Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30901) Alex91 válasza tothjozsi96 (#30899) üzenetére


Alex91
félisten

Akkor telon sikerult? Mit hivtal?

[ Szerkesztve ]

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30902) tothjozsi96 válasza Staradder (#30900) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Az ott leírtak január 1-től érvényesek. Én a mai dátummal kötöttem hűséget, a jelenlegi csomagokra. Szerintem a hölgy megkeveredett. Az én internetcsomagom 3900ft lesz, ezt mondta. Abban az esetben amit Te mondasz, (hűség+epack) úgy 4900ft lenne. Szerintem megkeveredett vagy nem tudom, nem tudtam hova tenni. Egy dolgot elírtam, 8060ft-ot mondott szüleim csomagjára, jelenleg 6900ft a csomag listaára+2db CA Modul és ők nem kértek e-pack-ot, csomagdíj+2db CA modul+DIGI féle áremelkedés ami a most kötött hűség miatt "csak" +1000 ft lenne. Tehát amit ő mondott 8060 forintot összesítve, az lehetetlen.

Nem tudom, gondolom rögzítették a felvételt. Azt ő nem jegyezte meg hogy ezeket az árakat az új DIGI emelések nélkül értette volna.

Azért kíváncsi leszek a következő számlára ami már az új hűség szerint lesz kiküldve.

(#30903) tothjozsi96 válasza Alex91 (#30901) üzenetére


tothjozsi96
addikt

1443-at hívtam. A két különböző szerződés hamar újra lett kötve, összesen fél óra volt várakozással együtt a hívás.

(#30904) Alex91 válasza tothjozsi96 (#30903) üzenetére


Alex91
félisten

A, nyomogatom ossze-vissza a gombokat :D . Mit kellett nyomni?

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30905) tothjozsi96 válasza Alex91 (#30904) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Hármast.

(#30906) Alex91 válasza tothjozsi96 (#30905) üzenetére


Alex91
félisten

Nem jo tarcsazason voltam…

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30907) Alex91 válasza Alex91 (#30906) üzenetére


Alex91
félisten

Na, a holgy kedvesen kozolte, hogy az en csomagom meg nem valtozik… Igy nem tud ra semmit se mondani.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30908) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Közben megjött az új szerződés, és hát, nem azok a számok vannak benne..
Visszahívtam az Invitel-t, és kiderült hogy a hölgy aki kiszámolta a csomag árat, az azért annyira jött ki, mert a +2db CA-modul helyett ő csak egyet számolt. :B

Pont azért kötöttem új hűséget hogy ne nyeljem be a felárat, de hát, csak sikerült. Hála az égnek hogy vannak ilyen remek ügyintézők, akiknek fingjuk nincs arról hogy mi hogy működik. Mikor azt mondta hogy 8060ft akkor nyilván jól hangzott, mert összehasonlítva a mostani számlával nem igazán kerülne többe, csak 1-200 forinttal. De ez azért volt mert az egyik CA kártyát kifelejtette.

Viszont akkor nem tudom mi értelme volt az új hűségnek, hiszen ez az egész rendszer már az új DIGI-s csomagkínálatba megy. A megérkezett új szerződésbe már 'DIGI NEKEM' csomagnév szerepel, tehát hiába minden, az a havi +1000ft ugyan úgy rákerült.
Mondta a hölgy hogy kérhetek ilyen felvétel visszahallgatást, amit majd ők kivizsgálnak, de nem hinném hogy beljebb lennék. Az a zavaró hogy ő ugyan említette hogy így e-pack kedvezmény nem lesz, én viszont kérdeztem hogy 6900 ft lesz? De ezt még mielőtt mondta az e-pack-ot. A végén megkérdeztem hogy mindösszesen mennyi, mondta hogy 8060 forint. A szerződésben a csomag alapára 7400 forint, és mint megtudtam a CA kártyák ára darabonként 690 forint. Ez mindösszesen 8780 forint.

Oké, fillérbaszásnak tűnik, mert az is, de ha egy telefonhívással megtudtam volna spórolni 12 ezer forintot, egy olyan szolgáltatáson amin egy évtizede nem történt változtatás, az nem lett volna rossz.

Úgyhogy szerintem senki se kapkodjon, mert nem lehet kikerülni az áremelést, sajnos.

(#30909) Alex91 válasza tothjozsi96 (#30908) üzenetére


Alex91
félisten

Te most nem a regi szerzodes helyett kotottel vatta ujat?

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30910) tothjozsi96 válasza Alex91 (#30909) üzenetére


tothjozsi96
addikt

De, ahelyett.

Azon csúszott el a dolog hogy az Invitel honlapján nincs semmiféle pontos ár magyarázat. Ha megnézed a korábbi ÁSZF-t, mondjuk a július 1-it, ott is arról van szó hogy az e-pack az egy egyszeri kedvezmény, talán 2000ft-ot elengedtek egy összegben. De maga a csomag ára 6900 forint volt. Most pedig már nem így van, csak ez nincs lekommunikálva. A telefonban az ügyfélszolgálatos se mondta ezt el. :) A DIGI áremeléses kiírásban, [link] az szerepel hogy elsejétől érvényesek amiket leírnak. Ezért kötöttem új hűséget, hogy ebből maradjak ki. De felesleges volt, mert a csomag alapárát pont annyival növelték hogy ugyanide fogsz kiérkezni összegben. De mondja bárki ha nincs igazam, az Invitel honlapján nincs megfelelően kiírva hogy mi hogy működik. Ez a csomag a szülői házba szól, nekem van a saját címemre csak internet előfizetésem, ott volt e-pack kedvezmény a DIGI felületén, de ezt megvonták, emiatt is a kiírt 6900 forintos árat gondoltam végösszegnek. A hölgy nem mondta hogy ez nem az, tehát nem tudom ki a hülye ilyenkor. Direkt rákérdeztem a csomag végösszegére, mondta hogy 8060 forint, kérdeztem hogy ebben minden benne van, tehát a CA-modulok is? Mondta hogy természetesen igen. A decemberi számlán 7960 forint szerepel, ebből 80ft volt a vezetékes telefon használat, és amit a hölgy mondott 8060-at, az pedig majdnem pont annyi mint most, ezért bólintottam is.

Csak megjött az új szerződés, nem 6900 forintos csomag ár szerepel benne hanem 7400 forint. Ami nekünk van csomag az még 6500 forintos áron lett kötve. Ehhez képest 900 forintos áremelkedést ugyan úgy benyaltunk, mert a szülők csekken fizetik, és a hölgy mondta hogy akkor nem lesz e-pack, de azt nem mondta hogy 6900 forint helyett 7400 forint lesz..

Igazából teljesen mindegy, csak pont ezt a DIGI féle január elsejei plusz zseton benyalást szerettem volna kikerülni, de úgy látszik nem sikerült.

Én is kötöttem új hűséget a saját internet előfizetésemre. Most járt le, 3500 forintot fizettem eddig, a csomag új listaára 3900 forint. Hogyha nem kötök új hűséget akkor mivel 1 darab vezetékes szolgáltatásom van, ezért +2000 forinttal lenne drágább. Erre a szerződésre e-pack-om volt/van, mondta a hölgy hogy 3900 forint lesz, remélem erre még nem jön rá semmilyen további áremelés. Ha nem kötök új szerződést akkor a 3500 forintra jött volna az emelés, mivel van e-pack-om ezért "csak" +1500 forint lett volna. 5000 forintot nem akarok fizetni egy 100Mbit-es internetre, amikor ott van a házam előtti aknában a Telekom optikája, és a 250/70Mbit-es csomag 4700 forint.. 3900 forintot még megér nekem ez az internet, de többet nem igazán.

Azért is próbálom kihozni a legolcsóbban ezt az egészet mert nem fejlesztik a hálózatot, jelen pillanatban jól működik minden amit kínálnak, csak lassan annyiba kerül mint az optika, a másik szolgáltatótól. Nálam inkább az ár a döntő, emiatt is amíg lehet olcsóbb, akkor legyen olcsóbb, és addig nem váltok.

(#30911) Alex91 válasza tothjozsi96 (#30910) üzenetére


Alex91
félisten

En ugy gondoltam, hogy a jelenlegi szerzodes dijat emelik, de ha vállalsz ra 1 ev huseget, akkor kapod a kedvezmenyt. Igy is emelkedik az ar, de kevesebbel.
De akkor nem maradhat az ember a regiben, hanem kotnie kell egy teljesen uj szerzodest :F

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30912) tothjozsi96 válasza Alex91 (#30911) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Én úgy gondoltam hogy most még mindenféle emelés és kedvezmény rendszer nélkül lehet szerződni a jelenlegi Invitel csomagokra. Sajnos ez nem így lett. Azért szerettem volna újra hűséget vállalni hogy maradjak ki még egy évig ezekből az áremelős dolgokból. Ugye a DIGI oldalán ki van írva hogy akinek van hűsége, őket az emelés nem érinti.

Mondta a hölgy is hogy időközben bármikor válthatok feljebb, hogyha kiépítésre kerül az optika. Inkább nem reagáltam rá semmit. :B

(#30913) kabelmania27


kabelmania27
Topikgazda

(#30914) Anonymus23 válasza dbius (#30881) üzenetére


Anonymus23
veterán

BUÉK mindenkinek is :)

Közben én is megrendeltem a szolgáltatást (fél órája).
Végül is 3 lépés kellett hozzá, de kvázi komolyabb nyűg nélkül megoldódott:
1., Szerdán hívtam őket először, akkor legelőször az Invitelt, ők irányítottak át a Digihez.
Mivel az én címem nem volt benne a címlistában ezért nem tudtam alapból megrendelni, mert kellett nekik egy technikai vizsgálat, amit kvázi másnapra (Csütörtök délután) meg is ejtettek, hívott egy hölgy, hogy kiépíthető. Mondta a hölgy, hogy akár azonnal meg is tudom rendelni, ha hívom a 1272-t.

2., Kb 2 óra múlva felhívtam őket, de az úriember tájékoztatott, hogy sajnos még nincs benne az utcalistában a címem, ezért nem tudja elindítani a szerződést, közben belső hálózatukon egyeztetett a megfelelő csoporttal, és kérte őket, hogy intézzék a rögzítést. Mondta, hogy másnapra ennek meg kell lennie, majd hívnak, ha ez megvan, és meg tudjuk eljteni a szerződést. Mondanom se kell, hogy nem hívtak :DDD

3., Ma eszembe jutott, hogy ránézzek, és látom, hogy most már benne van a neten fellelhető címlistában, így hívtam őket, azonnal felvették és 20 perc alatt mindennel is végeztünk az átszerződés kapcsán (szerencsére mindenki inkább bulizik, semmint szerződést kötne ;] )

8400 Ft a havidíj, ebből jönnek le a honlapjukon is jelzett 500+1000 Ft-os kedvezmények, azaz 6900 Ft lesz a díj (jelenleg 6400 Ft-t fizetek 100/8 netért +TV+Telefon), szóval elvileg +500 Ft-ba lesz az optikai net. Annyit meg kellene, hogy érjen.
60 napon belülre ígérték.

Annyi adalék még, hogy az inviteles jelezte, hogy NE fizessem be azt a havi számlát, amikor bekötik az optikát, mert akkor majd már részzsámlát fognak újra küldeni (jó, hogy mondta, mivel én hónap elején már be szoktam fizetni az adott havi számlákat).

Javasolta az egyik (már nem tudom melyik ügyintéző, hogy menjek be Debrecenbe, de mondtam neki, hogy kösz kihagynám ezt most, remélem telefonon is elintézhető, és ha akkor hívja őket az ember, amikor minden más "normális" ember már nem telefonál, akkor elég hamar felveszik :DDD :K

Nah, BUÉK mindenkinek még 1x, jó egészséget és gyors neteztést mindenkinek :))

;) - The Power of the Light Side

(#30915) Apa+Fia válasza Anonymus23 (#30914) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Buék! Én dec 16-án rendeltem meg a netet,azóta csak rögzíítették a rendelésemet.Remélem felgyorsulnak a események! ;)

Apa csak 1 van!

(#30916) E.Kaufmann


E.Kaufmann
addikt

Kábeltévés fibernet körzetben még most sincs tervben az IPv6? Esetleg valakinél működik? Ha igen, milyen módon kap IPv6 címet/tartományt?
Nekem mondjuk elég lenne csak a cím is. Azt néztem most hétvégén, hogy a Mikrotik-en működik már az IPv6 masquerade is, legalább is HE-n keresztül próbálva. LAN-ról tesztelve is a router címe látszik (mondjuk eleve csak ULA tartományt osztottam ki, NAT nélkül nem is ment volna) és a böngészés is ment (táncolt a teknős is :) ).

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#30917) repvez


repvez
addikt

van valakinek infoja arrol, hogy hol tartanak a hálozatfejlesztéssel az optika terén ?
Veszprém megye érdekelne, látom, hogy vaszar békás már bekerült.
DE érdekes modon ha a cimkeresésre rámegyek,mondjuk vaszarnál akkor ez elérhető csomagoknál csak FTTH 500mbites-t ajánl fel.
Pedig bent az irodában azt mondták, hogy optikaibol csak egy féle csomag lesz és az az 1000/300as csomag mindenkinek egységesen aki kéri az átállást az ADSL-rol.
ÉS aki már szerződve volt elötte ADSL-en annak ingyen átkötik.

oktoberben votam bent akkor azt mondták, hogy márcsak pár honap és meglesz , de egyelöre semmi mozgást nem láttam felént, pedig mint a ugyfélszolgálaton személyesen és telefonon a központba is felhivtam öket és mondták, majd hivnak ha ide ér a fejelsztés, hogy egyeztessenek velem a bekötésről.

Azért érdekelne, hogy van e valami szisztéma a fejlesztéssel kapcsolatban , hogy mikor merre mennek és mennyi idő alatt van meg egy falu .

(#30918) frici69 válasza repvez (#30917) üzenetére


frici69
tag

Az ünnepek között beszéltem az egyik szerelővel ez ügyben. De, csak sejtelmes és kitérő válaszokat adott! Vagy nem tudják még ők sem vagy nem mondhatnak semmit!

GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D

(#30919) repvez válasza frici69 (#30918) üzenetére


repvez
addikt

igen sajnos ez az egész invitelre jellemzo, hogy sokszor én mondtam meg az ugyfélszolgálatosnak, hogy van uj akcio náluk.ÉS ha bármikor bementem, hogy mikor lesz fejlesztés vagy mikor hogy lehet csomagot váltani akkor semmirol nem tudtak

(#30920) star07


star07
csendes tag

Valaki esetleg azt tudja-e, hogy az invitel által szolgáltatót setupbox-t lehet-e másikra cserélni (külsőleg venni IPTV-s dobozt), vagy nem, mert rengeteg problémánk van vele és már elegünk van belőle.

(#30921) tothjozsi96 válasza star07 (#30920) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Szerintem csak egyfajta set-top-box van amit Ők tudnak adni. Hogyha veszel másik set-top-boxot azzal elméletileg nem lesz jó mert a kártya az regisztrálva van az eszközhöz, hiába veszed ki a kártyát és például teszed be a TV-be, azzal sem működik, így gondolom egyéb eszközzel sem.

Tudod esetleg a TV-d pontos típusát? Amennyiben tud DVB-C-t, úgy kérhetsz CA modult, amit a TV-be helyezve nincs szükség plusz eszközre. Simán a TV-n keresztül jönnek az adások. Mi is váltottunk CA modulra, sokkal jobb így, a set-top-box kegyetlen lassú volt, nagyon nem szerettem.

(#30922) Peter Kiss válasza star07 (#30920) üzenetére


Peter Kiss
senior tag
LOGOUT blog

Így van, minden szolgáltató saját eszközzel működik csak, legyen az STB vagy CA kártyaolvasó.

(#30923) E.Kaufmann válasza tothjozsi96 (#30921) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

+1 a CA-ra, ha valami értelmesebb és újabb TV áll rendelkezésre, akkor jó az.
Nálunk a 2018-as évjáratú LG szépen működik vele, max a csatornaléptetés döglassú, pláne bekapcsolásnál, de egy HD adó akadozásán (aminek érdekes mód pont van SD párja) kívül nagy bajok nem voltak eddig.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#30924) Martin Eden


Martin Eden
tag

DVB-C területen ha adnak set-top-boxot, az nem tudom milyen lehet, de ADSL/VDSL területén IPTV boxot adnak, abban kártya sincs, nincs mit áttenni a TV-be, nem opció a CA modul. Nem DVB-C-n (koaxon) jön a TV adás, hanem "UTP"-n.

(#30925) star07 válasza Martin Eden (#30924) üzenetére


star07
csendes tag

Hát sejtettem, hogy nem lehet mással megoldani sajnos. Invitel-től is kérdeztük, hogy van-e esetleg valami fizetős megoldás ami jobb, de azt mondták, csak ez van. Ami szerintem elég szánalmas.

(#30926) kisapa


kisapa
senior tag

Sziasztok! Van valakinek infója az árváltozásról. Az ügyfélkapun semmit nem mutat. Hűséget sem tudtam elindítani mert van telefon is a csomagban. Igaz csak azért mert akkor nem is lehetett anélkül rendelni. Koax kábeles invitel területről van szó.

(#30927) Alex91 válasza kisapa (#30926) üzenetére


Alex91
félisten

[link] , itt vannak az uj csomagok… Ha ennel tobbet fognak kerni a regiert, akkor erdemes lesz gondolom uj csomagra valtani…(En probaltam telon huseget fogadni a regire, hogy legyen kedvezmeny, de nem engedtek. Most olyan 5500 korul fizettem havonta. Szerintem ratesznek erre is 2000-et.)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30928) kisapa válasza Alex91 (#30927) üzenetére


kisapa
senior tag

Én 5973Ft-ot fizettem plusz egy box-al. Ami furcsa, hogy eddig semmi értesítést nem kaptam hivatalosan az árváltozásról.

(#30929) Lauda válasza kisapa (#30928) üzenetére


Lauda
félisten

Gondolom azért, mert nem változott az ár. A ksh inflációs jelentésétől függően változnak az árak itt is elvileg.

(#30930) kisapa válasza Lauda (#30929) üzenetére


kisapa
senior tag

Az jó lenne ha nem változna de mivel már évek óta nem vagyok hűségben ez nem túl valószínű. ;)

(#30931) Lauda válasza kisapa (#30930) üzenetére


Lauda
félisten

Mindenkinél változni fog.

(#30932) tothjozsi96 válasza Lauda (#30931) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Kivéve akinek van élő hűsége.

(#30933) bloggiold


bloggiold
aktív tag

Sziasztok. Eddig tökéletesen működött már évek óta a Tv, most már 1 napja az írja ki: Nincs CI Modul. Az ingyenes adások jönnek persze, de más nem. Ez mitől van?

https://fontecone.blog.hu/

(#30934) E.Kaufmann válasza bloggiold (#30933) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Bedöglött a CI modul vagy kontakt hiba? Esetleg áramtalanítod a TV-t, kiveszed a modult, modulbol a kártyát majd összerakod, visszateszed és hátha?

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#30935) bloggiold válasza E.Kaufmann (#30934) üzenetére


bloggiold
aktív tag

Már próbáltam kivettem a mudult, a kártyát, TV áramtalanítani stb. nem működik. A Facebook Invitel forumokon sokan panaszkodnak, vagy TV szolgáltás vagy net nincs. Hogy lehet felmondani az előfizetést egy már nem is létező cégnél? A telefont 1443, 1445 nem veszik fel.

[ Szerkesztve ]

https://fontecone.blog.hu/

(#30936) tothjozsi96 válasza bloggiold (#30935) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Mi az hogy nem veszik fel? Kicsöng, bejön az automata hang, benyomod a megfelelő melléket és vársz. Mennyit vártál?

Egyébként a 1445-öt hívd, az a hibabejelentő.

[ Szerkesztve ]

(#30937) bloggiold válasza tothjozsi96 (#30936) üzenetére


bloggiold
aktív tag

Gyenge 20 percet. Este 8 után nem hiszem, hogy olyan sokon hívnák a 1445-ötöt.

[ Szerkesztve ]

https://fontecone.blog.hu/

(#30938) Lauda válasza bloggiold (#30937) üzenetére


Lauda
félisten

A hibabejelentőt nyilván akkor hívják sokan, amikor hibát tapasztalnak. Ha az este 8 után történik, akkor...

(#30939) bloggiold válasza Lauda (#30938) üzenetére


bloggiold
aktív tag

Felvették végül a 1445-ön, 72 órán belül jön a szerelő

https://fontecone.blog.hu/

(#30940) Staradder


Staradder
tag

Nos egy kis érdekességet én is hozzá teszek a témához.
Invitel területen lakunk kis falú Veszprém megye, közelebb van Fehérvár (szerencsére).
Polgárdi osztóközponttal kiépült Digi által Jenő, Ladány, Ősi településeken az optikai gerinc
kb 3 éve, amely tavaly átadásra került.
Mint kiderült, tavaly egy fehérvári szolgáltató név szerint Datatrans nyerte el pályázaton a 4ig-től a környék optikai üzemeltetését.
Tavaly novemberben volt egy csöndes akció az első körben jelentkezőknek, az első köri kiépítésre és egy kis kedvezményre. Idén elkezdték a gerinc villanyoszlopokoni húzását (kb 40-50%-os már most)
Úgyhogy mi nem Digisek leszünk hanem egy hasonszőrű kis cég mint volt az Invitel csak most más a név és van mögötte egy "főtulaj".
Ez mármint a méret látszik is a cégen:
- 4500Ft a hűségidős E-számlás kedvezményes FTTH net és csak a net mert semmilyen internetes Tv szolgáltatásuk nincs.
- a weboldaluk elég siralmas az optikai net lehetőség pl egy nehezen megtalálható aloldalon van kevés infóval. Nincs felhasználó felület ahova beléphetünk mint pl a diginél, még jó hogy van online befizetési lehetőség :(
- az ügyfélszolgálat csak Munkanapokon 8:30 – 12:30 | 13:00 – 15:30 van :(
Szóval a jó hír hogy lesz váltás 15/1 netről optikára, csak a szolgáltató ad okot aggodalomra, kissé szegényes, gyenge a szolgáltatás rendszerük. De reméljük fognak fejlődni...
Köszi

(#30941) Apa+Fia válasza Anonymus23 (#30914) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Ma bekötötték! Eddig csalódás! :(((

Apa csak 1 van!

(#30942) tothjozsi96 válasza Apa+Fia (#30941) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Mi a baj?

(#30943) Apa+Fia válasza tothjozsi96 (#30942) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Letöltés 180 feltöltés 250 körül.Bekötték ,telefonon aláfirkantottam és kész se szerződés e ügyfélazonosító így be se tudom jelenteni huawei ont meg se nézték a érrtékeket,hogy jó nem jó. A mérést közvetlenül HUAWEI ONT próbáltam ott se lett több.

Apa csak 1 van!

(#30944) Apa+Fia


Apa+Fia
aktív tag

[kép] [kép] Így néz ki.

[ Szerkesztve ]

Apa csak 1 van!

(#30945) Alex91 válasza Apa+Fia (#30943) üzenetére


Alex91
félisten

Probalj tobb szerveren merni… Meg fogsz lepodni! :D

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#30946) Intruder2k5 válasza Apa+Fia (#30944) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Inkább mérj parancssorból vagy alkalmazásból, és ne telefonról, és ne WiFi-n.

[ Szerkesztve ]

(#30947) Apa+Fia válasza Alex91 (#30945) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Próbáltam, és nem lepődtem meg.

Apa csak 1 van!

(#30948) Apa+Fia válasza Intruder2k5 (#30946) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Laptopon utp mértem csak telon volt Wifi.

Apa csak 1 van!

(#30949) Ladislaoca válasza Apa+Fia (#30944) üzenetére


Ladislaoca
tag

Csak netet kötöttek be?

(#30950) Apa+Fia válasza Ladislaoca (#30949) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Igen,csak net.

Apa csak 1 van!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.