van a nettel? -
ALI_G
veterán
62-es körzet Szeged valaki valami információ morzsát tudna adni? Olyan retek a net mint régen és nagyon kéne már az az emelés, mert ez így már nem szolgáltatás többé.
-
djtoomi
addikt
Nekem ami már 4 mega kb 2 hete az most ''picit'' leesett a letöltése...:

-
CocooN-z
őstag
@27 körzet D.keszi
ilyen volt:![[kép] [kép]](http://zahul.uw.hu/tobbi/egyeb/volt.png)
ilyen lett:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/105532861.png)
egyenlőre még nem stabil, és a feltöltés is 25-50 között ugrál, és szakadozik, remélem hamar abba hagyja.
üdv: Z
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
lehet most emelnek savszelt itt Mogyorodon? Mert meg sosem szakadt meg a vonal 2 ev alatt, most igen es picsamodon lezuhant a savszel

Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pingeld csak meg commandból a bix.hu-t

szóval te nem tudod a választ!
ez egy internet szolgáltató topicja;nem értem miért ide írsz. 

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/99460718.png)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/106860354.png)