Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frici69
tag
válasz Balázs1621 #11096 üzenetére
Csodálom,hogy nem hívtak telefonon szerződéshosszabbítás végett. Amikor nekünk lejár a hűségidő, előtte jó egy hónappal mindíg hívnak. Nem szabad rábólintani az első ajánlatra (ha csak nem jobb a mostanainál)! Hivatkozni kell,hogy hűséges előfizető vagy,van jobb ajánlatod stb...Azonnal mondani fognak jobb árat. Például mikor ADSL Komfort 5M csomagunk lejárt ugyanaennyiért akarták adni+1évre.Előadtam a régi előfizető dumát és mindjárt felajánlották ezért a pénzért 10M-et.
Szóval ne hagyd magad!!!GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Balázs1621
senior tag
Köszi a segítséget, fel fogom hívni őket. Már rég váltottunk volna szolgáltatót, csak az a probléma, hogy itt nincs más az invitelen kívűl.
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Optikai szál bekötésénél földben történő bevezetéssel riogatott az ügyintéző. Nagyon nem szeretném, hogy nálam ássanak. Nem lehet, hogy megoldható lenne sima légkábelen behozni a házba. (Az oszlop a ház előtt van, így kb 6-7m a távolság).
-
MODERÁTOR
válasz kopidoo #11104 üzenetére
Szia!
Emiatt ne aggódj, a szolgáltatónak semmi joga telekhatáron belül ásni, ha Te azt nem akarod! Ezen kívül szerintem nem is fognak ennyi pénzt áldozni egy-egy bekötésre, mert az ásás nyilván sokba kerül, akár kézi, akár gépi munkáról van szó! Lehet el vagyok maradva, de én ilyet most hallottam először, mióta csak a nagy tömegű bekötések voltak felénk is, úgy 16-18 éve, amikor idehozta a telefont az Invitel elődje! Már nem is tudom, akkoriban, hogy hívták, talán Digitel? A lényeg, hogy akkoriban behozták a ház falig mindenkinek, de ilyen egyedi bekötésnél sosem hallottam ilyet még! Mondjuk nálunk az utcán is földkábel megy...
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
válasz Intruder2k5 #11105 üzenetére
Szóval akkor mondhatom, hogy légkábelen hozzák be a padlástérbe.
Ha onnan leviszem a lakórészbe, akkor milyen fali kivezetést tervezzek be hozzá? Sima "vak" szerelvényt és fúrjak rá lyukat az optikai kábelnek? -
MODERÁTOR
-
Winner_hun
titán
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Winner_hun #11108 üzenetére
33 és 88-as körzetben volt Vivendi ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
StLui
veterán
válasz kopidoo #11104 üzenetére
Én lerakattam a kábelcsövet (azt a gégecső szerűt) a földre, és apránként én ásogatom be a földbe, így nincs károkozás, igaz lassan 1,5 éve "haladok" vele és a kb 40méterből 6métert ástam csak el, a többi nincs túl zavaró helyen, kerítés tövében, bokrok mögött. De nálunk nincs kutya pl aki szétrághatná.
Egy saját dobozukba, 10x10x2cm-be megy bele a falból kijövő optikai kábel, és ez fix bekötésű, onna megy a kábel a következő modem szerűségbe, onnan a tévék, meg a router.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
Lehet, a fene se emlékszik már rá! Vfon, Digitel 2002, Vivendi, Invitel, meg a franc tudja, hány nevük volt még...
-
MODERÁTOR
-
veterán
Sziasztok
Most du 2x is megszakadt a netem. Fekete D-Link DSL-360R modemem van. Ami eddig nagyon is jól működött. Az lenne a kérdésem hogy ezen van DSL led meg Internet led is.
A DSL világít folyamatosan, de amikor a net elment akkor az Internet led nem villogott hanem kialudt teljesen.Nos a DSL led meg Internet led között mi a különbség? Amikor a net elmegy akkor a DSL lednek nem kellene kialudnia?
iPhone 13 Pro Max
-
MODERÁTOR
válasz jozsi252 #11115 üzenetére
Szia!
A DSL több kapcsolati rétegből épül fel (vonali réteg, csatorna réteg, adat út réteg), a DSL kapcsolat attól még lehet aktív, hogy a PPPoE megszakad!
ADSL, minden amit tudni akartál
A dchard féle fw-vel tudsz diagnosztizálni, és ehhez segítséget is kaphatsz ITT!
-
SLYM
veterán
sziasztok. mennyire stabil az invitel internete? nem a sebesség érdekel, csak és kizárólag a stabilitás (tehát, hogy van olyan, hogy elmegy a net, akár egy pillanatra is, ha van, akkor kb milyen gyakran?) köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Winner_hun #11118 üzenetére
Én is Gödön, szintén optikai. éjszaka legtöbbször elmegy egy pillanatra. Egyszer erre azt a magyarázatot kaptam, hogy akkor osztanak új IP címet? Nekem a tőzsdés programom azonnal leáll és újra be kell lépnem ha elmegy egy pillanatra is. Napközben már ritkán tapasztalok ilyet. Más programban nem is veszem észre az ilyen rövid szakadást.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
Kolléganőmék szintén Gödön, bár a netről nem tudok mit mondani, mert azt viszonylag keveset használják, de az InviTV-re sokat panaszkodnak... Igazából lehet az is központi hiba, vagy tudom is én, szóval konkrétumokat nem tudok, de ezek szerint nem annyira panaszmentes az optika se mindenhol!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Intruder2k5 #11120 üzenetére
a tévé néha nyűgös nálunk is, de az is javulgat elég szépen
viszont picit lassult a net, de nem érdekel úgysem használom ki: sokáig 50 és 40 volt, most épp 38 és 30-at mértem[ Szerkesztve ]
-
J.C.G.
aktív tag
Sziasztok!
most húztak be a lépcsőházunkba valami kábelt, + egy szürke téglalap alakú fém dobozt szereltek be a villanyszekrényen belülre. ebbe megy be a kábel és jön ki. az inviteles kis fehér ott van kívül a szekrény mellett. ez most másik cég hozhatta be, vagy valami kiegészítő kütyü az optikai cuccoshoz? 24-es körzet.
erről a dobozról van szó. valamiért nem akar sikerülni a linkelés.[url]http://www.kepfeltoltes.hu/130816/P1030469_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #11116 üzenetére
Szia
Köszi a linkeket, de mondom mielőtt bármink is nekikezdenék, felhívom az ügyfélszolgálatot. Megtörtént, szerelő kijött, modemet kicserélte egy másik fekete 360R modemre, azóta minden jó ( kopp kopp kopp ) remélem maradni is fog.
Szóval a modem volt a gyíkos.
iPhone 13 Pro Max
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Intruder2k5 #11124 üzenetére
Elvitte igen. De a táp okozhat ilyen hibát hogy a net néha néha megszakad, illetve ilyenkor az internet led kialszik teljesen?
Amúgy csak a modemet cserélte ki, tápot nem. Viszont ahogy írtam azóta np. Illetve az ADSL led egy pillanatra sem aludt ki, tehát maga a modem meg a központ között volt kapcsolat. Itt ugye 2 probléma állhat fent. Vagy a router rossz, vagy a modem. Modem volt úgy néz ki.
Amúgy ha a router lett volna rossz, akkor is kialudt volna az internet led a modemen?
iPhone 13 Pro Max
-
J.C.G.
aktív tag
válasz Ace Ventura #11126 üzenetére
Szigetszentmiklós lakótelep.
de ez teljesen új hálózatnak tűnik. vagy mi ez? nem voltam itthon amikor itt dolgoztak. -
Ghoost
tag
válasz J.C.G. #11127 üzenetére
Sziasztok!
Szigetszentmiklóson a A Lan-Tel-Ker Kft. húzza folyamatosan az optikát a Telekom megbízásából, legalábbis az összes nagyobb utcában láttam (Petőfi, Rákóczi, Széchenyi stb...). Elvileg a Magyar Telekom partner iroda a szigetszentmiklósi Auchanban fog nyílni szeptemberben. Egy ismerősöm már szórólapot is kapott.
A következő kérdésre pedig válaszolt is a Telekom:
Tisztelt T-Home! Szigetszentmiklósi lakosként értesültem róla, hogy szigetszentmiklósi partner irodájuk nyílik az Auchan áruházban. Érdeklődöm, hogy mikorra várható a T-Home szolgáltatás a szigetszentmiklósi körzetben és milyen szolgáltatások várhatóak. Elsősorban az optikai hálózat érdekelne.Válasz: Köszönjük megkeresését! Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresést műszaki kollégáinknak továbbítottuk. Visszajelzésük alapján a fejlesztés előreláthatólag, 2013. negyedik negyedévre várható.
Battle.net: Mcghoost#1381
-
J.C.G.
aktív tag
válasz Ace Ventura #11128 üzenetére
Tudom. Nekem is be van már kötve az optika. A gondnok asszony magyarázta, h invitel, de az kívül van egy kis fehér műanyag doboz.
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Költözés előtt állunk és mivel van még 1 évünk a hűségidőből át akarom helyeztetni az előfizut. A költözés leghamarabb október közepén lenne. Mennyivel kell előtte szólnom ezügyben?
Most 2 tv-re van kötve de ettől függetlenül nekem úgy rémlik h amikor kötöttem rákérdeztem és azt mondtak h visszamondhatom az egyiket következmény nélkül még a hűség lejárta előtt. Jól emlékezhetek? A telefont is vissza tudom mondani így? Mert arra se lenne már szükségünk. Valamint a hdmi-s beltéri 1 hónapban legalább egyszer lefagy és alig lehet életet lehelni bele illetve rendszeresen visszakapcsol az alap csatorna beallításra bakapcsoláskor és újra be kell kapcsolnom azt a listát amit én válogattam össze. Kicserélik nekem ha ezeket el mondom és kicsit kinyitom a számat? :-)Köszönöm előre is válaszotokat!
Üdv: Gábor
-
MODERÁTOR
-
menyoronc
aktív tag
válasz Intruder2k5 #11133 üzenetére
Üdv!
Nekem is csak az rémlik h az egyik beltérit lehet vissza mondani a telefont nem.
Viszont most találtam ezt [link] Sztem lecseréltetem majd erre.
Erről tudsz vmi infót, jól működik?Üdv: Gábor
-
MODERÁTOR
-
menyoronc
aktív tag
válasz Intruder2k5 #11135 üzenetére
Ok, semmi gond, valaki csak van itt akinek van ilyenje:-D
Üdv: Gábor
-
pagonyinhu
csendes tag
Sziasztok!
Nagyszülők Nagytarcsán élnek és az egyszerűség jegyében valamennyi szolgáltatást (TV, telefon, internet) az Inviteltől vennék igénybe.
Jelenleg műholdról jön nekik a TV egy másik szolgáltatótól. A Családi csomagot néztem ki számukra, a kérdésem pedig az lenne, hogy IPTV esetén az 5 megás neten kívül külön van a TV-hez is sávszélesség biztosítva vagy ezt az 5 megát használja a TV is?
Kicsit kevésnek találnám, ha csak ennyi lenne, ráadásul három TV-hez lenne bekötve.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia!
-
poli27
veterán
válasz pagonyinhu #11137 üzenetére
Miért nem a upc vagy a Digi? Mind2 szolgáltató van ott, és mind a kettő jobb szolgáltatást ad mint ott az Invitel.....
-
válasz poli27 #11138 üzenetére
Nálam is van upc is digi is, oszt mégis Inveteles vok.
pagonyinhu
Alapból nem von le az ADSL sávszélességből, csak akkor, ha nem tud többet. Pl. ha 7mbitet tud a vonal, de az IPTV elvisz belőle 4-et, akkor csak 3mbit marad az internetnek.
[ Szerkesztve ]
-
pagonyinhu
csendes tag
Értem, köszönöm! A net annyira nem is fontos, ők szinte nem is használnák. Csak ha ott a teljes család és például menne mindhárom TV egyszerre, azért gondoltam, hogy csak az 5 Mbit kevés lenne.
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia!
-
válasz pagonyinhu #11141 üzenetére
Az már lehet necces dolog. pl mind 3 box-on HD adást néznek, az meghajtja a rendszert (minimum 4-5mbit / box). Nekem optika van és csak 2 box, így nemtudom, hogy hol a határ.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz pagonyinhu #11140 üzenetére
Pedig egyszerűbb (és olcsóbb) lenne tévét a UPC-től kérni, külön eszközön (vagy ha analóg broze csomagot rendelsz nincs box) keresztül jön a tévé és külön a net, így ha valami gond van, én a helyedben kerülném az iptvt, vdsl és optikán nagyobb az esély, hogy problémamentesen megy de adsl-nél kisebb a sávszélesség. Ha tudják kezelni a sattvévét, akkor UPC-nél 6ezerFt-ért lenne net tel meg tévé.
[ Szerkesztve ]
-
Nálatok nem akadozik? Akárhova kapcsolok ez van. Már tegnap a superTV2-n A da Vinci kód is össze vissza akadozott.
(optika, Veszprém)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
mr.ki
aktív tag
Szevasztok!
Adott egy szituáció. Helyszín Tököl és nem lakótelepi terület. A jelenlegi komfort alap csomagról Invitel L csomagra szeretne váltani az ügyfél, aki egyébként sajnos a szegmens végén tartózkodik és bár a honlap ajánlotta az Invitel L csomagot is (10mbit/s, garantált 5mbit/s), csak 2mbit/s sebességet garantált már az ügyfélszolgálatos hölgy. Az esetleg megoldható, hogy a telefonos csomag megmaradjon, de jobb nettel az IPTV lemondásával?Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest