Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pstomi
csendes tag
"A korábban már korszerűsített 323 ezer háztartás mellett az idén újabb, mintegy 25 ezer háztartás számára tették elérhetővé a széles sávú technológiát, illetve a teljesebb élményt nyújtó interaktív, digitális kábeltelevízió és IPTV, a jelenlegi 21 HD csatorna, vagy a korábbinál lényegesen gyorsabb internet kínálta előnyöket. A vállalat az év végéig további városokban (Esztergom, Vác, Szeged, Gyula, Szigethalom, Tököl, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Dunakeszi, valamint Püspökladány, Nádudvar, Báránd, Kaba, Kisújszállás, Balmazújváros, Kozármisleny, Fehérgyarmat és Heves településeken), több mint 63 ezer újabb ügyfél számára teszi elérhetővé magasabb minőségű szolgáltatásait. A legújabb technológiát képviselő optikai-alapú hálózatoknak (FTTx, Docsis 3.0) köszönhetően a nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások száma még az idén meghaladja a 410 ezret."
Hát elértük az év végét, de itt Dunaharasztiban egyenlőre semmi változás nincsen... Itt továbbra se szolgáltat senki se optikán netet...
-
pohár
félisten
na, nekem is megjött a DigiSport 2, de az HBO maradt, lehet központilag még nem lőtték le analógban (lehet nem is fogják, ki tudja )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pstomi
csendes tag
IPTV-t azt lehet kérni 4 tv-re is 1 előfizetéssel? Vagy mennyi a limit?
-
Batib
őstag
Na megjelentek az uj csatik IPTV-n is. Fox és Digisport2 már van. A többit nem tudom mert az asszony tv-zik rajta és...
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Kasya
nagyúr
AZ elso hsz 2. es 3. linkje nem mukodik. Lehetne kerni benne segitseget?
-
senior tag
Üdv.
Van valakinek ötlete, hogy miért nincs internet azóta, mióta a porszívó miatt kiment a biztositek? A modemen csak a DSL, LAN és a Wifi villog. Kábeleket próbáltam ki/bedugni, felcserelni, semmi. Áramtalanítás is megvolt. Hívtuk invitelt, tesztelték a vonalat, nincs kapcsolat. Mi történhetett?
-mobilról küldve-
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz frovery #13562 üzenetére
Közben már voltak is kint A folyosón lévő elosztóban volt valami, végre megjavult. Mondjuk nem értem hogyan függ össze a biztosíték meg ez a szitu.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Sanyi.il
aktív tag
~2 hónapja vagyok Inviteles, és most kezdett el zúgni a modem (Motorola) tápja. (vagy a kezdetektől, és csak most tűnt fel). küldenek újat ha bejelentem hibaként? vagy mitévő legyek?
-
headhunter
addikt
Ügyfélkapu, másnál sem működik?
-
spiritex
veterán
Hallottam olyanról, hogy egy IPS nem szereti, vagy nem is engedélyezi a VPN kapcsolódást. Ha ez igaz, akkor miért van, mi a hátrányuk ebből, ami miatt tiltják? Köszi előre is!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Lenne még egy kérdésem: hallottam olyan dologról is, hogy ADSL agregáció, ami azt jelenti, hogy minél többen lógnak egy ADSL vonalon, annál kevesebb sávszél jut egy-egy felhasználónak. Ha ez tényleg így van, akkor hogy történik az elosztás? Igazságosan, egyenlő arányban, vagy esetleg távolság alapján a gerinctől, netán kapcsolódási sorrend alapján?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Nem találom az Invitel honlapján, hogy mennyiért adnak második CA modult a digitális kábelTV előfizetéshez. Esetleg tudja valaki?
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
hetfield1
tag
Sziasztok! iptv-n nálam mióta kivették az axn-eket és bekerült a fox, a cartoon meg a bomeráng, ezek nagyon nehezen jönnek be (több másodpercig fekete a képernyő) és a hang is megszűnik amig ki és vissza nem kapcsolom a tv-t. másnál van ilyen?
-
r0by
addikt
Hali!
Fél órája kötötték be a vdsl-t. Kaptam mellé egy zte zxhn h168n-es eszközt.
Rákerestem itt a forumban, és nem olvastam jókat róla.
Eleve bridge módot szerettem volna, de a szerelő akadékoskodott, hogy dhcp-n használjam. Hiába mondtam neki, hogy akkor nem érem el kívülről, ami nekem fontos lenne.
Majd még olvasgatom a forumot, hogy milyen lehetőségek voltak a probléma megoldására.
Gondoltam belépek a router admin felületére. A jelszót leolvastam, amikor gépelte be a szerelő, viszont a felhasználónevet nem tudom. root, admin, invitel nem jó. Szerintetek mi lehet?
Van egyébként valaki, aki sikerrel járt az ügyfélszolgálaton ilyen irányú kérdésben? -
M4rko97
csendes tag
hello
Olyan kérdéssel fordulok felétek hogy 5 percenként el megy a net úgy 2/3 percre.
invitelesek vagyunk 3 napja csinálja ezt volt szerelő valamit csinált de nem lett jobb.
routher:tp-link TL-WR740N
Mit tudnék csinálni vagy mi lehet a probléma ha valaki tud segíteni kérem írja lemert elég rossz.
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv.:Márkó -
MODERÁTOR
válasz rol2015 #13579 üzenetére
Természetesen lehet! Annex A-s modemmel soha nem fog működni az Annex B-s rendszer, ez az eszköz pénzkidobás volt, nem más! Ha jó saját modemet akarsz, akkor fekete színű, D-LINK DSL360R T1/E jelűt vegyél, és esetleg tedd rá a dchard féle firmware-t...
-
MODERÁTOR
-
M4rko97
csendes tag
válasz Intruder2k5 #13582 üzenetére
hello
Próbáltam de az se segít próbáltam a routher reset el az on/off al.
üdv.:Márkó -
MODERÁTOR
-
petya2012
őstag
sziasztok
az Invitelnél most milyen nem felvevős STB-t adnak??
vagy csak az van??ha van sima is,az mennyi havonta??
régebben volt ilyen ovális alakú,de az állandóan lefagyott
az előbb írtam az online chatre nekik,de természetesen nem tudtak válaszolni....
nem is értem minek ez a chat ha semmire nem tudnak válaszolni,mindig a 1443-al jönnek -
r0by
addikt
semmi, nem ide akartam..
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Elsősorban a szakértőktől kérdezném, hogy elképzelhetőnek tartjátok, hogy igaz az a megoldás, ahol egy ilyesmi box LAN bementetét rákötöm a router-emre, az illetőnek megadom a MAC-címemet, ő pedig neten keresztül küldi az ő tv adásának a képét, amit a box hdmi kimenetéről küldök a tv-mre?
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Második Set-Top Boxot, ingyen hozzák ki vagy kérnek plusz kiszállítási pénzt? (Mennyit?)
Létezik "szereld" magad verzió? (Postai szállítás, saját beüzemelés)
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Két Invitelhez kapcsolódó kérdésem lenne. Az egyik az, hogy mitől lehet az, hogy a Tp-Link routerem a tavalyi nagy leállás óta random módon elszáll pár percre? A másik kérdésem az lenne, hogy valaki olvasott/hallott-e róla, hogy a cég fejlesztene a kisebb települések hálózatán?
"Te is fiam Bluethooth!"
-
Sanyi.il
aktív tag
Valahol közzé van téve, hogy hol folyik karbantartás, vagy egyéb munka, ami miatt nincs net? Mert most nincs (~3 órája )
-
spiritex
veterán
Ha a szolgáltatói DNS szerverek helyett beállítom a Google DNS szervereit (8.8.4.4., 8.8.8.8) az tényleg gyorsíthat a kapcsolaton olyan esetekben, amikor túlterheltség miatt csak a fele sebességet tudom kimérni az előfizetett csomagomnak?
-
mlinus
őstag
válasz spiritex #13597 üzenetére
azt, hogyha beírsz a böngészőbe egy webcímet, akkor gyorsabban megtalálja az ip-t, ezáltal ha lassú a dns gyorsabb oldalbetöltést eredményezhet. de mivel az invitelnél nincs gond szinte soha a dns-el ezért nem változna semmi, és az adatforgalom sebességét nem befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest