- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
atenza #11909 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, és 13 190ft-ért meg vásároltam a tv-t, mivel a netet felmondtam, így semmiképp sem akartam tovább bérelni, viszont megakartam tartani, így ez volt az az összeg amiért megvehettem végleg.
Ja a másik nevetséges dolog történt..
Ugye 3 év gari van a hivatalos Samsung forrásból származó tv-re monitorra. Felhívom invitelt hogy ők honnan szerezték be, mert az egy dolog hogy ők 2 évig vállalták, de lehet hogy még van 1 év gari rá. Persze telefonon semmit sem tudtak mondani.
E-mailbe jeleztem nekik, majd 2 hét után jött válasz hogy továbbítják az illetékes felé. OK
Jön nem rég egy levél tőlük, hogy már nem állok szerződésbe velük, és ennyi. Egy szó nem esett a monitorról, vagy hogy nincs már gari. Szóval én azzal tisztában vagyok hogy netszolgáltatás már nincs náluk, mivel én mondtam fel, de legalább írták volna a levélbe hogyTisztelt xy: Sajnáljuk de az ön által megvásárolt Samsung tv-re 2 év garancia van.
Ezt el is fogadtam volna, de így hogy teljesen mellébeszéltek a levélben, illetve a fő kérdésemre a választ még mindig nem kaptam meg, hát marha jó.. Mindegy, nem izgat, nem tépem a számat tovább azért a nyamvadt 1 év gariért..
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Óra topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest