- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Tesztelem 1000-rel a DQ6-ot. Eddig az UD3R alázza!
-
lipi67
nagyúr
3:4 Kva életbe. Hogy a picsába kaphat egy csapat bő fél óra alatt 45 gólt...
mén tesztelni inkább.. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11590 üzenetére
Ej Te ember
P35 DS4..vennél bele egy jobb 8xxx-et..brutál lenne, arra találták ki. Mikor vetted a p45-öt, nem volt semmi baj, csak:
1. Már eléggé zaklatott voltál
2. Kva türelmetlen
3. El voltál kényeztetve az előző eredményeiddel!!!
Ha ma még az a lap lenne nálad.. már 4,5GHz felett járkáln a kis cerka
Ja!
Meg a ram!
p45-nél kva fontos, hogy szeresse. Nem emlékszem már pontosan, hogy mi volt akkor Neked, de azt hiszem Super Talentek. Na..azoknak meg kell a fesz, s nem minden lap imádja őket. (kell a fesz- a kraftot elviszi az nb feszelése, a az egyébként jó tápod (Zalman?) kikészült tőle. Nem ma volt, s nem 1 tuningot követtem végig, de ha jól emlékszem, az volt a baj, hogy ha elértél x fsb-re, nem ment a fesz+FSB emelés .No: Ez meg: Nincs LLC..Ennyi is. Quad alatt olyat fog nekem droppolni, hogy magam alá hugyozok. Szuper lap, de ak olyannak való, aki vesz egy Quadod, Lazán felhúzza 3,4GHz-re, beledobál 4-8giga ramot, vagy 6vinyót s csinál otthontra egy gépparkot belőle
Bár állítják sokan, hogy lehet megveri az UD3R-t (nem is gondoltam, hogy mennyien, mennyi mindenre odafigyelnek), de Sub, Toyot, s én is úgy vok vele..esélytelen. Na..pihizek mert jön a meccs! -
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #11588 üzenetére
"minek 20 millás kocsi, ha nem van eszed és nem kapsz jogsit
"
(#11582) krammerka : Látod barátom, így múlik el a világ dicsősége. Micsoda egy lap Te! Csudaszép
Viszont, szemre megmondom, kb annyi az esélye tuningban az UD3r ellen, mint Nekem 100m gyorsban Egerszegi ellen (nem tudok úszni). 1-2 hét teszt és megy a bótba. Csak nehogy meglepjen, mert ha kis különbség lenne tuningban..elgondolkodnék..
-
kicsigeri
senior tag
"Minek 40 millióért egy Ferrari, ha egy 20 milliós BMW M5 ugyanazt tudja... Hajrá AMD és Ati!" egy lelkes újonc aláírása. Mik vannak. Gyuri, ez nem a haverod???
-
Gyuri27
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz
fekeandras #11583 üzenetére
-
krammerka
őstag
válasz
fekeandras #11583 üzenetére
-
Gorneck
legenda
189dodó egy szaros 5850 és akkor nem egy lehúzós banda az AMD mi?!
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
-
lipi67
nagyúr
Megjött a P45DQ6 -Azt hittem hűtőszekrényt vettem, akkora doboza van..Most cseréltem ki a 2 deszkát, s most kúszott fel a win7 Ult.64bit.
-
shteer
titán
válasz
TeeBee73 #11571 üzenetére
letöltéshez inkább ezt ajánlom
idle nem fogyaszt 20W-ot se
szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #11567 üzenetére
Te! Te naponta változtatod az avatarodat?
-Bérel a fene..Mostanában nem töltögetek annyit, nincs mit. Viszont a fiam..Ő kavar mindíg valamit. Volt, hogy kikapcsoltam a gépet, erre reggel azzal fogadott mikor bekapcsolta, hogy a haverjai nyígtak, hogy leállt a gépünk, nem tudtak ezt azt csinálni éjszaka..Én rég nem követem, hogy mit csinál, lényeg, hogy kitünő tanuló legyen, vágja a pc-t oda-vissza szoftveresen (minden formában), mert ebből kell majd megélnie..
-
-
kicsigeri
senior tag
válasz
lipi67 #11561 üzenetére
Lipi, hogy a szarba lenne, 1-2k havonta, max akkor ha a proci is folyamatosan alulfeszelve megy, és nem eszik többet 10W nál, de terhelve se. Nem tudom mennyi a villanyszámlátok, de nekünk otthon 1 héten kb a 2 gép meg 96 órát hetente. 14k a villany, de ebbe benne van a bojler is ami szintén elektromos, meg a sütő, mikró, tv-k, hűtők... soroljam még, és mikor fater nekiáll hegeszteni az aztán zabálja az áramot. Ja és megnéztem 1 héten keresztül folyamatosan ment a gépem, volt benne agyon terhelt időszak is, Crysis meg COD és még mások. 1 hét alatt evett meg 600 Ft az 4 szer = 2400. Jó ha megspórolsz havonta 200 Ft szerintem. De hogy egy 1000 nem fogsz az is biztos.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11560 üzenetére
VGA lényege: Nagyon szép és gyors, hibátlan jó kátrya, de hogy 24/7-ben maxon járkáljon nekem az sok. Vill.számlában is azt írják 1-2k val több havonta mint vezérelve. (ha netezel, stb nem fullon megy, olyan mint a proci) Na, ezt nem tudom összehozni szoftveresen az ATT-vel. Most..lehet, hogy ki lesz b@szva vele, bios szinten átírjuk, hogy szoftver nélkül vegye vissza a 2d-s órajeleket és a feszt. Fura ez, mert eddig is új biost kaptak a kártyáim, de pont ellenkezőleg, a 3d-s rész lett felhúzva, most az nem kell (egyelőre) csak a 2d-s vegyen vissza. Azt nem tudom, hogy nem-e jár garivesztéssel, mert egy 30k feletti kártya nekem már drágának minősül, Zsír új, Iponos, számla-gar 100.000 év
s luxus lenne ha egy esetleges karihiba miatt (vagy bármi tőlem független ok miatt) elszállna és nem hívhatnám a garanciafutárt, hogy cserélje ki.
Alaplap:
Hát...Nem tudom.., hosszúúúúú.., körülményes.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11558 üzenetére
Ja..Így mondd. Katt777-tel már kiveséztük rendesen. Nekem 2D-ben 200ra visszavéve 0,843V-on ment.. CCC-nél is csak 500/900-ra veszi vissza mint a nélkül. Most megint kipróbáltuk az utolsó lehetőséget (azt hiszem, hogy az utolsó volt nekem), uaz. Holnap még annyit megcsinálok, hogy a DQ6-tal egy új Hdd-vel újra felnyomok egy oprendszert és displ.driver meg ATT, hátha. Ha meg holnap se jön meg az a kva alaplap (hetek óta várom) szarok abba is..
-
Gyuri27
félisten
válasz
lipi67 #11556 üzenetére
A lényeg. Ezekben a vga-ban (ha a gyártó nem ökör) van a pp2. Ez nem csak az órajelet, hanem a feszt is visszaveszi. Általában van egy 2d-s és egy 3d-s profil. Néhány gyártónál van köztes is. Ehhez nem kell semmi csak a ccc és nem kell faszolni az att-vel. Kapisi?
A gugli forditó meg elég jó kérlek.geri: na majd holnap kapsz.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #11554 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Gábor (ismered, vele iitál) és az öccse ok, meg a feleségem ha éppen nem csaltam meg, vagy ilyesmi. A többi..látszatember..-kb ez a helyzet leegyszerűsítva..
Györgyöm: Köszi szépen. Rendes Tőled, hogy törődsz velem, s el se hiszed mennyire. Még a tannittásomra is ügyelsz! (ha most elkezdek angolt tanulni, pár év s el is fogom tudni olvasni. -mivel szakmai jellegü, gondolom a webfordító gagyisága meg az én VGA-s tudásom..úgy elvinne az erdőbe mint én Salma Hayek-et.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11551 üzenetére
Á!!!!!! Nekem ilyet ne írj! Magyarul! Nem értem én az ilyen szakszavakat
(#11552) Gorneck23 : Inkább (vala)KIN dolgoznának. Én is dógoztam. Rendbetettem apám sírját. Jövhéten persze jön majd az évente 2x láttott"szeretett"rokonság, eszenk isznak és elbarmolják. Kezdtehem majd előről. Nem baj, majd Böbe jön és anyámmal rendberakják..-megszoktam már..
-
Gorneck
legenda
válasz
fekeandras #11542 üzenetére
Min dolgoztok?
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsigeri #11538 üzenetére
Hát a jobb szemgolyódat a balra simán megcserélem.
De amúgy meg tessék bekapni. A kölök prociját kellett volna megvenni 875ft-l drágábban. Az ugyanis ki van tesztelve és ugyanúgy egy év gari van rá a vásárlástól. De jó neked a zsákbamacska is.
Milyen tápot veszel te? Hát nem én rendeltem, nem én hozom el?Amd-s szép napot.
Lipi: a pp2 nem müködik azon a vga-n?
-
lipi67
nagyúr
válasz
shteer #11544 üzenetére
"Nálam szószerint 24/7-ben megy a gép, leszámítva a tuningbeállításoknál és a HW cserénél eltöltött időt. S hétfőtől péntekig NINCS játék, a törpék tanulnak s max 6-9 között msn-net stb..Hétvégén meg Krisztián napi 2-4 órát ha játszik, többnyire dumál, tölt s Isten tudja, hogy mit csinál. Szóval , mi a f@sznak menne fullon? Gyárilag 500/900-ra vesz csak vissza. Tök értelmetlen így. Meg fogok őrülni. SOHA TÖBBÉ ATI-t. nV - Intel !!!!"
Folyamatosan 0,83V-on menne 200/300-ban 95%-ban,s 5%-ban haszáljuk csak mint 3D-s kártyát. Most meg folyamatosan 500/900-on megy 1,2xx V -on. Ez napi 3-4 óra üzemnél elhanyagolható tényező mind élettartam mint áram szempontjából, de napi 24 óránál már nem, értelmetlen.
-
shteer
titán
válasz
fekeandras #11542 üzenetére
?
süt a nap! elvonultak az amd-s felhőkszépet!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #11540 üzenetére
Akkor itatsd, az tágítja az ereket
-Most jöttem haza a temetőről, kva jó, hogy 1 csap se működik..Minek is. Olyan mint Szhelyen a tesco melleti postánál..Kértem lottót, azt mondta: Nem tartanak.Húúúúúúúú meg fogok őrülni, de szarok mindenre, ár/értékre stb, soha többet ATI vga-t.
Pár napja nem indultak a játékok.Mivel amúgy is újra akartam rakni az oprendszereket (Tuning miatt), Lementettem, formáztam és felnyomtam a szokásos XP-t. ATi catalyst 9.9 mint eddig , ATT és...Nem működött a kari. Semmi 3D-s nem indul el, kilép. Nagy nehezen rájöttem (katt777 segített), hogy CCC-vel akad. Újra kipucoltam és csak disp. driver. Uaz! Katt mondja, hogy mivel a vga-m eltér a 750/900-as ref.értéktől, ATT telepítésekor be kell pipálni a gdrr5 -nél azt a szart. Újra pucolás és telepítés. Az eredmény:
Ha Nincs ATT a gépen, kifogástalanul működik a kártya, szuper gyors, nagyon szép a kép. Viszont ahogy telepítem és háttérben fut (még profilokhoz stb nem nyúlok!!!) már minden játékból Dmarkból kilép. Ha kikapcsolom akkor indul minden, de szemcsézi-szemeteli a képernyőt. Ha letörlöm, minden tökéletes. Ok Ok mondhatnátok, hogy ne tegyem akkor fel az ATT-t, de..
Nálam szószerint 24/7-ben megy a gép, leszámítva a tuningbeállításoknál és a HW cserénél eltöltött időt. S hétfőtől péntekig NINCS játék, a törpék tanulnak s max 6-9 között msn-net stb..Hétvégén meg Krisztián napi 2-4 órát ha játszik, többnyire dumál, tölt s Isten tudja, hogy mit csinál. Szóval , mi a f@sznak menne fullon? Gyárilag 500/900-ra vesz csak vissza. Tök értelmetlen így. Meg fogok őrülni. SOHA TÖBBÉ ATI-t. nV - Intel !!!! -
Gorneck
legenda
Szép napot.
-
kicsigeri
senior tag
Na Gyuri kedden hoz nekem is egy kis méregzsákot E3200-t. Remélem az lesz, mármint méregzsák.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11525 üzenetére
Hm.. Ha megéri..
Partizán: "Nem szívesen mennék oda, mutatkoznék be és utána dá-dá. Viszont este, utcán,"inkognitóban" nagyon szívesen.Deszka: Igen, Neked sose feküdt a Giga bios, Abit-Asus a Te környezeted
-Türelem!
Nagyon jó deszka az, csak idő kell hozzá, de mihez nem?WR: Igen, szuper, s tudom, hogy ott ügyködtetek Brumival, ezért is kérdeztem. Én is ott akarok lenni, de a quad [ennyit] kapott, (ma is sajnálom azt a szaros 100MHz-et a WR-ért), akkor a kis cerka..nekem jóval 4,5GHz feletti eredmény kellene, s ha ez 1,9v , akkor annyi. Nem használni-megtartani-eladni akarom, elég egy becsületes valid, erre kéne..EZÉRT jó az UD3R!!!!!
Másik lapban hiába feszelnéd a procit, deszkát is kell, a nélkül szart se ér. (s nem mind1, hol , s mennyit adsz, sokszor a kevesebb a több) Viszont ezen a chipset-fetek nagyon profik, feszelhető minden. S ez igaz a mostani lapodra is, ismerd ki, szeretni fogod!!!
(én is utáltam Abit után ezt, s most már jobban szeretem mint egy hagyományos sexet. (anal-oral azért veri ) -
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11521 üzenetére
Máson? Partizánba megoldható, nyiltan nekem most 2 évig jó lenne nyugton maradni..
Kben meg.. Isten tudja. Lehet, nem érdemes már felszakítani a régi sebeket...Milyen a deszka? Nekem kedden jön a P45 DQ6-os, s szerintem max 3-4 nap múlva megy is. Szolgáltatás ok, (bár kihasználni más kérdés), tuningban meg az UD3R simán verni fogja. Ha nem, akkor megy apróba az UD3R, azt itt a környéken senki se használja ki, (alapfelszereltség-extra tuning) nem nagyon tuningolnak, akik meg igen, azok is csak ilyen plusz 600-1000MHz-eket, amit más, olcsóbb lap is simán tud..
Majd írj a deszkáról! Szerintem az a deszka quad alatt is becsülettel teljesítene. Azon gondolkodtam, egy kis 3200-es mit tudna UD3R-ben. Szerintem kva sokat. Ha valami más rendelés is lenne, 10k-t Iponból megérne. Vennék karácsonyra magamnak 1et, mert"csak úgy" elégetni , luxus lenne, de ha vennék, valós 1,9v-ot tuti kapna léggel, mert a cél valahol 4,5GHz felett lenne.
Most látom bakker! 15k??? Hát..nekem nem érdemes élnem. Én ezt min 25k-ért vettem volna..
hol van a WR lista, nem találom!
Ja! megoldottam a vga-t, igaz ATT-t nem merek felrakni, most így reg.kipucolva, driverek lenyomva, s csak sima displ.driver feltéve..így működik hibátlanul.
-
krammerka
őstag
válasz
Gyuri27 #11522 üzenetére
sírás nemigen volt mostanában,és a lap sem volt drága
Egyébként 15k-ért vettem............Szeretnélek egy kicsit megrontani téged is Gyurka,csatlakozz az Intelesekhez:Csak Neked!!!
-
kulerr
őstag
válasz
kulerr #11516 üzenetére
Dehogyisnem vagyok itt is, igaz úgy volt h eljövök-jöhetek pár nap szabira de elmaradt,....majd 2 hét múlva bőven leszek mert ki kell adni a szabikat (21 napom van még) ha évvégén látni akarnak
Meg a másik az h Gyurka bújkál előlem pedig hajtok rá...fosik h szétrúgom a seggét COD-ban.. -
kulerr
őstag
2 feles fasza pálesz és elmegy a fejfájás!....apropó f@szán rotyog az alma
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11510 üzenetére
A picihuszárra gondoltál? Jól szájba kell vágni.
Hát..ez nekem minden csak nem szép reggel..
Tegnapelőtt szólt a fiam, hogy a játékok nem indulnak. Újra is akartam rakni az egészet, így meg is tettem (Oprendszer). Erre: A VGA nem hajlandó 1üttműködni az ATT-vel. Illetve, ha fut az ATT MINDEN játékból kilép. Csak úgy tudtam optimalizálni, hogy nem indul automatikusan. Így futottak a játékok, s ha nem játszik a gyerek csak netezik, akkor klikkel az ATT-re ami meg (úgy állítottam be) visszavesz 770/900 -ról 200/300-ra, 0,8xxv-on. Gondoltam..leszarom, erre...Ma elkezdtek a játékok szemetelni. Mindent beszemcséz 3D-ben a VGA. F@sz kivan. SOHA nem volt húzva ez a szar!!!Annak is örülök, hogy éjszaka kva lázas lette, most szétrobban a fejem, az ebéddel is el vagyok kicsit maradva, a húsleves ugyan kész, de a csirke meg a gomba..még kell min. 40perc..
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
-
Gorneck
legenda
Szép napot...
-
krammerka
őstag
válasz
lipi67 #11509 üzenetére
Nehezen értem meg ezeket az embereket,legalább kérne segítséget,hogy leírja normálisan................,bár lehet neki ez a természetes
Hasonló értelmi szinvonalon van az én jelenlegi legnagyobb "ellenségem" is,az iwiw-en hasonlóképpen van kitöltve a személyes adatlapja is -
krammerka
őstag
hát ezen beszartam:
"Eladóvá váltak a következük Alaplap Asrock 4goreDual-sata2 lga 775,Intel pentinium E2160 1,8 Dual core 2gb Samsungddr2 ram 160 gb samsung hdd pioner 110d dvd iro ,Lg dvd olvaso Asus en 7300 gs 512 mb video kártya Plips 17Col monitos 100 hz crt egér bilentyü handszoró,csak azért eladó mert laptopot vetünk és feleslegesé vált amugy tökéletes minden körülbelül 1,5 2-évesCsere nem nagyon érdekel dfe ird meg mid van és meg látjuk esetlek Laptop"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest