Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
Sziasztok!
Új helyre szeretném áthelyezni a modemet a házban, azonban fúrás/vésés szóba sem jöhet, így egy már meglévő fali koax kábelt szeretnék felhasználni e célra, ami viszont több, mint 20 éves, de tévézéshez tökéletesen bevált.
Megpróbáltam egy ismeretlen eredetű, azonban ránézésre erre való kábellel összekötni a tv-konnektort és a modemet, így azonban a modem semmi jelét nem mutatta annak, hogy akármilyen összeköttetésben lenne a szolgáltatóval (pedig összeköttetésben kell lennie, különben nem tudnék tévézni). Lecsavartam róla a 6dB-es csillapítót, ami addig rajta volt, hátha az segít, de a helyzet változatlan maradt. Gondoltam arra, hogy esetleg az ismeretlen eredetű kábel a hibás, amit fent említettem, mert az még régebbi lehet, mint ami a falban van, de örültem, hogy egyáltalán találtam egy ilyet, de ha ez is a baj, nem tudom, honnan szerzek helyette másikat.
Így néz ki (nem túl szép):
Valaki, akinek vannak ilyen jellegű ismeretei, tudna segíteni? Nem tudom, hogy hogyan tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest