Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Javítás: írtam ide is dec. elején hogy enyhén bugos volt a portál. (Most mobilon vagyok, nehézkes visszakeresni)
Ha valakinek két fő számlája volt és a TBSZ-ek más-más fő számlához lettek rendelve, akkor nem tudott rolloverezni köztük.Sajnos sehol nem látszik, hogy egy TBSZ-nek mi a fő számlája, de a support szerint ez már nem is fog számítani, úgyhogy nem teszik ki a mezőt.
Módosítás: ha visszamész ugyan oda, és megint rollovert kérsz, akkor eleinte azt mondja hogy már van egy requested, aztán pár nap múlva ugyanitt megjelenik egy cancel request vagy revoke request vagy valami ilyesmi gomb. Nem próbáltam megnyomni, de gondolom visszavonás után lehetne újat beadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Búvárkodás
- Tippmix
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest