Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
steele80
üzenetére
Valamit csak látnak benne (vagy ők tudnak valamit amit mi nem), ha továbbra sem állnak le a tornyok telepítésével, és eddig fel sem merült, hogy inkább nem folytatják a mobil ágat. Pedig gondolom a veszteség jóval kisebb lenne, ha most szállnának ki, mint amikor magával viszi már az egész céget a mobil ágazat.
-
steele80
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Engem igazából az aggaszt, hogy milliárdos adósságot görget a cég, illetve az 5G-sem jött össze, ezért a most fejlesztett mobilrendszer enélkül érdekes lesz.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pontosan. Ahogyan a facebook-os posztjuk sem volt semmi más, mint nettó uszítás.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
steele80
senior tag
válasz
Martin Eden
üzenetére
Azért ez elég merész húzás. Innentől lehet fogadásokat kötni mikor dobja be a törölközőt a Digi.
-
Martin Eden
tag
Na kezdődik, bár mi még Invitel vagyunk, de gondolom ugyanez várható lesz:
[link]
Szerk:
Gyorsan megnéztem, elvileg nálunk sem lesz már sport1-2, amc, spektrum,... januártól. -
KrAt
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia,
köszi, itt megtaláltam a megoldást, átfedés ne legyen, tehát nem lehet egy port egyszerre TV és NET is

-
Fanatifo
csendes tag
Sziasztok!
Van itt friss Invitel előfizető? Ip tv+ internet előfizetés után mennyi idő után kötötték be a szolgáltatást? -
l.skywalker
titán
Igen de nekem a technikai dolgon kívül hogy akadt a tévé és nőtt a válaszidő nem hogy rosszabb, de jobb a helyzet - mert a netem magasabb és még mindig nincs hűség kötelezettségem. Ha lenne alternatív szolgáltató az utcánkban, akkor tudnék bármikor váltani. Ha a Digi bekötésig megjelenik a T egy 2 Gigabites csomaggal simán lehet hogy váltok. A pénz része pedig mindaddig nem érdekel amíg nem lesz több mint volt.
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
ZTE H168N modemem van, a felső szinten, alsó szinten meg egy IPTV. Ide le is van húzva egy UTP kábel, ami a 2-es portba van dugva, rábindelve a TV.
Gondoltam, rábindelem mellé az internetet is, a kábel végére teszek egy wifi routert, és akkor onnan osztom tovább magamnak a dolgokat, mit wlan-on, mit kábelen, de szomorúan konstatálom, hogy nem lehet egy portra egyszerre tv-t és internetet bindelni. Mármint pipálni lehet, de nem működik.Van erre megoldás, vagy kábeleznem kell?
Üdv,
Attila -
R3laX
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy nem lett aktív, régi ár, meg hogy ennyit kell várni az egységre.. Ez a majd, majd, majd...., vagy csak félig teljesítve. Nekem azt mondták, ha nem stabil a 60-as, akkor lejjebb vehetik 30-ra... Aha. Zte router valami 84.000Kbps/30.000Kbps-t mutat.
Ezzel is megszenvedtem velük, mert mondtam, hogy nekem csak net kell, ne terhelje már azt a 60-at sem az IPTV, mégis 30-as megbízással küldték ki tavaly januárban a szerelőt.. Ezt is nyugodtan tűrtem, ja és fizethettem egyszeri +500Ft-ot a 60-ra emeléshez. Igggeeeen... Gyűlik ez már egy ideje.
Hogy rohadnának meg :) -
R3laX
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
Augusztusban járt le a hűségem. Addig 250-es net+TV+telefonért fizettem 11.600-at, most 500-as nettel ugyanez "papíron" 6900.-
De augusztus 2 óta nem lett aktív sem a díjcsomag és ugye a számla is így a régi árat kéri.
Kértem +1 beltéri egységet, azt mondta a telefonos ügyfélszolgálat, hogy amíg azt nem hozza ki a szerelő, addig nem lesz az új díjcsomag számla szerint aktív. Addig kötbér van -
R3laX
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen új díjcsomag? Nekem is lejárt már a hűség év elején.
-
l.skywalker
titán
Nekem azon túl, hogy szarakodik az élő sport adás és romlott a latency nincs sok bajom. Az számlázás feltehetően nem fog átállni az új díjcsomagra már hamarabb lesz Digi.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Martin Eden
üzenetére
Engem meg telefonon... Én nevemen van az előfizu és telefonon nem én velem hosszabbítottak szerződést, drágán két évre. Nem volt kedvem balhézni, ezért kivártam míg letelik és az irodában kötöttem jóval olcsóbban. Tudom, hogy nem működik, de akkor működött és még se jártam volna jobban annál, mint amit személyesen intéztem. Sőt.
-
Igaziból nem is akarok velük beszélni, a hűségem lejárt a nyáron, azóta anélkül fizetem tovább az 1990 ft-ot és bármikor léphetek. Ez a digis átvétel most megkavarta a dolgokat, de szerintem ez pozitív lesz majd, ha sikerül kikeveredniük a káoszból. Az invitel területeken nagyon nehezen, vagy semennyire nem fejlődött a hálózat, az invitel nem fejlesztett szinte semmit. A digi hozhat változást ezügyben. Felénk is amiatt lett elvileg vdsl, hogy iptv-t is tudjanak adni. Amúgy számomra érthetelen, hogy ez az átállás digire miért okoz ilyen nagy káoszt a cégben.
-
R3laX
addikt
Úgy látszik ez is mindenhol máshogy működik. Jövőre már beszélni sem tudsz majd velük
.
Itt(Dorogon) a Digi FTTH-t is titkolják, mert nincs elég ember, aki bekösse. Illetve állítólag így marad csak meg a versenyképesség... Nincs se szórólap, Digi online felülete sem jelzi a mai napig a Szüleimnél már bekötött 1000-es Digit, csak "normál sebesség". Telefonon ügyfélszolgálatos se tudja, mert az is csak az online felületre beírja a címet.. Van ahol meg rögtön frissítik, ahol lehet kötni. Szóbeszéd alapján megy csak. Szüleim is onnan tudták meg, hogy jöttek a 70+ éves szomszédokhoz átkötni.
Semmi ütemterv, semmi séma... Nekem a társasházra semmit nem tudnak... Na nem idegesítem fel magam... 200m-re vagyok a városházától, Szüleim meg a város szélén 1.5km-re. Kertes vs társasház. Undormány -
A korrekt árnak semmi köze az online felülethez az invitelnél. Sosem kötöttem online szerződést náluk. Először az invipontba, azóta csak telefonon hosszabbítok, alkudozok. A vdsl csomagomért először fizettem 5590 ft-ot, aztán 4190-et, majd 3480ft-ot, tavaly pedig a hosszabbításkor lealkudtam 1990ft-ra. Szerintem olyan szempontból normális cég, hogy lehet velük beszélgetni az árakról is és én mindig tudtam velük egyezkedni, hogy a maradásomért cserébe korrekt árat adjanak. Meg is adták.
-
Martin Eden
tag
válasz
J.C.G.
üzenetére
Az valóban más szolgáltatónál is létező gyakorlat, hogy online szerződéskötés esetén alacsonyabb lesz esetleg a havidíj, az viszont elég egyedi hozzáállás, hogy az online ügyfélszolgálat "átmenetileg" (értsd: hónapok óta) technikai okokból nem működik az Invitelnél, vagyis nem lehet semmire előfizetni ilyen módon.
-
J.C.G.
aktív tag
Emlékeim szerint mindegyik szolgáltatónál így működik ahol én igénybe vettem szolgáltatást. Volt ahol folyamatosan emelték az árakat, én meg kénytelen voltam szép lassan lemondani dolgokat. A végén csak egy alap netet (drágábban) fizettem 1 évig, hogy utána jó áron tudjak ismét 3 szolgáltatást igénybe venni. Szóval ez nem Invitel specifikus.
-
R3laX
addikt
válasz
supercow
üzenetére
Irodában fizettél elő? Mert engem is pl az esztergomi irodában képesek lettek volna lehúzni, ha nem neten+telefonon rendelem meg nagy nehezen. Azt mondta az irodában a csaj, hogy akkor neten kell megrendelni, vagy telefonon, mert Ő csak 5400-ért tudja adni, nem az akciós 2900Ft-os áron.
Anyámék is ugyanitt a városban csak a 10-es netért majdnem 8000-et fizettek. Nekem meg 2900 lett a 60-as VDSL.
Simán lehúznak ott ahol tudnak. Kihasználják az informálatlan idősebbeket is.
Mondanám, hogy szűntesd meg, majd rendeld be netről, de most már azt is eldugták, elérhetetlenné tették, nehogy ki tudd használni az egységes korrekt árakat... Van miért gyűlölni ezeket.. Szemét egy gengszter banda....
Én már azt is szégyellném a helyükben, ha ott dolgoznék...
Undorító már, ami itt folyik. -
supercow
őstag
-
válasz
supercow
üzenetére
Szerintem ez eddig is és mindenhol így volt. Oda megy az ember, ahol jobbak a feltételek.
Nálam hibátlan most is a szolgáltatás és fizetek 1990 ft-ot a 70mbit-ért. Ezért nem is mentem át a telekomhoz. A sebesség elég, az ár nevetséges. Amíg át nem köti optikára a digi nekem megfelel tökéletesen. Ha sosem köt ide optikát akkor is.
-
R3laX
addikt
válasz
Dreimus
üzenetére
Szuper
.... Pedig én tényleg csíptem ezeket.... Semmi gondom nem volt 15 évig az Invitellel sem, azon kívül, hogy lassu volt. Digi is már kb 15 éve átvette a helyi kábeltévét és nem foglalkoztak vele egészen tavalyig. Tavaly 2018 augusztustól (már július közepén dobozoltak amúgy...) rászánták magukat, amit idén nyáron kezdtek el behúzni a kertesekbe.... [link] Nem tudom miért akarják mindenkinek az utálatát elérni.
Csóróskodnak... és akkor még erőltetik ezt a rohadt mobil szolgáltatást is. Kell a sznak
[link] -
Dreimus
senior tag
Társasházban sajna nem ilyen egyszerű, hogy csak aláírást gyűjtesz, két dolgon is megbukhat az első a legszebb ha kizárólagosan ők lehetnek az épületben akkor akármennyi aláírást gyűjthetsz nem fog senki oda bemenni
, a másik, hogy az új szolgáltatónak kivitelezési tervet kell adnia hogy milyen munkával járna és mennyibe kerülne a közösségnek, ha a kivitelezési terv megvan akkor azt az épület statikailag elviseli-e illetve kivitelezhető-e, esetleg még a társasház biztosítása mit enged módosítani az épületen, harmadik hogy a közös képviselő nem akar majd vele foglalkozni
.
Nálunk is próbálkoztak az épületben a DIGI mellé Telekom-ot, ezért tudom, hogy ezek biztos buktatói, nálunk a második pont első részén megbukott, már a dolog, a másik feléig el sem jutott a személy aki megpróbálta az aláírásokat gyűjteni.
-
supercow
őstag
Mire összeszedik magukat az összes előfizető felmond, csak azok maradnak akiknél nincs másra lehetőség.
-
Martin Eden
tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Ez az igazi fricska: 2019. novemberében, amikor a replikánsok már köztünk járnak, akkor egy "telekommunikációs" cég esetén hibát bejelenteni csak személyesen, országosan egy tucat ügyfélszolgálaton lehet, lakóhelytől függően 5-50 km távolságon belül, amire esetleg majd (talán) 30 napon belül visszajeleznek...
Amúgy az egyetlen elérhető személy "Gábor" a Facebookon, aki amellett, hogy azt mondja, hogy kollégái jelenleg is elérhetőek a 1443 és 1445 számokon, talán privát üzenetben felvesz valami hibajegy-szerűséget...
-
tboj
aktív tag
Sziasztok!
4. napja nincs internet anyáméknál, akik 4. napja próbálják naponta többször hívni a 1445-ös "éjjel-nappali" hibabejelentőt, de folyamatosan csak zene szól, 10+ hívásból még senki nem vette fel a kagylót. Tegnap délután beküldtem egy online bejelentést is a weboldalukon, de arra sem érkezett semmilyen visszajelzés, még egy nyomorult automata üzenet sem, hogy rögzítették volna a bejelentést.
Mit lehet ilyenkor kezdeni?
-
Martin Eden
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam múlt hét szerda és e hét hétfő között volt ugyanez, hétvégén gyakorlatilag fölösleges volt bármilyen meccsre kapcsolni, élvezhetetlen volt. Még az sd adás is, de csak bizonyos csatornákkal volt gond (pont amiket néztem volna). De hétfő este óta nálam jó, legalábbis azzal a pár csatornával nem volt gond, amit azóta néztem. Remélem vasárnap fogom tudni nézni az Atlético-Barcát...
-
l.skywalker
titán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Sehogy sem javult. Telefonáltam nekik majd felhívtak fel nap múlva hogy javították. Utána pár napig jó volt és megint kezdődött elölről. Az online játék közben is ugyanekkor kezdődött hogy nagy a latency. Korábban 1-4ms volt, mostanában 17-20
-
kabelmania27
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Koax dvb-c adások általában rendben vannak, néha van kockásodás de az is max pár másodpercig tart. Box és hgw újraindítás után nem javul a helyzet?
-
l.skywalker
titán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Főleg elő sport közvetítésekkor a kép nagyon lelassul de a hang normál tempóban megy tovább 1-2mp-ig. Aztán a kép begyorsulva vagy ugorva egyet utoléri. Máskor láttam egyéb elő közvetítés alatt de pl. a gyerekek ha nézik a mesét akkor semmi. IPTV - FTTH terület
-
R3laX
addikt
Februárig várok, majd bemegyek és ha semmit nem tudnak megint mondani, akkor elkezdem a házban gyűjteni az aláírásokat Telekom bekötésre. Ház melletti utcában van a 2000-es Telekom is már.
Mosolyogva fogom lemondani a DigiTv előfizetésem és az Invitel netet. -
R3laX
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Addig is fizetem nekik minden hónapban a kedves szolgáltatásukért megérdemelt összeget. Fölösleges ide bármit is írni, úgyis csak szopják a pénzünket. Remélem valaki olvassa, hogy mennyi gond van... Vagy ha olvassa is, ki a sszt érdekel nem?
... Fizetünk. Az mindegy, hogy kisebb netet kapsz drágábban, mert kiaéérdekel
DIGI
-
kabelmania27
félisten
válasz
JKJ420
üzenetére
Volt egy időszak amikor nem lehetett rendelni szolgáltatást, viszont az említett konkurenciánál hamar adtak bekötésre időpontot.
l.skywalker: Milyen jellegű probléma van a tv szolgáltatással? Elmegy a hang/kép vagy gyakran kockásodik?
R3laX: Elfogadható a felháborodásod, nem baj ha kulturált módon leírod a véleményed erre való a topik. Máshol (XVI. kerület) is előfordult, hogy családiba bekötötték társasba pedig nem. Olyan is volt, hogy az új hálózaton évekig nem volt szolgáltatás. -
supercow
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
pl Zöldfa utca 0 (nulla)
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Vácot? El sem kezdték. Ugyanaz a 2 utca van másfél éve

-
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem Hajdúszoboszló majdnem kész, rengeteg utcát elérhetővé tettek.
Befejezhetnék Gyulát, Pápát, Vácot.
-
C0d3r
addikt
válasz
JKJ420
üzenetére
Folyamatosan bővül az elérhető utcák listája is.
-
taki01
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak a nagy vállalati ügyfeleket tartotta meg az invitech. Kis vállalati előfizetőket ugyanúgy megvette a digi.
klajos27 [link]
Simán az NMHH-hoz kell fordulni. -
klajos27
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt én így nem tudom. Szerintem ők sem, ha egymás között dobálják az ügyfelet oda-vissza.Ez cég előfizetett fix IP címmel.Két napig internet sem volt. Majd lett, de a fix IP cím 5 nap után sincs meg. Ál a vizsgáztatás. Hová lehet fordulni?
-
R3laX
addikt
válasz
JKJ420
üzenetére
Pedig elhiheted, hogy a letelt 2 év előfizetésből másfél éve szórakoznak. Esténként leterhelt, 60megabit leesik 20-ra. Első fél évben lévő 27 ping már állandó 40, ami felugrál 80-ra. Szerelő is annyit tud mondani, hogy ez így ennyi. Túlterhelt. Tavaly nyáron még IPTV előfizetésre buzdított a szórólapozó kissrác. Minek vállalják, ami nem meg?! Előfizetéskor 5400-ért adták volna az esztergomi irodában a 60-as VDSL-t.(természetesen az akciós áron 3x berendelve sikerült a havi 3000-es díj). Persze, még "jó" hogy a TV nálam Digi. Azóta rossz instabil vacak, mióta a Digi átvette, de ezt mindenki tapasztalja. Előtte majdnem 15 évig semmi baj nem volt Anyáméknál az Adsl-lel. Optikát meg szarnak behúzni a társasházba, mert "húúú, az sok meló, fúrni kell meg faragni". Az ajtóm melletti elektromos szekrényben a doboz, kemény 7 leágazással. Miért ne lehetne elküldeni oda őket, ahova valók.... Szerelőre nem költenek..., számlázás nevetséges. Szétesett hulladék az egész. Városban az optika, de nem tudnak jövőre sem biztosat, mikor hajlandóak behúzni a Digi FTTH optikát. Digis ügyfélszolgálatos letagadja, hogy nincs a városban..., pedig Anyáméknál is van már, párhuzamos utcában minden 2. kertesnél is behúzva.. Menjenek a bbb pppp...

-
klajos27
csendes tag
Üdv! Az Invitelt ugye megvette a Digi és most szervert cseréltek,amivel nagyon sok mindenkinek a fix IP címét elkavarták.
Müszaki vizsga állomáson öt nap óta nem tudnak vizsgáztatni,mert a vizsgaprogram nem működik csak egy adott IP címen.A folyamatos telefonálgatás az Invitel ügyfélszolgálatra ahonnan átirányítanak a Digihez és onnan vissza az Invitelhez az erre adott ígérgetések ellenére sincs visszaállítva a fix IP cím.Fizetnek a fix IP címért,csak a visszaállítása nem akar megtörténni.
Valaki tudna segíteni hová kellene fordulni,hogy a dolog megoldódjon? -
R3laX
addikt
válasz
Martin Eden
üzenetére
De tényleg most nem akarnak eltakarodni a büdös csóró román qrva ......ba már? Dorogon is tavaly nyár óta. ...szák szét a hálózatot. Kertesekbe kötik az optikát, társasházat nem tudják mikor lesz, talán jövőre, de nem tudják. Undorító igénytelen fos a szolgáltatásuk...
-
Sziasztok!
Az asztali gépem TL-WN823N stick-el kapja a wifit, tegnap óta nem működik. Fél percig van net, de akkor is lassú. Kipróbáltam a laptopon is a stick-et, ott megy hibátlanul, illetve az asztali gépen live linux alatt is működik, viszont semmilyen led nem világít rajta.
Azt gondolnám, hogy a Windows-ommal van valami, de most nézem, hogy néha a laptop is eldobja a beépített wifit, ez mondjuk napi 1x kb, ilyenkor fent marad a hálózaton, csak azt írja, hogy nincs net.Nem tudom mit csináljak, ötletek?
-
taki01
őstag
válasz
Martin Eden
üzenetére
Törekedni kell a 5 perces kapcsolási időre. Ha ezt nem teljesítették akkor nyugodtan írja NMHH-nak.
-
spiritex
veterán
válasz
Martin Eden
üzenetére
Én pár napja írtam privát üzenetet az Invitel FB oldalára, és válaszolt egy kedves úriember, hogy adjam meg a nevem, szerződés számom, mobilos elérhetőségem, és a lakcímem és felveszi a hibát. De ugyanazt írta egyébként, amit korábban te is, hogy tudnak a hibáról és folyamatban van az elhárítás.
-
Martin Eden
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Nézhetetlen jó pár sportcsatorna (de nem csak azokat érinti a hiba).
Ugye az online ügyfélszolgálat pár hónapja megszűnt létezni (fiók "felfüggesztve"), telefonon elérhetetlenek, habár a Facebook-on mindig cinikusan az a hivatalos válasz, hogy a kollégák jelenleg is elérhetőek ezen meg azon a számon, na és a az előfizetők hibákat jelző Facebook bejegyzéseit vagy hozzászólásait is rövid úton törlik, ez az egyetlen biztos "ügyfélszolgálati" tevékenységük.
A fogyasztóvédelem valószínű elmeszelné őket, de szerintem még ők sem tudnának érdemi kapcsolatba lépni az invitellel... -
JKJ420
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A UPC erős heéyi reklámhadjáratba kezdett és szerintem emiatt húztak bele.
-
l.skywalker
titán
válasz
JKJ420
üzenetére
Ja, értem. Sz.mét mázlista, már van szórólap! Bárcsak engem is leköpnének (Brian élete - sic.)
Én is csak hétvégén nézném, egy-két meccsbe bele akartam nézni. Az NFL konkrétan olyan volt, mint egy acitivit. Mutogattak, aztán ugrott egyet a kép és már fetrengtek a földön.
Hívtam a technikai hibabejelentőt, ott már előre meaculpázott a robothang, hogy gond van a szolgáltatással, de végül fel sem vette senki sem.
-
JKJ420
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt sincs telefonos tájékozatás. Csak szépen fogalmaztam meg ahogy felhívtam a szórólapon szereplő telefonszámot és ott mondta egy ember. :-)
A TV adás itt is javulhatna. Szerencsére nem nézem :-)
-
JKJ420
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Telefonos tájékoztatás alapján, január-februárra tervezik itt indítani a szolgáltatást. Meglátjuk tartják-e a tervet.
-
JKJ420
tag
Ma Hajdúszoboszlón, románul beszélő szerelők húztak/húznak kábelt az oszlopokra.
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Jészberényben (Szövetkezet utca) másnál sincs semilyen szolgáltatás?
Minden be van fizetve, stb. -
Martin Eden
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Facebook "ügyfélszolgálat" írta kérdésemre, hogy 27-es körzetet érintő hiba, meg felsoroltak 3 csatornát, hogy melyikeket érinti (én sokkal többnél tapasztaltam, ráadásul mindig másik csatornán, jellemzően mindig annál, amit épp néztem volna). Persze első körben kérték, hogy kérjek egyedi vonalvizsgálatot, mert az csak bejelentés alapján működik. Én meg mondtam, hogy a vonal hibátlan, a net jól működik és a HD csatornák egy része is rendben van. Érdekes módon tegnap az RTL Klub hd volt nálam hibás, ma már az jó volt, de a TV2 HD meg pont rossz lett mára. Meg még jó pár másik csatorna is az, sőt már nem csak HD csatornák esetén tapasztaltam kód és szinkronhibákat... Hivatalos hibabejelentésem még nem volt, gondolom a Facebook chat nem nevezhető annak. Igazából nekem csak a hétvége lenne a lényeg, meg a sportcsatornák. Naivan azt hittem, hogy pár nap alatt úgyis rendbe teszik, de még mindig problémás egy csomó csatorna nálam és már péntek este van, úgy tűnik mégsem árasztották el őket tömeges bejelentésekkel vagy csak ez is egy olyan dolog már, hogy tojnak rá, mint a számlázási anomáliákra meg a netes ügyfélszolgálat használhatatlanságára...
-
spiritex
veterán
válasz
Martin Eden
üzenetére
Helló, 2 napja akad nálam is a TV2HD és Sport2HD Szegeden. Akad a kép és a hang is. Néha digitális zaj is hallatszik ezen a két adón. Te bejelentetted a hibát? Elég pipa vagyok, mert vasárnap Sztárban Sztár döntő...
-
Martin Eden
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Facebook-on annyit tudtam meg, hogy ez egy 27-es körzetet érintő központi hiba, bár az érintett csatornák között volt eltérés a szolgáltató által írtak és az általam tapasztaltak között...
-
l.skywalker
titán
válasz
Martin Eden
üzenetére
A net-el sosem volt gondom nekem sem és csak ÉLŐ sport közvetítéseknél jött elő.
Amúgy én nem az ügyfélszolgálatot hívtam, hanem ott a meccs közepén este 9-kor a technikai hibabejelentőt.
-
Martin Eden
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fura, egyrészt hogy fel tudtad őket hívni, másrészt hogy javították. Ami nekem még furcsa, a netem stabil, hozza szakadás nélkül a maximális sebességet és nem is az összes hd adással volt/van gond, csak bizonyosokkal (illetve ezek is vándorolnak). Tegnap még rossz volt a sport 2 "hd", az RTL klub "hd" meg jó, ma meg fordítva (főleg a vízszintesen úszó szövegnél látszik a kiesés/hiba nálam, az érdekes, ha másnál nem). A m4 hd-n pedig még nem láttam hibát egyszer sem.
-
l.skywalker
titán
válasz
Martin Eden
üzenetére
Nálam is volt gond, késett a kép a hanghoz képest. Betelefonáltam nekik egyik meccs közben és később visszahívtak, hogy javították.
-
Martin Eden
tag
Iptv hd adással csak nálam van probléma? Pl. rtlklub hd, digisport 2 hd, spíler2 hd, kb. 10 másodpercenként kiesik pár képkocka (kulcskocka?). Azt tudom, hogy mást kap hd adásként a dvb-c-s kábeles terület meg az ADSL/VDSL, utóbbiaktól kérdezném elsősorban.
-
l.skywalker
titán
-
janaman01
addikt
Folyamatosan hivogatom őket . Elvileg azt mondták hogy már atálltak de még a szamlázással vannak gondok . Es igen telefonon aug 1 en kötöttem új szerződést. Át is állt a net is nagyobbra pl..Hát ezt most nem fogom befizetni aztán majd látjuk... persze semmiféle szerződésmódositást stb nem kaptam a mai napig
-
l.skywalker
titán
válasz
janaman01
üzenetére
Augusztusban történt meg az új szerződés aláírása vagy akkor jelezted feléjük, hogy szeretnél új hűséget kötni? Mert én augusztus 2-án telefonon jeleztem nekik, hogy szeretnék új 1 év hűséget vállalni új feltételekkel (több csatorna, nagyobb sávszél, kevesebb havidíj) de hivatalosan ezt még mindig nem aktiválták be nálam = ezért a régi árat kell fizetnem mindaddig amíg náluk nem kerül rögzítésre és nem kapom kézhez a szerződést. Ellenben mivel túl vagyunk a 90 napon egyoldalúan elállhatnék a szerződéstől - te esetedben ha ez van, mentesít a továbbiaktól.
-
válasz
janaman01
üzenetére
Én jelezném nekik folyamatosan a problémát, minden beszélgetés rögzített. Semmi olyat nem fizetnék be, ami nem egyezik meg az augusztusban kötött szerződéssel. Kollégám januárban kötött új szerződést és még most is össze-vissza számláznak neki, pedig vagy 20-szor telefonált nekik. Volt, hogy 4-5 hónapig nem fizetett be csekket emiatt, nem kötöttek ki neki semmit. Azonban ha vállaltál hűséget, kötbér nélkül nem tudsz kiszállni belőle, ha maga a szolgáltatás megfelel a szerződésben vállaltakkal.
-
janaman01
addikt
Sziasztok. Most lett elegem a számlazasi mizériából. Aug.1 én kötöttem velük új szerződést. Ennek ellenére a mai napig a régi arakon számláznak ráadasul össze vissza. A novemberi alapdijakon tv net, még a szeptemberi telefon van....ügyfelszolgálaton csak mekegnek. Kerdés ha nem fizetem be a csekket .azon felül hogy kikapcsolják a szolgáltatást , valamiféle mást rám soznak e? Átmegyek a upc hez..
-
supercow
őstag
-
l.skywalker
titán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem már régóta nem megy. Napközben kell őket hívni.
-
Direkt nem működik az Invitel weboldalán az online felület?
Nem lehet megnézni, h adott címen lehet-e szolgáltatást rendelni, vagy nem?
Meg akarnám nézni, egy bizonyos címen, h van-e elérhető internet, illetve, h mekkora sebesség (le/fel), de az írja, az online szerződéskötés szünetel.
Bosszantó, mert nem akarok online szerződést kötni, csak meg kéne tudnom, h van-e elérhető szolgáltatásuk egyáltalán. :/
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest