Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11313) poffsoft


poffsoft
addikt

no, megjöttem.
Köszi a kommenteket, tanulgat újat az ember.
Most előttem van a szerződés, az előző poszt nem volt pontos teljesen amúgy.
A sztori röviden: Tavaly lejárt hűség (határozatlan szerződés).
Jelenlegi csomag "Komfort ADSL 4M"
Telefonos ajánlat: változatlan díjért (perpill 8177 ft/hó) 10M-re emelik a sávszét.
Ezt elfogadtam, és igen, visszamondani csak írásban: ahogy igent mondasz a telefonba, a szerződés létrejön, a kiküldött példány nem aláírandó, csak egy saját( ezt el is mondják a telefonba).

Megnéztem a honlapjukat, aztán erősen szívtam a fogamat, elsírtam nekik, hogy ez így mégsem kafa. Ez a sztori első szála, ezzel elhajtottak, nincs is baj vele (???)

De: az írásban kiküldött (amúgy már érvénytelen?) szerződés szerint én 5M internetsávszélre szerződtem: na ez nem igaz, ez már felháborított
A pontos paraméterek pedig:
"2012 jan - IN - AkcKomfort ADSL 5M" : 5M internet, meg a komfort telefoncsomag (ami csak azért van, mert anélkül nem kötöttek volna annó ADSL-t sem): bruttó havi 7240 Ft (3.5 pont a szerződésben)

( Most próbálom feldolgozgatni, hogy mi a helyzet, mert ez ismét nem az, amiről szó volt. Ja, és ilyen nevű csomagot nem találtam náluk, pedig egész éjjel ráértem 200 oldalas nem aktív linkes pdf-eket olvasgatni... )

24 hó határozott időtartamú szerződés (4.2 pont)
kedvezmény: (3.11 pont)
Havidíj kedvezmény: 2012 jan-Havidíj kedvezmény egyéni 12 hó Bundled / -2000 Ft

Szóval , nagyon nem erről volt szó:
Változatlan havidíjat ajánlott 10M sávszélt, ehhez képest most csökkent a havidíj, de a hűség felénél meg emelkedni fog (vagyis valójában emelkedett a havidíj...) és mindezt fele sávszélért (5M)

Más: akkor nézzük meg azt is, hogy kapok 5M netet, meg egy alap vonalas telefont (gyakorlatilag sohasem használtuk) 9240 Ft-ért havonta.
Ehhez képest nézzétek meg a tegnapelőtti meg a tegnap óta érvényes , változatlan ( ;] ;] ;] ) csomagáraikat: 5M net + telefon+ tv listaáron 4390 Ft volt, amikor jeleztem a problémát, ez már ugye "változatlanul" valahogy 5790 Ft-re emelkedett... de akkor is, arcátlanság.

Ja, csomagváltásról meg hallgatnak, mint xar a gazba'. Azt megtaláltam, hogy külön díjért kezdeményezhetek, de pl. a díja titkos (vagy csak túl álmos voltam éjjel....)

megírtam a második forduló bevezető levelét, ha lesz válasz, majd publikálok.
Addig is bármilyen alternatív megoldást szívesen fogadok (az eddigi találataim nem túl sikeresek, ennél csak rosszabb ajánlatokat találtam (vagyis 8177 -ért jön a 4 Mbit net).

ja, és még egy dolog: vicces, hogy nekem speciel konkrétan kizárólag a szolgáltatásra nem volt/lehetett semmilyen panaszom. De az összes többi.... Nem az első köröm ezekkel, és mindig az lett a vége, hogy én vagyok a hülye (pedig nem...)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.