- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Huh, hát értem már sokan miért tartanak a befektetésektől.
Év elején nyitottam egy Lightyear számlát, az egyszerű, letisztult, szájbarágós, kb hülyebiztos.Most pedig rászántam magam az IB-re, viszont ez azért nem olyan egyszerű, szóval kérnék egy kis segítséget.
Kész a számla, vagyis megvan az alapszámla és a TBSZ is. Beutaltam 25 ezret, megérkezett az alapszámlára, amit át is vezettem a TBSZ-re.
Kaptam is értesítést, hogy jelentsem be a NAV-nak, ahhoz pedig a nyomtatványt. De ugye kéne a kivonat 25k-ról is, hogy a TBSZ-re érkezett, viszont nem elérhető. Lehet, hogy nem ment még át minden rendszeren a tranzakció és mondjuk holnap már le tudom generálni a pdf-t?Plussz szükségem lenne a számlákról a szerződésekre, amin az adataim és a számlák adatai szerepelnek - kb amit a lightyear emailben elküldött -, ezeket hol találom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Civilization VI
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest