Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz headhunter #12301 üzenetére
Ez tuti üzleti titok. Ilyesmit a vételi napon szokták csak közölni. Vevő lenne rá (T) de annak nem fogják megengedni a vételt a versenyhivatalnál. Monopol helyzetet teremtene ami senkinek sem lenne jó. Digi érdeklődik még iránta, az talán a legjobb. A Magyar Posta is hírbe lett hozva, ki tudja mi lesz. Szerintem az év végéig eladják.
Nordic. Nekem is 2002 óta idén februárjáig csak ez a vdsl lehetőségem volt. Nem panaszkodtam sokat, mert csak ez volt. Most a régi analóg kábelt felvásárolta a Juropnet, beoptikázta az egész települést. Nem túl olcsó de atom stabil és legalább gyors a netem is.
A legnagyobb 64/8mega van. Február óta a modemet nem kellett még újraindítanom.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz frovery #12300 üzenetére
egyáltalán nincs pénz a fejlesztésre - ez ebben a formában nem feltétlenül igaz, más kérdés, hogy miben látnak rációt, és tartják érdemesnek a befektetést, és miben nem...
Az Invitel 3 éve eladó, mégsem kellett senkinek - ez sem feltétlenül állja meg ebben a formában a helyét, lenne rá több vevő is, de van közte nem egy olyan, amit ha engednének, illetve ha létrejönne az a felvásárlás, akkor abból esetlegesen az előfizetői réteg jöhetne ki rosszul...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
25/5-ös net, egész nap szakadozik és brutál lassú. Régebben, amikor 6mbps-os csomagunk volt, atomstabil volt, amióta 25-ös, elég gyakoriak a hibák.modem
speedtest... jó, ez kimarad mert nem méri le, de kb 0.3mbps up és ugyan ennyi downMár kezd zavaró lenni, főleg úgy, hogy ezért havi majdnem 6 ezer ft-ot kérnek, míg máshol ennyiért telefon, tv és 2x-3x gyorsabb internetcsomagot adnak.
A folytonos hibajelzések hatására várhatok valamiféle kompenzációt, vagy felejtsem el és örüljek, ha megcsinálják a vonalat?
-
-
D@reeo
aktív tag
válasz frovery #12308 üzenetére
Kábel net, lemaradt. Router sajat, cfw-vel, modemet meg nem hiszem, hogy cserélnek. Meglátom mi lesz, majd ha kijönnek. Chat support szerint volt a környéken kisebb karbantartás, de annak nem kellett volna befolyásolnia a területet ahol en vagyok. Sávértékek megfelelőek? A 7es Channel mintha gyenge lenne egy picit.
-
titán
-
frovery
senior tag
válasz kabelmania27 #12309 üzenetére
Ezért írtam, hogy csak adsl és vdsl-re igaz, kábelnél más a módszer. -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Most helyeztettem át a kábelszolgáltatást. Volt vele macera Eddig crt tévénk volt egy hdmi boxal mert tervbe volt h majd lecseréljük egy újra. Ezt most áthelyezés előtt meg is tettük, egy lg42 la620s-re. A hdmi box helyet kértem egy CA modult. Vasárnap nagy elánnal neki álltam nézni a Forma1-et mivel elvileg azt hd-ban adja az mtv de csalódottan kellett tapasztalnom, hogy marhára nem volt hd-nak nevezhető a kép
A tv2 hd adóján ami ingyen benne van a csomagban látszik azért a különbség a sima verzióhoz képest. Az m1 adóból nincs hd verziós a listában nem úgy a többi hd-ból(sport1,discovery stb)
Kell nekem vmit állítanom a modulon vagy ennyire gagyi az F1 hd adása?Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor
-
JoséJalapeno
újonc
Üdv mindenkinek.
Kérdésem annyi lenne, hogy van 1 wifi routerem (ZyXel P-660HN-T3A)
http://www.invitel.hu/lakossagi/internet/zyxelp660
és 1 internet modemem (Motorola SB5101E):
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/106782857/SB5101E_Hybrid_Mode_cable_modem.jpg
hogy ezeket valahogyan lehetséges e összekötni, mert nem igazán sikerült nekem és már nem tudom elképzelni, hogy hogy lenne ez lehetséges.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
titán
válasz JoséJalapeno #12318 üzenetére
Nem tudod összekötni őket mivel a ZyXel egy xDSL modem-router amit a szolgáltató adott így normál router-ként nem használható.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
JoséJalapeno
újonc
válasz Gubek-Einste #12319 üzenetére
Ohh értem, akkor még szerencse hogy feladtam köszönöm.
Akkor milyen megoldást javasolnál? -
poli27
veterán
válasz JoséJalapeno #12320 üzenetére
Vegyél routert!
-
titán
válasz JoséJalapeno #12322 üzenetére
Ha nincsen xDSL szolgáltatás akkor semmire sem tudod használni, próbáld eladni olyannak akinek xDSL netje van.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
ASZF tájékoztató szerint bevezetik június 1-el az elektronikus számlázás lehetőségét. Szár, Felcsút, Alcsútdoboz, Vértesboglár, Tabajd, Újbarok, Bodmért településeken lesz dtv.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Göd környéke, optikai kábeles IPTV-n Eurosport 1 HD adónál csak a infosáv jön be, képet nem látok, már 1-2 hónapja, van valaki errefelé aki megnézné nála mi újság?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
Félig-meddig off, de:
Telefonfülkéi miatt dühös a csongrádi falu
"Rozzant telefonfülkékre cserélte a szépeket Csanyteleken az Invitel. A falu vezetése felháborodott, a szolgáltató szerint viszont jól jártak a lakosok, modernebbeket kaptak a korábbiak helyett."
Bors
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz #41133696 #12326 üzenetére
Gusztustalan, amolyan inviteles stílus. Látszik ennyire nincs pénz!
A mi településünkön, 4000 körüli lakossággal, 5 db volt még pár éve. Ma csak 1 azaz 1 db fülke van. Persze a fiatalság szétbarmolta, no de ha leszereljük az összeset, akkor hogyan hívjunk rajta, ha nincsen? Nincs ám mindenkinek mobilja és vezetékes telefonja! -
veterán
válasz D@reeo #12307 üzenetére
Nálunk ugyanez van.
Az elmúlt 1 hónapban olyan mód belassult, hogy néha a gugli mapsra is kell várni 10-15 másodpercet, mire betölti a térképet (nem a műholdképeset).
Érdekes, lehetséges az, hogy az Invi szűri a torrentet?
Mert a kliens ilyen 5-60k-val tölt le (felfut 60-ra, majd szép lassan leesik, majd megint felfut...), közben pedig egy online mmo updaterje simán 1m/sec-el frissít... bár az is p2p alapú, szóval nem értem.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Intruder2k5 #12329 üzenetére
1: de igen (most épp 78mbps-en állok) (tavaly még nem volt baj vele, 1.5 hónapja hazajöttem, most meg fos )
2: 1000
3: nem utorrent 3.4.1どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
legenda
válasz frovery #12327 üzenetére
továbbra is van ott pénz, más kérdés annak a felosztása...
elég csak a neten olvasgatnod, hogy milyen területeken mozog még az invitel (közbeszerzések...stb), amikben van ám pénz, több mint a lakossági előfizetői szolgáltatásokban - és ezen információk beszerzéséhez nem kell a bennfentesed, nem kell ott dolgozni, még csak előfizetőnek sem kell lenni, elég a megfelelő helyen olvasni a neten is elérhető infókat, ahogy tettem én is, illetve csak minimálisan kell ismerni a feltételeket, hogy adott szekciókban milyen feltételeknek kell eleget tenni egy cégnek, milyen anyagi háttérrel/fedezettel kell rendelkezni...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Intruder2k5 #12332 üzenetére
1: Sajna a szomszéd adja a netet ingyé' (tud róla!!! ), nem szeretném a két frontfalat átfúrni egy kábelért
2: Oké!
3: Kár Kipróbálom amit írtál.köfi'
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz Intruder2k5 #12332 üzenetére
Ez a Deluge megoldotta a problémát
Köszi! Végre teljes gőzzel megy... azaz jön.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
MODERÁTOR
-
D@reeo
aktív tag
Nem szűri a p2p-t, nem is szűrheti csak úgy bejelentés nélkül, mert akkora pert és kártérítési igényt kapna a nyakába, hogy az nem igaz.
Nekem nem volt ilyen, amikor belassult akkor minden belassult, amikor szakadt, akkor nyilván minden szakadt.
De az utóbbi időben -kopp-kopp- szerencsére stabilizálódott úgy tűnik. Lehet, hogy zajtalanítás volt a környékemen.[ Szerkesztve ]
-
kyd
tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy egy STB vagy egy CA modul bérlése mennyibe kerülne? -
veze
őstag
Invitel iptv-s csomag esetén van lehetőség arra is is hogy analog modon set top box nélkül is használni tudjak egy tv-t, valami olyan helyen ahol amugy sem számit a képminőnőség, a tv is régi, de háttérként néha jo lenne ha müködne.
-
veze
őstag
válasz frovery #12344 üzenetére
Arra gondoltam hogy:
kapok egy set top boxot , ez jár.
de van egy 37cm-es régi, de elromlani nem akaró kis tv a konyhában, amihez nem bérelnék külön STB-t mert jo az ugy ahogy van csak szóljon. Ha látni akarok egy filmet, ugysem ott ülök le megnézni, viszont háttérnek jo, (híradó, egyéb gagyiságok, fözés közben stb)
a koax ki van épitve hozzá, jó lenne ha tovabbra is azon müködne STB nélkül, analógként.
megoldható ez iptv-s csomag esetén? ( másmilyen csomagot elő se lehet fizetni..)[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha a box videójelét elosztod kétfelé és rákötsz egy modulátort akkor a konyhai tévén ugyan azt láthatod mint a másik tévén.
-
veze
őstag
válasz kabelmania27 #12347 üzenetére
Értem.. Ez sajna nem jo hír..
akkor marad az hogy van már egy ilyenem [ WayteQ HD-90] korábbról és ezzel tudom nézni a konyhában azt a 8-at ami ingyenes.
most ugysem használom semmire. (ezt csak olyan hétvégi ház szerüben használom, de akkor elviszem magammal egyszerre ugysem kell mind a két helyen, vagy itt vagy ott) -
davidcsaba93
aktív tag
Az miért van hogy pár napja nagyon lassan töltődnek be a weboldalak? Több számítógépen is, miközben a sebesség megvan letöltéseknél, a ping is jó a de a weboldalak alig akarnak bejönni.
-
veze
őstag
válasz kabelmania27 #12347 üzenetére
most néztem hogy szinte egy STB havi bérleti díjáért vehetek a mindig tv-n csak kártyát 17 csatorna szolgáltatással, azt betolom a WayteQ HD-90 -be és máris 17 csatorna van a konyhában is meg a korábban emlitett másik helyen is, ha odaviszem.. lehet ez lesz a legjobb megoldas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest