Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
válasz jozsi252 #11200 üzenetére
Nem fogod dragabban kapni, en 12 honapra irtam ala ami tavaly juliusban lejart. Az arak maradtak ugyanott. Persze arrol nem szoltak, hogy azota van jobb csomag olcsobban, de legalabb nem is emeltek rajta. Mondjuk szerintem nem erdekuk, mert egyreszt a tendenciat nezve az arak mindig csokkennek, es ezzel sokan tisztaban vannak, es ha beprobalkoznanak egy emelessel akkor a tobbseg utanajarna, es latna hogy van jobb csomag ugyanannyiert/olcsobbert, es valtana. Jobb az nekik ha lapitanak.
-
der medve
csendes tag
halihó! A szűrőt érdemes kicserélni bizonyos időközönként? Egy jó régi ZTE szűrőm van (8 év körüli), de találtam itthon egy sosem használt Huawei-t ami maximum 2 éves lehet.
A medve.. az durva!
-
válasz kulfoldi #11199 üzenetére
Van hát. Mobil cégeknél sem publikus a flottás tarifa. Ha pedig tisztában van vele, hogy nincs konkurenciája, mondhat olyan árat (meg ha van akkor is) ami több mint az ügyféltoborzó ár, de kedvezőbb mint a listaár.
PL. mielött elhagytam a UPC-t, nekem is olyan "egyedi" árat mondtak ami a 2 között volt. Ha nem változtatnak a stratégián én is csak 1.5 évig leszek Inviteles. (Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van itt UPC-kábel, Digi kábel+UTP net, és Invitel optika is. Pedig kipróbálnám 1x a t-kábelt is ;-))Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
powerup2
addikt
Hol laksz hogy ennyi szolgáltató van ? mi mázlista vagy
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
-
válasz kabelmania27 #11206 üzenetére
Érdekes, mert Invitel terület, persze Veszprémben is van 1-2 háztömb("lakópark") ahol t-kabel van. Viszont annyira nem izgat a kérdés, hogy még el is költözzek ezért.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kabelmania27
Topikgazda
Igen a 88-as körzet Invitel primer terület. Megnéztem a T-home analóg kiosztásban a megyében Ajka, Magyarpolány, Kislőd, Noszlop, Ajkarendek, Bakonygyepes és Városlőd településeken van T-kábel.
Herend Bánd és Szentgál teleüléseken Fibernet szolgáltatott miután megvette továbbértékesítette a UPC-nek mert a GVH nem engedélyezi hogy egy adott helyen a réz és a koax hálózat egy szolgáltató tulajdonába legyen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na ez marha érdekes.
Invi oldaláról van ez az infó.
"Mi történik a határozott idejű szerződés lejárta után?"
"A határozott idejű szerződés lejárta után az Ön előfizetői szerződése automatikusan határozatlan idejűvé válik, az igénybe vett szolgáltatásai nem szűnnek meg. Önnek lehetősége van újabb határozott idejű szerződést kötni. Ebben az esetben megrendelheti az aktuális akciós csomagjainkat. A határozott idejű szerződés lejárta előtt megkeressük újabb ajánlatunkkal. Kérjük, hogy a szerződésmeghosszabbítási igényével keressen meg minket az alábbi elérhetőségeken:"
"Ebben az esetben megrendelheti az aktuális akciós csomagjainkat"
Ez teljes mértékben ellent mond azzal amit pár hete mondtak telefonon, mégpedig hogy az aktuális csomagok csak új előfizetőknek van. Legalábbis ezt én így értelmezem, hogy akkor nekem is van lehetőség új akciós csomagot igénybe venni. Telefonon meg pont az ellenkezőjét mondják.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz kabelmania27 #11210 üzenetére
De épp ez az hogy azt írja le hogyha hosszabbítok akkor az éppen akciós árat kapom meg. Ami jelenleg kicsivel 7k fölött van, nem pedig 11k mint most. Akkor ugyanazon az áron nem mehet tovább. Legalábbis elvileg.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
kulfoldi
aktív tag
válasz jozsi252 #11209 üzenetére
Na ez nagyon erdekes, mert nekem hetfon egyertelmuen azt mondtak, hogy azokat az arakat felejtsem el, az csak uj szerzodesesnek van, ahhoz pedig az kell hogy legalabb 3 honapig ne legyek veluk szerzodesben. Vissza is kerdeztem, hogy akkor ha jol ertem akkor az az uzletpolitikajuk, hogy inkabb menjen az ugyfel a konkurenciahoz ha jo arakat akar, minthogy maradjon naluk? A no csak azt valaszta, hogy nagyon sajnalja de ugy nez ki igen, de hogy ez nem az o uzletpolitikaja o nem tudja miert van ez, o csak alkalmazott. Csak mint irtam itt Szigetszentmikloson nincs konkurencia akihez menni lehetne...igy aztan muszaj leszek naluk maradni.
-
veterán
válasz kabelmania27 #11212 üzenetére
Jelenleg Komfort Plus ADSL 15M. Ebbe ugye benne van a net meg a telefon. Maga a havidíj a 2 szolgáltatásnak 11 500 ft.
Amit kinéztem most az pedig a Invilág XL csomag 7 390 ft-ért. Ugyanezt tartalmazza. 15 megás net, illetve telefonszolgáltatást. Ezt akárhogy nézem több mint 4 000 ft különbség, ami 2 év hűségidő alatt közel 100 000 ft. Ennyit spórolhatok ha megkapnám ugyanazt mint az újak, de ahogy az előző hsz-embe be is másoltam, elvileg járna is.
Csak telefonba meg azt mondták hogy nem. Szóval nem értem. Mindenesetre holnap megkérdem mégegyszer őket hogy akkor most az ügyfélszolgálatos nem tudta jól, vagy a weboldalon nincsen jól kiírva.iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz kulfoldi #11213 üzenetére
Annyiból vagyok szerencsésebb helyzetben, hogy itt van kábelnet. 30/2-őt kapok 6 990 ft-ért. 0 ft belépési díjjal, illetve Hűségidő nélkül. Szóval ha nem kapom az akciós csomagot akkor megvárom ezt az 1 hónapot amíg lejár a hűségem, és váltok. Viszont nem hívni fogom őket, hanem most este írok is 1 szép hossz e-mailt nekik.
Mindenképp beírom ide hogy mit válaszolnak.iPhone 13 Pro Max
-
kulfoldi
aktív tag
válasz jozsi252 #11216 üzenetére
Hat igen akkor legrosszabb esetben menj 3 honapot a kabelre aztan visszavaltasz a 7390-es csomagra, mint uj elofizeto. Kivancsi vagyok en is a valaszra, koszi hogy beirod.
Egyebkent kicsit ertelmezve ezt a jogi maszlagot: Nem mond ellen annak amit en irtam sajnos. "Önnek lehetősége van újabb határozott idejű szerződést kötni." Ez lehet ugy ertelmezni, hogy egybol - ez esetben teged es engem es masokat is atvertek. Es lehet ugy is ertelmezni, hogy - valamikor kesobb, egyszer. Ha igy ertik, akkor nem vertek at minket hiszen mi egybol akarunk valtani, es az nem uj szerzodesnek hanem szerzodes modositasnak szamit. Uj szerzodes kotesere pedig valoban van lehetosegunk, de ehhez meg kell varjuk ezt a bizonyos 3 honapot. Attol tartok sajnos ez egy trukkosen megfogalmazott szovegezes.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kulfoldi #11218 üzenetére
Na írtam is egy jó 3500 karakteres mailt, amibe leírtam ezt amit bemásoltam fent, illetve azt is hogyha nem így van, akkor magyarázzák el azt a bekezdést. Valamint még hozzátettem hogy éves szinten ha már kifizetek egy csomó pénztt a szolgáltatásukra, akkor annyira már csak becsüljék meg az adott előfizetőt hogy akciós áron hosszabbíthat.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz az ügy vége.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
kulfoldi
aktív tag
válasz J.C.G. #11223 üzenetére
Jahogy te miklosi vagy? Errol a Telekom oldalan, vagy hol lehet olvasni? Tudsz dobni egy linket. Most hivtak fel, hogy szerdan kotnek be az optikat, de amig ez fizikailag nem tortent meg addig talan lemondhatom, hisz ha nem engedem be oket a hazba addig a szerzodes modositas sem el, mert azt mondtak hogy amig nem tortenik meg a valtas addig a regi ADSL csomagom marad.
Tehat ha kiderulne valami megbizhato infobol, hogy hozzam is jon a Telekom mondjuk fel even belul akkor nem erdemes most alairnom 2 evre, hanem maradni a regi csomagban, aztan vagy megnezni mit kinal az uj szolgaltato, vagy csak atmenni 3 honapra es visszamenni az Invitelhez. Meg ugy is sokkal jobban jarok, mert amugy 25/10-es IPTV-s csomagot akartam 5800-ert (Invilag M), de amikor kiderult hogy ez regi elofizetokent 11.000 (havi 5200 kulonbseg 24 honapon keresztul, csak mert regi ugyfel vagy...) akkor inkabb maradtam az 50/20-as netnel mert ott csak 2200 volt buko. (6300 vs 8500)
Szoval ha van errol barmi info akkor nagyon megkoszonnem ha elkuldened, en nem talaltam sajnos.
-
kabelmania27
Topikgazda
Más kábelnetesnél (ex Fibernet) is szakad pár napja néha a net? Kábelmodem nem esik le, csak kb 10másodpercig semmi sem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na kaptam is választ...
Lényege az hogy nem kaphatom meg a jelenleg akciós csomagot.
Pedig 2x is beleírtam hogy magyarázzák már el, hogy miért van a weboldalon az amit bemásoltam ide is, hogy igénybe tudom venni. De még arra se méltattak hogy elmagyarázzák. Szóval erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Viki84
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek-e, és szabad-e ilyet kérdezni, Inviteles üzletkötő elérhetőségére lenne szükségem. -
veterán
Mindegy én mostmár nem foglalkozol velük. Felhívtam őket nemrég, mert választ akartam arra hogy a weboldalon miért van az kiírva.
Erre a válasz. Ha új előfizetőként lépek be, majd ha lejár a hűségem akkor van csak lehetőségem az éppen akkor akciós csomaggal hosszabbítani. Én aki majd 10 éve ott vagyok nem vagyok jogosult erre. Köszi rendesek vagytok
iPhone 13 Pro Max
-
válasz Viki84 #11229 üzenetére
Ace Ventura pár hónapja még ott dolgozott.
jozsi252
Amúgy ezt le kéne fotózni (a weboldalt, hozzácsapni amit az üfsz mondott/írt. Ezt a pakkot pedig elküldeni/bevinni a fogyasztóvédelemnek.Amúgy belinkelnéd, hogy hol írjál ezt a WEBoldalukon?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz jozsi252 #11230 üzenetére
Esetleg neten nem lehet megrendelni amit szerettél volna?
UPC-nél is vannak ilyen baromságok, hogy ha betelefonálsz, akkor azt mondják, hogy nem lehetséges, meg van amit lehet de drágábban, ha meg belépsz a weboldalra mint előfizető, kiválasztod ami kell, akkor elfogadják! Lehet az akciós csomagnál kevés lenne az ügyfeles jutaléka, ezért nem akarják adni!
-
Dícséretesen tartja a sebességét az Internet(net25), az elmúlt hét statisztikája:
Átlagos letöltési sebesség: 47.29Mbps
Min: 31.79Mbps, Max: 68.27MbpsÁtlagos feltöltési sebesség: 11.18Mbps
Min: 10.05Mbps, Max: 12.11Mbps+Most nézem, hogy év végéig mind1ik csomag 2013.- (új előfizetőknek )
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Most én vagyok az ördög ügyvédje
Itt azt írja : "megrendelheti az aktuális akciós csomagjainkat". Melyiket az uj ügyfeleknek szólót vagy a hosszabbítóknak szólót. Én is hosszabbítottam tavasszal és kaptam egy akcios ajánlatot ami jobb volt mint a régi, de valamelyest rosszabb mint az uj ügyfeleké. Ez van.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Igen, ügyesen van megfogalmazva. "megrendelheti az aktuális akciós csomagjainkat". Ez kizárólag az akciós csomagok tartalmára/összetételére vonatkozik. Vagyis, milyen TV, internet, telefon előfizetést kapsz, ha csomagban rendeled meg. Az árról nem esik szó! Nem azt írja, hogy "megrendelheti az aktuális akciós csomagjainkat, az új előfizetőknek meghírdetett áron"
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #11233 üzenetére
Nem nincs ilyenre lehetőség. De hagyom is most már tényleg. A lényegen ez amúgy sem változtat, akárhogy írnak le akármit, aki már régóta ügyfelük az szív sajnos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
MODERÁTOR
válasz jozsi252 #11238 üzenetére
Ezt nem tudom én sem, hogy miért jó a szolgáltatóknak, de sajnos mind ezt csinálja! Váltani kell, és kész! Vsz a kábelnettel jobban is jársz... Én nagyon nem bántam meg, hogy leléptem Inviteltől, és itt most nem csak UPC-re gondolok, de már akkoriban RubiCom-nál se! Ugyanazon az áron - sőt kicsit olcsóbban is - kaptam akkor 16/2 kábelnetet, amiért Invi adott 7/0,4 DSL-t! Telefon volt 500HUF, szemben Invi 2000-ével!
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Ok, én bementem és azt mondtam csomagot váltanék.
Ez volt: 10M ADSL +telefon (körzeten belül mindig 0ft egyéb vonalas kedv. időszak 0ft, mobilopcio 18ft) 6.5k
Ez lett: optikai net 25M, IPTV családi csomag 1 TV-re, Telefon (körzeten belül mindig 0ft mobilopcio 18ft)
Mindez 6990FT. És ezt simán felajánlották.
Az ujak kaptak még két ingyen opciót ugyanennyiért. .Szerintem ez nem rossz.
57-es körzetAz optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
-
MODERÁTOR
válasz jozsi252 #11238 üzenetére
Nekem úgy néz ki sikerült UPC-nél váltanom az aktuális 60-as csomagra úgy, hogy még hűségidőm is van jócskán, mert júliusban írtam alá újabb két évet! Viszont a most kidobott 60/6-os csomag olcsóbb ~300Ft-al, mint az eddig használt 50/5-ös, így emiatt, és a plusz 10/1 sebességért megpróbáltam! Neten megrendeltem, visszaigazolták, most várok... Van 72 órájuk, hogy aktiválják az új csomagot!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy telefonos ügyfélszolgálaton a UPC sem engedett váltani, ott azt mondták, hogy csak 120-ast kérhetek, az viszont meg már drágább párszáz forinttal, így ezt én nem akartam! Mondtam, hogy neten engedi a megrendelést a webshop, erre azt mondták, hogy akkor rendeljem meg ott!
[ Szerkesztve ]
-
codec
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az iptv-hez kapott vevőegységen van koax csatlakoztatási lehetőség?
Azért kérdem mert a tv-n a scart csatin már van médialejátszó, és azon kívül csak a koax marad(régi crt tv-ről van szó).[ Szerkesztve ]
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Akkor olcsóbb egy scart elosztó! Például ez!
-
válasz Intruder2k5 #11248 üzenetére
És egyszerre nézi a box-ot, és médialejátszót? Mert ez csak közösít, el nem választ.
-
kabelmania27
Topikgazda
Volt szerencsém ilyet használni (első), mindkét irányba működik, csak arra figyelni kell hogy egyszerre egy műsorforrás legyen bekapcsolva különben nincs kép, hátránya hogy videóra nem lehet felvenni mert a videóból és a boxból is jön a jel emiatt gond lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest