Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
Közben rájöttem, hogy a nemrég nyitott TBSZ kicsit korai volt, mert most nem sokat tudok rátenni, így semmi értelme, mert a számlavezetési díj több lesz, mint az adókedvezmény. Mivel még nem kereskedtem rajta, csak rávezettem egy kis pénzt, gondoltam most megszüntetem, és majd valamikor jövő évben nyitok egy újat. Igen ám, de a TBSZ-ről nem lehet kiutalni, nincs ilyen gomb, pedig akkor automatikusan megszűnne. Semmilyen más lehetőséget sem látok a zárásra. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- EREDETI Apple AirPods Pro 2, alig használt, 2db töltőtok, vadiúj fülharang szett, makulátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest