Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31151) dbius válasza dbius (#31149) üzenetére


dbius
veterán

Na most nézem hogy félbemaradt egy megkezdett kiegészítés, mert fel kellett állnom a géptől.

Szóval a boxot minden kapott gyári tartozékával együtt kell leadni (tápegység, távirányító, HDMI kábel, RCA kábel) még a használati utasítás is rajta van a papíron, amin vissza kell venniük. Én vittem mindent még a kapott gyári kínai elemeket is ne nálam folyjon ki :B

Ezt csak azért írom mert mikor átkötötték a szerelő az Invitel kábelmodemet csupaszon, tápegység nélkül vitte el, azt mondta neki csak azt kell leadni.

Most viszont mondták is hogy mindent vissza kell vinni csak úgy fogadják el.

(#31152) Anonymus23 válasza dbius (#31151) üzenetére


Anonymus23
veterán

Köszi a jelzést! :)
Viszem vissza én is ezt a szutykot :K

Debrecen Malom parkban intézted? :F

;) - The Power of the Light Side

(#31153) dbius válasza Anonymus23 (#31152) üzenetére


dbius
veterán

Szívesen. Én a Kossuth utcára mentem be, mert az közelebb van nekem.

(#31154) Ladislaoca válasza dbius (#31149) üzenetére


Ladislaoca
tag

Én pedig úgy jártam, hogy 2023.01.23.-án kötötték be a Digit az Invitel helyett. Jött két Inviteles számla. Egy január havi részszámla. A másikon pedig egy párszáz forintos összeg. gondolom az inviteles Net ára emelkedett és erről állítottak ki egy "különbözetszámlát".
Ezeket rendeztem is. És ezután semmi. Nem jött meg az új szerződés az email címemre. És az ügyfélkapun sem volt semmi új számla.
Meguntam és tegnap felhívtam őket. Az ügyintéző adott szerződésszámot és egy számlasorszámot. Még azt ajánlotta,hogy a szerződést nézzem meg hátha a spam között van a szerződést tartalmazó levél. (Már korábban is néztem és tisztán emlékszem, hogy nincs ilyen levelem.)
Hozzáadtam a szerződést az ügyfélkapuban és így már mutatta is a fizetendő számlákat, amiből az egyik február végén már le is járt :D
Az egyik számla a januári tört hónapot és a februári egész hónapot tartalmazza. A másik pedig már a márciusi számla.
Viszont az Szerződés adatai között megnéztem, hogy milyen email címre küldték meg szerintük a szerződést. Itt vettem észre, hogy rosszul írta be átszerződéskor az ügyintéző az email címemet. (egy betű eltérés van). Ezért nem kaptam meg.
Aki emailben kapta meg a szerződést meg tudja mondani, hogy milyen formában szerepel a szerződés?
Mert nekem kissé aggályos adatvédelem szempontjából, hogy valakinek elküldték egy másik emailcímre az adataimat tartalmazó szerződésemet. :W

(#31155) dbius válasza Ladislaoca (#31154) üzenetére


dbius
veterán

Próbálj írni arra az email címre, egyrészt kiderül létezik-e (mailer daemon nem dobja-e vissza) másrészt ha létező és rendes a birtokosa akkor továbbküldi neked és törli.

Én azért is mentem be személyesen, hogy minimalizáljam az esélyét a lehetséges problémáknak, másrészt munkahelyemhez két percnyire vannak.

(#31156) Ladislaoca válasza dbius (#31155) üzenetére


Ladislaoca
tag

Próbáltam és szerencsére visszadobta az email-t.
Ma felhívom őket, hogy küldjék el újra a szerződést a jó címre.
Meg megkérdezem én is ezt a STB-os dolgot.

[ Szerkesztve ]

(#31157) tothjozsi96 válasza Ladislaoca (#31156) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Nálam jó email cím volt megadva, és nem kaptam az új szerződésről semmilyen emailt.

(#31158) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Próbáltam hívni a 1272-öt, úgy látszik Inviteles ügyfelekkel csak hétköznapokon foglalkoznak. :B Most ez már a harmadik számla, de még mindig a régi áron, ezt már lehet nem fizetem be hanem inkább rákérdezek. De például szüleimnek még idén egy számla se jött meg, ők postai úton kapják. Keresztszüleim is dettó ugyanez, idén még semmi sem jött. Én a sajátom a DIGI ügyfélkapun keresztül fizetem, talán így szerencsésebb és oda megérkezik előbb.

(#31159) Anonymus23 válasza Ladislaoca (#31156) üzenetére


Anonymus23
veterán

dbius esetére hivatkozva felhívtam én is a 1272-t, ott azt mondta a hölgy, hogy ha minden adót nézni akarok, akkor ahhoz box kell, mondtam neki, hogy valós tapasztalat nem ezt mutatja, erre Ő, hogy egyeztetve a műszakiakkal csak ezt tudja mondani.

Mondom mindegy, bementem Debrecenbe (Malom park), végigülve a 30-40 perc várakozást 5 perc alatt kicserélték a boxot CI-ra, hazahoztam behangoltam, először még nem működött, de utána kb 20-30 perc múlva amikor indítottam, azóta már megy minden adó, ami eddig benne volt (gondolom mind, én nem igazán nézek TV-t, így nem tudom ha mégis hiányozna belőle). Közben minden eszközt újraindítottam (modem / router / TV), így nem tudom, hogy az idő (azaz aktiválták a kártyát) vagy az újraindítás segített.

Itt is kösz az infót dbius! :R :R

;) - The Power of the Light Side

(#31160) dbius válasza Anonymus23 (#31159) üzenetére


dbius
veterán

:C

(#31161) viperabácsi


viperabácsi
addikt

Üdv srácok.
Keresztanyámhoz pénteken Kötött az invitel , egy 500net + tv csomagot.
Az lenne a problémám , hogy a szerelő felrakott egy Alcatel Lucent tipusú csodát. Dobozt , leírást nem hagyott hozzá , és valamiért csak 50mbps-t tudok mérni telefonon / laptopon wifin.
Gondolom ez abból adódik , hogy csak 2,4 ghz -s wifihez tudok kapcsolódni. Az 5 ghz-s azt írja nem lehet kapcsolódni a hálózathoz, menjen közelebb a routerhoz .
A routerhez kb 50 cm -re állok a telefonnal és akkor is ezt írja :W
Két hálozatot látok , az egyik ssid : ALHN-5AAD
a másik ssid : ALHN-55CD ( szvsz ez lehet az 5 Ghz ) a másodikhoz nem lehet kapcsolódni. Az a furcsa , hogy a szerelő , csak az első ssid-t írta le kersztanyunak ,és ahhoz írt fel jelszót is. Én megpróbáltam a másodikhoz kapcsolódni , és beírtam az elsőhöz kapott jelszót. Mi lehet a gond miért nem lehet az 5ghz-s hálózathoz kapcsolódni ?

[ Szerkesztve ]

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#31162) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Újabb szuper sztori,

Felhívtam a 1272-öt, próbáltam volna elmondani hogy az internetcsomagom amit kötöttem az 3900 forint kellene hogy legyen, de már a harmadik számla amit kapok az 3500 forintról, ez volt a korábbi díja a szolgáltatásnak, eddig ennyit fizettem. Vártam kb 12-13 percet és felvette az ügyintéző, kérte a szerződésszámot, elmondtam és megszakadt a hívás. Kiírta a telefon hogy sikertelen hívás. Itthon vagyok, nincs gond a térerővel, sose szokott megszakadni hívás. De mondom hátha miattam, visszahívtam őket. 20 perc várakozás után elhallgatott a zene ami szólt, azt hittem felvette valaki, beköszöntem, nem szólt vissza senki, majd ismét megszakadt a hívás. Kész röhej hogy ezzel kell szórakozni hogy bejelentsd hogy rosszul számláznak és még az ügyfélszolgálat se jó. Nem akarom elhinni hogy kétszer egymás után miattam szakad meg a hívás, és mindig akkor amikor vonalba kerülnék, odáig semmi gond nincs.

Szüleimnél csekkes fizetés van, idén még egy számla sem jött. Nem tudom hogy más aki postai úton kapja a számlát, ő kapott-e már számlát. Kész vicc ami itt megy. Nekem online megjött már a márciusi számla, csak az sem a jó összeggel. Én igaz még december végén kötöttem az új hűséget, de a CSAK internetcsomag ára már akkor is 3900 forintért volt köthető.

Nagyon zavaró ez az egész, meg az is hogy elvileg már DIGI-s mindenki, de azért Invitel-nél nyomj külön gombot és teljesen külön kezelik az egészet, szóval nem is értem.

Engem már nagyon feldühít ez az egész, amikor csomagot kötöttem akkor is a szüleim csomagjánál teljesen valótlan számokat mondtak, de erről írtam is. És mondom eltelt már 3 hónap és 1 hét, és még mindig nem érkezett idén számla. Ez nem tudom hogy kinek a szegénységi bizonyítványára írható fel, de biztos hogy nem az enyémre. Az a jó hogy mindig kérdezik itthon hogy mikor jön már számla. Mondta édesanyám hogy kérdezzek rá ha hívom a DIGI-t hogy mikor jön már a számla. Hogy kérdezzek rá amikor megszakad a hívás, mert egy sz@r az egész. :W

(#31163) Staradder


Staradder
tag

Én Invitel területen élek 15/0.9 csekknek kéne jönni, amit nem kapok hónapok óta. De a Digi felületén megjött a számla jan/feb egyben 1500 Ft/ hó emeléssel. Megszoktam már hogy ott adom fel, nekem könnyebb is. Nálam szerencsére itt az optika és az új szerződés igénylés rá , + elkezdet egy másik szolgáltató is üvegszállat kötni az oszlopokra.

(#31164) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Nah, mondom még megvárom, hogy optikára történő váltás után az első teljes havi számla hogyan is muzsikál, ma megjött és igazából teljesen aszerint van, ahogy az átkötésnél szerződésénél a telefonba mondták, így lezárult az Inviteles korszak :B

Mindenkinek további jó egészséget és szakadásmentes gyors netet kívánok! :R

;) - The Power of the Light Side

(#31165) repvez


repvez
addikt

én tavaly oktober ota várok , ogy valaki keressen a fejlesztés miatt, akkor azt mondták,márcsak 1-2 honap és mindenhol fejlesztenek, aztán semmi sem

(#31166) douggutaby


douggutaby
tag

Sziasztok,

Invitel ZTE H168N port forward segítséget kérnék. ZTE routeren kikapcsoltam a wifit és beállítottam, hogy minden portot egy fix IP-re továbbítson, ami az én routerem. Saját routeren van wifi és minden eszköz ezen keresztül netezik. Ezt kb 1-1,5 éve beállítottam, és mivel van plublikus IP ment is gond nélkül a távoli elérése pl egy kamerának.
Kb december óta (rokon elmondása alapján) viszont nem működik. IP cím és tracert alapján továbbra is azt gondolom, hogy publikus IP van, de semmilyen portot nem továbbít. Minden beállítás jónak tűnik, de mégsem megy. Kiktattam a saját routert is és kábellel rákötöttem magam a ZTE-re, nyitottam portot a laptopomon, de arra se továbbít.

Volt már ilyen tapasztalata valakinek? Tönkremehet ilyen módon a ZTE router?
Hétvégén újra megpróbálkozom. Ötleteim már csak a ZTE router reset és/vagy bridge módba állítás. Csak reménykedem, hogy jó pppoe jelszó van meg papíron.

(#31167) djrozsomak


djrozsomak
tag

Sziasztok,

Van itt olyan aki vdsl2-n kap ipv6 címet? Az a fura hogy az AC neve ugyanúgy DIGI mint a "rendes" digiseknél, ebből gondoltam hátha a profil is ugyan az..

(#31168) se000


se000
tag

Mult hónapban kötötöttem uj szerződést ( 6900 ft) megjött a számla persze hogy a régi díj van rajta 9400 ft. Próbáltam telefonálni de eluntam a zenét.

(#31169) frici69 válasza se000 (#31168) üzenetére


frici69
tag

Kitartás kell hozzá! Ma a múltkori 20 perc helyett 10 perc lehetett míg felvették. Persze még mindig a rossz számlázás szerint jött az értesítő. Azóta már az 1 hónap panasz kivizsgálási idő is lejárt! De, hát még mindig várjak türelemmel, mert sok a panasz! Ezzel nyugtatgatott a hölgy!

GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D

(#31170) Staradder válasza Staradder (#31163) üzenetére


Staradder
tag

Na már dobozolnak az oszlopokon és a szomszéd megye faluból húzzák a Telekomos gerincet, a két szolgáltató tehát a Telekom és a 4ig pribékje. Így elvileg lesz konkurencia, lehet választani. :DDD

(#31171) tothjozsi96 válasza Staradder (#31170) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Nálunk is van Telekom. Pont duplájába kerülne a DIGI-s csomagnak. Na persze 1/1Gbit internettel, de nem biztos hogy ér az ennyit.

(#31172) zsida.kornel


zsida.kornel
tag

Sziasztok!

December óta nem kapok számlákat, a digi alkalmazás szerint nincs tartozásom, emailben sem jött semmi, a szolgáltatás megy, ilyenkor mi van?

(#31173) tothjozsi96 válasza zsida.kornel (#31172) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Hát, nem csak Te vagy ezzel így. Rokonságomban is van ilyen, eszméletlen helyzetek uralkodnak. Most mindenki azzal jön hogy "DIGI átállás", de már régóta a DIGI alatt fut ez az egész. Hát nézd, nem tudom. Viszont arra számíts hogyha egyszer odaérnek a számlák akkor lehet hogy az összeset be kell fizetned egyben.

Telefonon érdemes lenne megpróbálni felvenni velük a kapcsolatot, 1272-öt kellene felhívni, itt van külön egy "Invitel-eseknek" menüpont.

(#31174) Lauda válasza zsida.kornel (#31172) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Nincs semmi, majd ha küldenek számlát, akkor befizeted.

(#31175) leo81 válasza zsida.kornel (#31172) üzenetére


leo81
aktív tag

Én sem kaptam még ebben az évben számlát. Egyszerű a helyzet, ha nincs számla nincs mit fizetni, így lejárt tartozás sem lehet. Már csak az a kérdés, hogy milyen formában ömlesztik majd ránk az elmarad havidíjakat...?

(#31176) Dreimus


Dreimus
senior tag

Most kaptam meg az értesítőt az elsőt az évben, de a rendszerben ott a többi hónapra való így kezd helyreállni a rendszerük :)

(#31177) leo81 válasza leo81 (#31175) üzenetére


leo81
aktív tag

Itt a válasz: egyszerre 3 számla is jött még a régi árakon:

Miattam küldjék 3 havonta a számlákat és maradjon ennyi a havidíj.
E-számlázás érdekesen alakul...
Közben jött egy számlától e-mail értesítés is amiben elnézést kérnek a kialakult helyzet miatt... Másik kettőt postázzák?

(#31178) frici69


frici69
tag

Nekünk is elismerték a tévedést és jóváírták a 2000Ft-ot, amit plusszban számláztak ki januárra és februárra! Persze az 1 hónap vállalt kivizsgálási időt túl lépték! Fordított esetben már jött volna a bünti, ha nem történik meg időben a befizetés!

GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D

(#31179) Debilon válasza leo81 (#31177) üzenetére


Debilon
addikt

én is ma kaptam eygszerre 2t

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#31180) gingerbalm válasza Debilon (#31179) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

ide is ma jött 3, egyelőre a régi díjjal

(#31181) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Ma megérkezett az áprilisi számla is, nálam!

(#31182) se000


se000
tag

Nekem is küdték, persze hogy a régi dijal már a második + 2000 ft -os. Hiába telefonáltam a mult hónapban is. Nagy hiba volt év elején uj szerződést kötni.

(#31183) bloggiold válasza se000 (#31182) üzenetére


bloggiold
aktív tag

Detto, nálunk is a magasabb összeget számlázza, hiába telefonálok. Még egy szívás

[ Szerkesztve ]

https://fontecone.blog.hu/

(#31184) tothjozsi96 válasza se000 (#31182) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Én is kötöttem új hűséget, magamnak és szüleimnek is. Szerencsére mi nem szívtuk meg, viszont Facebook-on az Invitel panaszláda csoportban rengeteg ilyen panaszesetet olvasok. Szerintem próbáld újra és újra bejelenteni a hibát, egyszerűen annyira le van ragadva ez az egész hogy már röhej. Látom hogy itt nálunk a környéken is szinte mindenki kiköttette ezt a szolgáltatót. Az oszlopokon az osztón láttam régebben hogy mennyien vannak bekötve, most komolyan mondom senki nincs már. Megyek az utcába és mindenfele lógnak le az oszlopról a koax kábelek, még a házról is leszedték az ingatlan tulajdonosok, szóval érdekes dolgok ezek. Nem tudom hogy DIGI-nek mik a hosszútávlati tervei ezzel az egésszel, de ez az ügyintézés nagyon megnehezít mindent és főleg ahol még problémás a szolgáltatás is.. Az embert lassan már semmi sem motiválja hogy itt maradjon, hiába előfizető 10+ éve.

(#31185) gingerbalm válasza gingerbalm (#31180) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

ma megküldték a negyediket is, változatlan összeggel, elvileg ez az áprilisi

(#31186) Debilon válasza gingerbalm (#31185) üzenetére


Debilon
addikt

ja, nekem is :D
2 számlának most 04.30 a határideje :D

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#31187) gingerbalm válasza Debilon (#31186) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

ja, és az egyik tegnap küldöttnek meg valami május volt már, mindegy, én belőttem nekik fullba az összeset, nehogy belezavarodjak :D

(#31188) frici69


frici69
tag

Szinte menetrendszerűen jön a következő áremelés: [link] . Szerződési feltételek módosítása: [link]

GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D

(#31189) se000 válasza frici69 (#31188) üzenetére


se000
tag

Egyébként ha valakinek nem tetszik az ASZF módosítása akkor tiplizhet ha van aláirt hűségideje?

(#31190) frici69 válasza se000 (#31189) üzenetére


frici69
tag

Gondolom igen de, az addig igénybe vett kedvezményeket vissza kell fizetni!

GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D

(#31191) se000 válasza frici69 (#31190) üzenetére


se000
tag

Az jó mert 3 hónap alatt nem sikerült beállitani nekik a kedvezmànyes számlám hiába telefonáltam ugyhogy nem kell fizetnem vissza semmit. Azt untam meg.

(#31192) Orlin


Orlin
addikt

Sziasztok.

Ha megint jön egy emelés akkor lassan búcsút intek a volt Inviteles most Digis netemnek.
A kemény 12 Mbps drága lesz már ennyiért ás szerintem nem lesz itt fejlesztés a jövőben.
Az egykori Novi-Com hálózatra a Telkom felhúzott valamit és most és ilyesmiket kínálnak.
Mondjuk nem tudom mennyire hozhatja a jelzett sebességet és mennyire lehet stabil...

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31193) Lauda válasza Orlin (#31192) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Általában ha melléteszi az ember a vezetékes telefont, akkor még ennél is kedvezőbb az ár a két otthoni szolgáltatásra kapott kedvezmény miatt (azért általában, mert területenként eltér). Ezek optikai hálózatnak megfelelő csomagok. A telekom optikai hálózata stabil , megbízható. Ha csak nincs valami műszaki hiba, gond nélkül hozza a maxot. Csúcsidőben is.

[ Szerkesztve ]

(#31194) Orlin válasza Lauda (#31193) üzenetére


Orlin
addikt

Hello.
Vezetékes már régóta nincs. :B
Az 1000/1000 nekem elég is lenne.A tv maradna egyelőre a műholdas diginél.
Bár majd megnézem a csatornákat kb szerintem azonos a kiosztás már.
Oda viszont gondolom a 2000/1000 már kellene.
A mobilom meg dominos ott gondolkodtam a Digi mobilon. :D
Arányaiban jobban megérné lehet.
Bár senkit nem ismerek aki náluk lenne.

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31195) Lauda válasza Orlin (#31194) üzenetére


Lauda
félisten

Ha aktuális lesz, gyere át a telekom otthoni szolgáltatások topikba. :)

[ Szerkesztve ]

(#31196) Orlin válasza Lauda (#31195) üzenetére


Orlin
addikt

Az lesz,csak még nem akartam ott "invitelesként" írogatni. ;)

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31197) Lauda válasza Orlin (#31196) üzenetére


Lauda
félisten

Csak nyugodtan, az érdeklődőknek is szívesen segítenek a topikban. ;)

(#31198) Orlin válasza Lauda (#31197) üzenetére


Orlin
addikt

Most nézegettem elég nehézkes a felmondás.
Még be is ballagnék hozzájuk,de még édesanyám nevén van a vonalas és az ő nevére lett anno ebből a net is.
Marad a levél postán?
Vagy ha azt kinyomtatom és kitöltjük azzal beballagok a Digi pontra úgy is jó lesz neki? ;]

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#31199) Lauda válasza Orlin (#31198) üzenetére


Lauda
félisten

Ha rákeresel a hozzászólásaimra, olvashatod, hogy én magam, a szerződő is problémába futottam, akkora egy hulladék lett az egész rendszerük. Meghatalmazással kellene bemenned gondolom. :)

(#31200) Beldar


Beldar
tag

Remek ez a cég, mit ne mondjak.
Először is előfizettem januárban a 6900 Ft-os gigabites 3 az 1-ben csomagra.
Már az első számlánál kiderült, h ez valójában 8280 Ft, mert havonta többszörösen kifizettetik velem a szutyok filléres szarjukat (STB).
Aztán most jön az automatikus díjkorrekció és voilá! Máris 9270 Ft lett a havidíj!!
Hát a kurvanyjukat. Érdekes - a fizetésemben valamiért nem jelent meg az automatikus infláció korrekció....

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.