Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13380) #41133696 válasza frovery (#13379) üzenetére


#41133696
törölt tag

Most látom, hogy van már náluk pár ilyen akciós készülék, de azért TV-t PS4-et, ilyesmit nem látok, pár hónapja meg még ezt sem láttam. Ünnepi szezon van :)

Alapvetően nekem sem volt sok gondom az Invitellel, mi több itt is többször leírtam, hogy 8 évig voltam az ügyfelük a T előtt és jó cégnek tartom, sőt ha nem lenne a T vissza is mennék hozzájuk, de van. A T pedig elég ügyes, mert lehet, hogy nincs itt - ahol lakom - DOCSIS, meg optikai rendszere, de annak a sok plusznak amit az eggyel korábbi posztomban leírtam, elérte, hogy egyáltalán ne is akarjak váltani.

Invitelnél, még öt éve így jártam: 5424-5430 ; 5547 ez lett a vége.

Még annyit tennék hozzá, hogy a mostani szolgáltatómnál, érvényes hűségidő alatt, régi hoppáról válthattam új hoppára, Palettáról vissza, sima hoppára, majd új hoppáról újabb Palettára :)

Itt helyben a két nagy cég a Telekom, és az Invitel. Mind a kettőnek, a fix tábora azokból kerül ki elsősorban akiknek minden szolgáltatásuk hozzájuk kötődik, minden ami elérhető a szolgáltatójuknál, attól is van megrendelve. Persze ez logikus. Az én esetemben olyan sosem volt, hogy minden szolgáltatásom Inviteles lett volna, 8 év alatt csak az Internet volt tőlük, ha baj volt egyből küldték az akkor még matávos szerelőt. Nem a szolgáltatás minőségével volt gondom, hanem az árral, meg azzal, hogyha nem veszem észre, sokáig fizethettem volna magasabb havidíjat. Akkor még itt helyben gyorsabb netet sem tudtak kínálni a T-nél, most vezetékesen tudnának, de mobilinternetük nincs, meg ha lenne is, nekem nem érné meg, mert T-s a 4G LTE-s MiFi eszközöm is.

Szóval szó sincs arról, hogy fikáznám, csak annyit mondok, hogy nekem nem pálya.

Amúgy az én városomban a harmadik szolgáltató egy mikrohullámú Internetet szóró cég, az is az inviteltől vásárolja a netet. Előnye, hogy olcsóbb magában, nincs hűségszerződés sem talán, cserébe a plafon:

Ami azért 2014 végén elég érdekes. Egyik szomszédomnak ilyen van, de csak böngészésre használja, arra elég.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.