- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz shteer #56031 üzenetére
Fostam baszod. Platót kellett belemezelni mire beöltöztem és bekúsztam alá elkapott a cifrafosás. Pár varratot levarrtam spuri befelé. Bakancs + ezer gúnya le utolsó pillanatban épphogy beugrottam a budira. Kijövök, ruha fel be a plató alá. Kis hegesztés majd váratlanul mindent eldob hátraarc és futólépésben spuri vissza a budira. Ezt játszottam egész délután aztán meguntam és ki sem mentem már. Kibaszott kínai kaja tuti valami környékbeli kóbor kutyából volt. Legközelebb arra járok tarkón baszom a kis vigyori vágott szeműt.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
zoltanz
nagyúr
Orosz Szuper Márió: [link]
-
zoltanz
nagyúr
Gender (nő egyenjogúsági) film tervek: (nem vígjátékok)
Hét mesterlövésznő, Gyűrűk úrnője, Mikor a bula csóválja, A Taxisofőrnő, Keresztanya, Nem vénasszonynak való vidék, Eső embernő, Asszony a holdon, Szuka szorítóban, Az asszony tragédiája, Pop csávók stb. Denevérasszony, Halászkirálynő legendája, Az utolsó Amazon. (ja ez már van, bocs b+)[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
8th
Néztem nemrég, egy alap, 4 magos Xeon C2Q procin (4x1600 Mhz) már közepes felbontáson, (1080p) böngetőből, akad a Youtube-on új AV1-es (jogdíjmentes) videó.
Utolsó mohikán (platform) az aranykorból sajna.
Elrepült felette az idő vasfoga, hiába.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
Amikor mások balfaszkodása miatt nem haladtál a munkával és emiatt vasárnap még vissza kell menned másfél órára, hogy befejezd. [link] Jobb reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Új 3,4GHz Intel N100 barebone
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest