- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. Nem tudok normálisan torrenteket tölteni. 2héttel ezelőtt még minden jól ment. Szóval a problámám az lenne h egy-egy seedtől nem jön az adat csak max 1kbájt/sec el... ha egy kicsit felmegy 1 fölé akkor utánna egyből lecsökken vagy megáll... Régen nem csinálta ezt... Gondoltam újrarakom a gépet (XP SP2)... De nem jó.. Pedig tűzfalat se használtam, a vírusírtóm is kikapcsoltam. Egy olyan programot se raktam fel ami a netemet korlátozná... Próbáltam a torrentezést 1.6.1es utorrentel és 2.5.0.4es azureussal is. Nyitottam egy portot is(h aktív legyek) de úgy se jó. Így se ment emberenként 1 kbájt/sec fölé... így olyan 10kbájtal jön összesen :S Pedig olyan torrentet töltöttem h 500an seddelik meg vagy 18an szedik... de mindegyikkel ezt csinálja ( több torrent oldalon regelve vagyok jó aránnyal de nem jó) Mi lehet a hiba? A szolgáltatóm korlátozza vajon? Mit csináljak? Mire gyanakodtok? 2 hálókártyám van, de egyikkel se jó. Igaz mikrós netem van de régen mindig fullal töltötte. Most meg... Jah és az a furcsa h amúgy meg jó a net.. tehát pl szoftverbázisról fullal tok letölteni.. meg pl a citromailre is fullal tudok felfele tölteni.. Csak a torent meg a dc nem megy 2 hete normálisan... Már mióta itt fáj a fejem emiatt. Remélem ti tudok valami okosat mondani...
Nah ez lenne a gond..
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi szépen!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest