- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, egy kicsit fura kérdésem lenne, de mostanában eszembe jutott, és szeretnék tájékozódni és asszonyt is edukalni.
Tehát jelenleg mindenféle befektetés az én nevem alatt fut, TBSZ IBKR-en van és a következő években is csak itt tervezek tevékenykedni. Hogy ne bonyolitsam túl az életem, ez maradna is így, úgyis én kezelem a pénzügyeket.
Viszont... Nyilván a következő 50 évben nem tervezném, de mi van akkor ha velem történik valami? Konkrétan elhalalozasra gondolok.
Ilyenkor az IBKR-en lévő dolgokkal mennyire bonyolult az öröklés? Kell tudniuk a hozzátartozóknak hozzá részletesen az információkat? Lehet olyan veszély hogy nem tudnak majd hozzájutni és megörökölni?
Ha valaki tudna segíteni hogy ilyen esetben mik teendők vagy mi a folyamat azt megköszönném.
Nagyon nem szeretném hogy most epitgetve a családom pénzügyi jövőjét, egyszercsak ilyen miatt padlóra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest