Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
válasz
tothjozsi96 #29549 üzenetére
Szia!
Ilyen számlát eleve be sem fizetek. Küldjenek olyan számlát, ami a szerződésünknek megfelelő. Ne írjon jóvá semmit, mivel nincs mit jóváírni.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
2 hónapja a régi Invitel-es csomagomat leváltottam és új hűséget vállaltam az Invitel oldalán szereplő 6500 forintos csomagra, koax-os terület, 100/8-as internet, tv, telefon.
Annyi a lényeg hogy eddig fizettünk 8 ezer forint körül durván, miután megjött az első új számla azon 14 ezer forint volt, most kaptunk egy 13 ezer forintosat.
Hogy van ez?
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták hogy ezt jóvá fogják írni.
De nem is értem, hogy jön ki ez az összeg amikor 6500 forintos csomagom van.Valaki járt már hasonló cipőben?
-
Castell
aktív tag
válasz
cherubion08 #29545 üzenetére
user12
sziszi-fuszi
cherubion08Köszönöm mkinek a választ. Hasznosítom a tippeket.
A kábelek ki vannak húzva rendesen (szerintem), mert pl. mi egy szűk kis utcában lakunk és a kettővel arrébb lakó családnál a digi oldala szerint köthető szerződés, az oszlopok pedig egyformák.
A kérdés már csak az, hogy a Diginek ezzel a mi a terve? Minden Invitelest egy adott településen, ahol már megjelentek, be akarnak darálni, vagy valahol, valamelyik utcában meghagyják az Invitelt, ahol akadályokba ütköznek?
-
-
user12
őstag
válasz
Castell #29542 üzenetére
Szia
Maga a kábel ki van húzva az oszlopokon? Ha igen, akkor beköthető és "csak" a honlap információi pontatlanok.
Ha nem mennek tovább egy adott ponttól annak sok oka lehet, pl póznaállítás szükséges, szh engedélyre várnak, más területen dolgozik az alvállakozó, stb. Anno olyan is volt, hogy elfogyott a légkábel és várni kellett a beérkezésre. -
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Miért lehet az, hogy egy adott településen (Bácsalmás), egy adott utcában csak szelektíven érhető el a Digi? Példa: 1-7 számig nem elérhető, de 7-től felfelé is csak szelektíven. Ugyanez a helyezt más utcákban is. Várható, hogy a többi házszám is elérhető lesz?
Invitelről szeretnénk majd váltani.
-
Akosman
aktív tag
válasz
Staradder #29537 üzenetére
Nálunk Majosházán ebbe a hónapba indult el a szolgáltatás. A Digi FTTH fejlesztést kezdett még április végén,és oszlopon húzta az optikát. Az invitelnek a földbe van a hálozata,melyen 15Mbit/s ADSL-t,vagy 60Mbit/s VDSL-t tudott adni,ha nem kértél tv szolgáltatást is.Szóval nem csak optikás hálózaton lévő inviteleseket vesz át a digi.
-
Staradder
tag
Van akinél effektiv fejlesztés is folyik?
Optika húzás oszlopokra, vagy csak a meglévő optikásokat teszik át Digibe? -
kabelmania27
félisten
válasz
AttyVin #29523 üzenetére
Csak a 2017-es frekvenciatáblázat van az oldalon.
Ellenőrizd a kábelezést 578Mhz-n van egy mindig tv átjátszó adó lehet valahol nem jó az árnyékolás (bolti tévé kábel és ha van még bent tv aljzat az okozhat problémát), ha mindent rendben találsz jelentsd be a problémát mert előfordulhat, hogy a külső hálózatban van meghibásodás. Amennyiben nem jó minőségű (nem 5-1000Mhz CE feliratú) osztóval van elosztva a koax akkor annak cseréjével lehet megszűnik a probléma. -
J.C.G.
aktív tag
válasz
l.skywalker #29534 üzenetére
Köszönöm. Akkor majd személyesen is rá kell nézem, mert állítólag nem működik.
-
J.C.G.
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, mióta nem lehet visszanézni a műsorokat? Vagy lehet még mindig és nálunk van a hiba?
-
válasz
Martin Eden #29531 üzenetére
Szerintem érdemes lenne picit megmozgatni a dolgokat (telefonálni például), mert nálam például elérhető a telekom optikája és ha nem adom meg a címem 6760 ft az 1 gigabites net alap telefonnal. Amint megadom a címemet, már 4600 ft-ért kapnám ugyanezt a csomagot.
-
Martin Eden
tag
Flip nincs, Telekom és Invitel a két versenyző nálunk.
Végül is érthető, ha a gyorsabb netért többet kérnek, nem is mondom hogy ez a 7k kifizethetetlen lenne a számomra, pont ezért merült fel bennem, a net-váltás. Az Invitel iptv-nek van egy olyan tulajdonsága, ami miatt viszont nem cserélném el a telekoméra. Csak az Inviteles szerződésmódosítás az fekete lyuk egy ideje, hónapokig kettőt fizetni nincs viszont kedvem... -
válasz
Martin Eden #29524 üzenetére
Flip nincs arra felétek? Telekomos optikát használ és kedvezőbb az ára mint a telekomé. Igaz nincs 1 gigabit.
-
válasz
Martin Eden #29526 üzenetére
Helyedbe felhívnám a Telekomot . A honlap szokása, hogy össze vissza mutat mindent. Van rá kis esély,hogy az ügyintéző mást kalkulál (saját tapasztalat).
-
taki01
őstag
válasz
Martin Eden #29526 üzenetére
Sajnos mivel nincs ott konkurencia ezért olyan drága. Ha szeretnél jobb netet akkor ki kell nyitni a pénztárcádat. Szerintem a tv szolgáltatás is minőségibb, mint az invitelnél. Neked kell eldönteni, hogy megéri a felárat gyorsabb net.
-
Martin Eden
tag
válasz
sziszi-fuszi #29525 üzenetére
Hátrább az agarakkal. Nem lépek be, mert nincs mivel, de ha megadom a címemet és kiválasztom a 150 mbit/s-es csomagot 3680 ft-os havidíjért, majd továbblépek, akkor a következő ablakban már 5700 Ft/hó az "ajánlat" ugyanerre. A 4720 forintos 300 mbit leokézva már 7000 forint. A 6120 ft-os 500 mbit kiválasztva már 8750. Az akciós gigabit 4960-ért nekem 7300 Ft. Ha megveszem hozzá a legolcsóbb szükségtelen 1500 ft-os vezetékes telót, akkor 20%-ot lefaragva az árból 6800-nál vagyok. Ha az Invitelnél közben ennyit fizetek a 100+ csatorna tv+net+szükségtelen telefonért, akkor nem gondolom, hogy ez a Telekom részéről egy valóban kihagyhatatlan ajánlat lenne felém. Telekom belépő ajánlata nekem: 150 mbit: 5700, fölösleges telefonnal 5500...
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Martin Eden #29524 üzenetére
A gigabites netért (ha hozzá veszel egy nem használandó alap telefont) 4800 Huf a T-nél brutál drága??? Ugye ezt nem mondod komolyan? Ne a listaárat nézd, hanem belépve a konkrét címre keress rá, hogy mit kapnál!
-
Martin Eden
tag
Én erősen gondolkodom rajta, hogy lemondom az inviteles netet (Dunakeszi közepe), maradna csak az iptv, annak nincs párja. A net 30 mbit vdsl (tudom vannak sokan, akik örülnének ennyinek is), de esélyét se látom, hogy ez valaha is több legyen, a sétányt biztos soha nem fogja feltúrni senki pár előfizetőért. De belegondolva abba, hogy ha esetleg valamelyik konzol mellett letenném a voksomat, egyetlen nextgen játék letöltése a jelenlegi net mellett 10-15 óra lenne, hát nem túl csábító.
A Telekom persze brutál drága, de gigabitet adna, azzal már nem gond, ha letölt az ember 150 gigát (20 perc alatt, nem 15 óra), aztán lehet nem is tetszik és már hirtelen töltenék mást... Az Invitel lemondás mellett egy (ellen)érv van jelenleg, hogy az ügyintézés is horror náluk. De lehet meglépem előbb-utóbb... -
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29520 üzenetére
Köszönöm.
Ezekben nem látok egyelőre ilyen változást, valószínűleg műszaki-technikai dolog van a háttérben.
Most tüzetesebben átnéztem mindent és a EU 1-2 mellett "kiesett" a Moziverzum, az MTV Live és a DiGi Animal World is (ezekre ritkábban kapcsolok, elsőre nem figyeltem, mi van velük). Mind az 578000 kHz-es frekvencián jönnének...
(A szomszédság "vegyes felvágott" /IPT-TV-k, stb./, többféle csomag és szolgáltató, nem nagyon támpont).
Akkor majd hívom a szolgáltatót...
Ja, van valahol fenn még valami aktuális frekvenciatáblázat is? A honlapjukon talán csak valami 2017-es érhető el közvetlenül.
-
Orlin
addikt
válasz
kabelmania27 #29520 üzenetére
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29516 üzenetére
A csatornakeresés meg sem találta egyik verziót sem...
(A korábban lementett csatornakiosztas persze visszatölti.)
Ha így marad a vége telefon lesz.
Úgy emlékszem, a ES-tal korábban is többször szórakozott a szolgáltató...
Az aktuális ÁFSz-módosítások online hol érhetők el, korábban a számla mellett küldték... -
AttyVin
aktív tag
Egy "tévés" kérdés.
Tegnap óta nincs ES 1-2 (sem HD, sem SD, analóg eleve nincs már a csomagban).
Jelerősség 0, hibaarány maximumon.
("Gyenge jel, vagy nincs jel - Ellenőrizze az antennakábel csatlakozását")
Az EPG működik.
Hely Kecskemét, Vacsi-köz.
Minden más csatorna rendben.Esetleg tud erről valaki valamit, vagy egyedi probléma?
Köszönettel.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
25-ös körzetben rendszeresen szakadozik mostanában az internet.
Random éjszaka napközben napi kettő-három alkalom is van néha.
Modem áramtalanítás megoldja a problémát mindig.
Más is tapasztalja?
Amúgy ilyenkor a modem újraindítás miért segít?
Ez a modem van amúgy.
Eddig mindig stabil volt a net nem gyors,de legalább stabil. -
zsolt_64
senior tag
válasz
l.skywalker #29512 üzenetére
Nem , megvárom a hétfőt , aztán lépek. tulajdonképpen még digis szerződésem sincs kézben
szóval még az azonosítás is macerás lesz. de megígérem , tájékoztatok, ha valami változás lesz.A csacsi által emlegetett 6 hónap
Kérdés: szerintetek, ha pl szombaton átmegyek "gigásba" ahoz kell modem ki/be kapcs hogy érvényesüljön ?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Úgy tűnik Veresegyház teljes városrészei hiányoznak az elérhető utcák listájából. Erről van bármi híretek?
-
zsolt_64
senior tag
válasz
l.skywalker #29506 üzenetére
Igen mindjárt a kezdetén optika volt, először felhívott még anno a szerelő hogy jön behúzni a kábelt akkor megemlítette hogy rézkábel lesz , mondom neki azt ne húzzon be mert itt a lépcsőházban emeletenként az optikai elosztódoboz. továbbá kifejezetten optikát rendeltem akkor morgott hogy az üf. már megint a helyzet magaslatán van... de utána bekötötték az optikait rendesen.
és tulajdonképpen teljesen meg vagyok azóta is vele elégedve...
Ja és apránként felszámolták a teljes rézkábelt, azoknak akiknek csak telefonjuk volt azokat is bekötötték az optikai dobozba.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
l.skywalker #29504 üzenetére
mondjuk Pest megye
, és 100/30 ról szólt a szerződés, már több éves és módosítgatva lett 15/5 -el kezdődött valamikor.aztán 30/10 aztán 100/30.vicces volt hogy néha pár forinttal kevesebbet is fizettem . nyáron voltam bennt és lehetett volna feljebb nyomni, de drágállottam, és már akkor vártam a digit. most 3415 huf , tehát hivataloasn pont 10* akkora lesz a sávszél és 3100 huf
Ja és az utolsó inviteles számlám már törthavi volt. -
l.skywalker
titán
válasz
zsolt_64 #29498 üzenetére
Egyébként ez melyik település? Invitel optikánál is nagyon kevésnek tűnik ez az 100/30 és 200/45.
FTTH-ra már ők is minimum 500/100-at adnak:
https://www.invitel.hu/lakossagi/csomagajanlat.html -
zsolt_64
senior tag
válasz
l.skywalker #29501 üzenetére
még nem adok pár napot még hátha meggyógyul....
"Az Ön címén vezetékes internet szolgáltatásunk nem elérhető." hmm...
Szerintem le vannak maradva... -
l.skywalker
titán
válasz
zsolt_64 #29500 üzenetére
Igen, de az utcában gondolom nem csak te laksz
Ha valaki most költözik oda és be akarja köttetni, akkor már a Diginél kell kilincselnie.
Ha az utcád megjelenik a listában, az azt jelenti, hogy a gyakorlatban is megtörtént. Az ÁSZF-ben is meg kell jelennie a településednek, mint szolgáltatási terület.
Lehet, hogy 26-ot írta, de elképzelhető, hogy a gyakorlatban ezt nem tudják tartani.
Őket kérdezted erről?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest