Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz barnam_ #2034 üzenetére

Igen sajnos ez van, a lapom valószínű selejtes darab. Abszolút nem lehet benne tuningolni az ilyen szintű procikat.

Érdekes, hogy az E1200-nál engedte 300 fölé tolni az FSB-ét.

Erre a lapra csak dísznek helyeztek P35 chipkészletet, szerintem a fesz ellátása nagyon kusza ehhez a chipkészlethez. Előbb utóbb le kell cseréljem a lapomat is. De inkább előbb.

Sok fórumtárs próbált már segíteni (msn-en), de sajnos nem jutottunk előre egyikkel sem.Mindent elkövettünk. Mindhiába. A lap 300-as FSB-nél kihal teljesen. Szerintem valami rossz benne. :U

Jah, és a legutolsó hozzászólásomban szereplő beállításokat is elfelejthetem, mert annyira nem stabil a rendszer, hogy még a vírusírtó progi is leállt magától, meg 30 másodpercenként hibaüzeneteket dob a win. majd lefagy. Most újra alapfeszen megy 11x285-ön, de így érdekes módon atom stabil. Legalább is kibírt 5 perc orthos-t, meg 5 perc everest rendszerstabilitási tesztet. :F

Szerk:
    Emlékszem az E4500-nak annyi feszt adtam már, hogy sokan vizesblokkal sem merték volna elindítani, de akkor sem változott semmi. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák