Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
R3laX
addikt
Tényleg, amúgy nem arról volt szó, hogy az egész rendszert átépítik egy városban, majd egyszerre lekapcsolják a régiről? Digi koax TV + Invitel VDSL-em van, kb egyedüli 60 megabites a városban, ez a max. (mások IPTV-znek, ami mellett 30 a max.)
Tavaly év eleji 27-28 pingem már 38-39-nél jár game-ekben, hiába restartolom a modemet. Nem is lenne gond, ha terheltebb időszakokban a 38-at nem 150-nek érezném.
Mikor zár be az Invitel?
-
R3laX
addikt
válasz
ballazol #27616 üzenetére
Sztem mindenhol hamarabb kész lesz, még a földkéreg alatt vezetve is, mint Dorogon.
. Itt még szórólapozniuk sem szabad, h megmaradjon a versenyképesség. De mivel, ami 2x drágább? Vagy ami 100x lassabb?... Vagy mind2...
Itt a helyzet változatlan. Tavaly júliusban kezdték el húzni a kábeleket. Most már Dorog legkiesőbb részén pár házba köthető, van ahol meg kábel sincs még. Ahol eddig bekötötték net van, de TV nincs, azt mondták nekik türelem. +arról ne is beszéljünk hányan fogják őket még a hülyeségekkel lefoglalni, mint pl a nincs meg a sebesség... (vegyé' bmeg normális gépet...) mert nem rohadtul mind1 neki hány megabittel tölt be telefonon a Facebook... Sokan azt sem tudják milyen szerencsések egy stabil 100-as FTTB-vel is.
-
zzola
titán
Tegnap Kozármislenyben megjelent a Digi, elkezdték felmérni az utcákat. Nálunk nincs légkábel, így az utca mindkét oldalán behúzzák a földbe az optikát.
Dátum ismeretlen. -
tzimash
őstag
A Zyxel 2012 HD STB-hez van valami távirányítós app, infrás telefonra?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #27609 üzenetére
Hasonló nekem is, a múlt év November végén vásárolt Dominóból még van vagy 200 MB hátra.
Ahol én használnám, ott van lefedettség, telefonálni van flottás kártyám, de azon meg nulla a net szinte... -
válasz
Anonymus23 #27607 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, nem DIGI mobilozok, csak véletlenül láttam a linkelt hozzászólást a topikban. Jelenleg amúgy még nálunk sem elérhető, de ha lenne sem kéne egyelőre. Majd ha legalább 80% lesz a lefedettség akkor talán, de nekem nincs kedvem ahhoz, hogy a pozíciókat vadásszam ahonnan épp tudok netezni, mint tizenévvel ezelőtt a többi szolgáltatónál. Addig inkább fizetek többet a mobilnetért, amennyit én használok arra úgyis elég a Domino Maraton, tavaly óta tart a 4GB-os feltöltésem.
Lauda, szívesen!
-
válasz
Intruder2k5 #27606 üzenetére
Koszonom az infot!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #27606 üzenetére
Na ezt nem tudtam.
Sajnos az én városom (Hajdúböszörmény) továbbra sincs benne a neten fenn lévő listában, így tudtommal nem is lehet szerződést kötniVagy nekik az Ügyfélszolgálaton más listájuk van?
-
válasz
Anonymus23 #27605 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
hermandani #27603 üzenetére
Ha a városodban elérhető a Digis mobilnet, akkor gyorsan köss egy Digi-s mobil előfizetést, 50 GB-ig jelenleg jó vagy.
Ha ez nem lenne, akkor tudsz flottás korlátlan netes előfizetést kötni, nem néztem mostanában az árakat, de az is megállt anno 6000 FT/hó.Melyik város ez egyébként?
-
zzola
titán
4490- helyett 3892- lett az új számla, de nem igazodok ki, hogy mi miatt csökkent....
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Hatalmas gondom van, nem tudom mit tegyek.
Elköltözünk városon belül csak másik utcába.
Hűségem lejárt áprilisban.
Gondoltam átkérem a szolgáltatást az új lakhelyemre,
igenám, de az Invitel nem küld ki szerelőt jelenleg...
Lassan 3 hónapja...Sajnos nálunk internet csak az Inviteltől van, ezért nem akarok szerződést bontani.
A kiköltözési határidőm lassan lejár, az új házba kéne a net, mint a falat kenyér, de meddig várjak még, hogy történjen valami?Lesz valami a Digitől? Vagy mi van most az Invitellel?
Mi a sz@rt köttessek be ha nem jönnek ki még hónapokig?Köszönök minden segítséget
Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest