Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
shteer #56031 üzenetére
Fostam baszod.
Platót kellett belemezelni mire beöltöztem és bekúsztam alá elkapott a cifrafosás. Pár varratot levarrtam spuri befelé. Bakancs + ezer gúnya le utolsó pillanatban épphogy beugrottam a budira. Kijövök, ruha fel be a plató alá. Kis hegesztés majd váratlanul mindent eldob hátraarc és futólépésben spuri vissza a budira. Ezt játszottam egész délután aztán meguntam és ki sem mentem már. Kibaszott kínai kaja tuti valami környékbeli kóbor kutyából volt. Legközelebb arra járok tarkón baszom a kis vigyori vágott szeműt.
-
zoltanz
nagyúr
Orosz Szuper Márió: [link]
-
zoltanz
nagyúr
Gender (nő egyenjogúsági) film tervek: (nem vígjátékok)
Hét mesterlövésznő, Gyűrűk úrnője, Mikor a bula csóválja, A Taxisofőrnő, Keresztanya, Nem vénasszonynak való vidék, Eső embernő, Asszony a holdon, Szuka szorítóban, Az asszony tragédiája, Pop csávók stb. Denevérasszony, Halászkirálynő legendája, Az utolsó Amazon. (ja ez már van, bocs b+) -
8th
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
zoltanz
nagyúr
8th
Néztem nemrég, egy alap, 4 magos Xeon C2Q procin (4x1600 Mhz) már közepes felbontáson, (1080p) böngetőből, akad a Youtube-on új AV1-es (jogdíjmentes) videó.
Utolsó mohikán (platform) az aranykorból sajna.
Elrepült felette az idő vasfoga, hiába. -
Gyuri27
félisten
-
8th
addikt
Amikor mások balfaszkodása miatt nem haladtál a munkával és emiatt vasárnap még vissza kell menned másfél órára, hogy befejezd. [link] Jobb reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest