- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szép estét!
Bolcsodal: Tudom én,nem is úgy vettem!Igen,jók ezek,de a nyerő még mindíg a reaper 1150-es,s lesem majd az 1200-est.Kben..Igazad van!
Gergőkém,kicsi szívem csücske!:Ha a smasszers dologra gondolol,ott pénzbehajtás lett volna a meló és nem péniszbehajtás,van ám különbség
Jó,hogy jó a kedved,bár ne tudnám,hogy ez csak a felszín. -
Gyuri27
félisten
Emberek olvastatok mostanában ramos apróhirdetést?
Elértük a teszvesz szinvonalát. Az ok, hogy az üzletrontást tiltják a fórumon, de azt is szürni kéne ki mit rak fel. Ugyanis egy szemétdomb lassan az apró.
Példa. 2x1 giga team expert 10k használtan úgy, hogy az ember lepajszerolta róla a bordát. 2x1 giga adata extreme 800+ szintén eltávolitott hűtővel 6k. Azt már csak halkan mondom, hogy 9k az új, garis.
Szóval idáig jutottunk (süllyedtünk).
Most meg azon filózok mi a ráknak kell leszedni a ramról a gyári bordát. Nem ment a tapéta szinéhez? Vagy nem hitte el, hogy ram van alatta?Jahh meg lidérc: 3x1 giga ddr2-s kitt. Erről hallott valaki?
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #4186 üzenetére
Krammerka: Eladtam a reaper 1150-et(az is válogatott volt,13,5k -ért.Nem volt ramom,így Peti küldött postán egy Mushkint.Az nem volt jó,küldött utána még ramokat.Megvettem 23k-ért 8gigát ezekből,és most 12,5k-ért eladom a felét.Az reaperek 12,5k-ért voltak,ott nyeretem 1k-t,ezen is 1k-t.A pk (amikor visszaküldtem a ramokat amik nem kellettek 800FT-volt.Így 1200Ft -tal volt olcsóbb.Vagyis 10.300FT-ért van 4giga kvajó Patriot Viper-om.Ez jó..nagyon jó.Főleg,hogy a 2x2-es Muskinnál jobban megy,és az meg 20k volt.Fele pénz,jobb teljesítmény.
Kben..Nálam is kb olyan mint nálad,igaz,az okok másak.Azért is szarakodok ezekkel(meg azért,mert szeretek szarakodni),hogy lefoglaljam magam,eltereljem a figyelmemet.
Írj majd privit!!8kor mennem kell dógozni,majd utána benézek.Írjatok hát alvóbabák
-
#TOTTI
őstag
válasz
kicsigeri #4182 üzenetére
nem is azzal van.. büntessenek.. bár magyar fizetéshez sokallom.. nekem inkább az hogy ha orabérbe lennék nem sietnék de mivel 4 orába bejelentve igy.. sajnos ebbe kell beleférjen egy pécs-debrecen-nyiregyháza-miskolc-pécs túra... ezért kell sietnem "hivatalból" és a levét én iszom.. rendőrökkel még azt mondom igy sincs bajom.. sose volt.. persze jah sokat visznek de ez a szükséges rossz.. és azt mondom büntessék a gyorshajtókat sok balesetet előzhet meg a zero tolerancia...
-
lipi67
nagyúr
Isten óvja Ősembert
Rosszabbak voltunk mint a postabuzik,de megérte a tesztelgetés.Megtaláltam új ramjaimat a Patriot Viperek személyében!Drágaságaim,kis 800-as 2gigás dezentorok!
[Everest]
[S a lényeg,a memteststabil állapot]
-szerelmes vok- -
kicsigeri
senior tag
Tsigi ha így haladsz te fogod eltartani azokat a bütykös valamiben semmit nem csináló, csak az autósokat csesztető, és ha gáz van elfutó valakiket, ezt a népséget nem igazán nevezném embernek, hogy valaki olyan munkát végezzen hogy a másik embernek keresztbe tegyen, sose fogom megérteni. Nem a csak a gyorshajtókat kéne megbaszni, hanem azt a sok kis köcsögöt, aki (ma is) bent ül a kibaszott switjébe, ki nem lát mert olyan párás az ablak, és leesett 5 cm hó, (Győr fele) és 30 megy. Semmi nem volt a keréknyomon, csak középpen. Ja és mikor leelőzöm még villogtat is rám. Meg azt a sok kis köcsögöt aki nem képes azt a kurva visszapillantó tükröt használni, és meg 80 a belső sávban, odérek mögé és eltelik vagy 2 perc mire felfogja hogy hol van. Ha meg megelözöm jobbról, még képes és rámrántja a kormányt, mert hirtelen azt se tudja melyik világon van. Ja és egész nap keresik azt a faszit aki bement 1 lépcsőházba, miután kirabolt 1 bankot vagy mit. Estére megállapították biztos kiment a másik ajtón, gratulálok, ezt meg lehetett volna állapítani 5 perc után is. Mennyi pénzünkbe (adófizetőknek) került vajon ez a kis akció? Szerintem simán megvolt mindannyiunk 1 évi fizetése.
Már sokkal jobb -
#TOTTI
őstag
válasz
fekeandras #4179 üzenetére
Az is fasza... ha nem érek oda lassu vagyok ha sietek felelőtlen.. ez nem fair.. sehogyse..
bejön a fönököm mondja milyen ideges.. nem tudom miért amikor nekem kell kifizetni..Állitok a gázpedálomon... hogy csak 2500ig forogjo az autó.. és faluba beteszem 2.ba.. és akkor 50 lesz autopályán meg 110 5.be mást nem tudok tenni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #4175 üzenetére
Nem,ez nő...
Le kell nyomnod?F@sza az is...
Tsigalko: Jobb ha kérsz egy munkatrabit!Abból a suskából már pár vibri meg guminő kijött volna.Ha igy folytatod,sose nem leszel perverz -
#TOTTI
őstag
Most kaptam még 60K gyorshajtás csekket 50 helyett 92vel... már 240nél tartok...
-
lipi67
nagyúr
Nekem csak akkor ha kocsiba ülök.Nem helyes az ha a kormány a bal oldalon van!
Gyáááááááááá! Most beszéltem 20percet egy volt bnőm bnőjével,kész vok!Írja:Szia!Itt egész nap esik az eső
Vlaszom:Tudom,2 házra lakunk 1mástól..
Írja:Mondd meg x-nek,hogy mutassa meg a szülinapi képeket amin én is rajta vagyok.
Válaszom: Pont ma láttam.Rajta vagy a tortával
Írja: Finom volt a torta?
Válaszom:Honnan tudjam?Te voltál ott nem én!
--
-
kulerr
őstag
nade ti romlottak nem arra gondoltam!!!
hogy nektek mindenről a rossz oldal jut eszetekbe
-
kulerr
őstag
dupla-dupla
-
lipi67
nagyúr
1x Debrecenbe kicsit másnaposan beültünk a DEAC melletti"Teniszkébe"-Jött a pultos ,s nem hitte el,hogy a sok zsivány bírkózik 1 korsó sörrel.Mondtam neki,hogy azért nem iszunk,mert veszünk neki egy IFÁT,s majd a platón fog táncolni,mert olyan jól néz,kell alá egy ifa,lássa a nép h milyen szép.Elhitte!-lett is folyt.Ő volt Krammerka kedvence..
(#4165) Gyuri27
okozhatnánk még egy INTEL feliratu pólóval..
(természetesen a melleden csomóra kötve,vizesen
kicsigeri: Megvalósítjuk!(hogy tudj korizni,lehet a Duna jegén is,annak már multja van)
-
kulerr
őstag
Ha a buli olyan felvonulós parádés lesz azt remélem tudjátok milyen teherautón fogjuk megejteni.....
Basszus ha kell viszek mindent...még tehenet is fejetek wazzz!
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #4159 üzenetére
Ne szívass már!Még mindíg tökölnek a régi ügyeden?
-Majd megszöktetlek!-
-
lipi67
nagyúr
Tegnap beszélgettem Bagiék Péterével,hogy ég már a pofám,de nemtok dönteni,hogy milyen ram,s 1 hónapja lassan,hogy nálam van a Mushkin.Erre ma:Gyün a postás és hoz 2 fajta reapert meg Patriot Vipert.
Betettem 8giga Patriot-ot..Basszus 4-4-4-12-ben szépen mennek,840-ig atomstabil(Perf.lev.8 -on,1:1-ben 8giga!),s 5-6-6-13-on 950-en uez a helyzet.Meg is vettem a 8gigát.A proci pihizik 3,8GHz-en,mellette a 8giga ram..sztem engem így elég sokáig kiszolgál és jól döntöttem.fekeandras: Nem is kell mostanában.Lucsok-sár minden.Lehet azt akkor is ha már kezd jönni a jóidő!Nem?
Most csak az a kérdés(ezért vetettem fel),hogy lenne-e rá igény!??? -
fekeandras
őstag
kekszsopot a népnek!
PH!-s arcoknak kedvezmény?
Lipi (#4150): Jó ötlet!
Kár, hogy mostanában nem leszek túl mobilis...
-
lipi67
nagyúr
Nem kupit mondtam!Sok NŐ fogékony bizonyos dolgokra,s azt se tudja még,hogy mi jó neki.A saját testüket nem ismerik.Ha rávezeted Őket(kell,hogy bízzanak benned-ez a meló!)akkor sikosítók,segédeszközök fogynának szépszámmal.1:El kell magyarázni nekik,hogy ez is egy kultúra,s nem bűn amit tesznek annak érdekében,hogy jól érezzék magukat.
2: Közvetlennek(és nem tolakodónak-bunkónak)kell lenned,hogy megnyiljanak előtted,s merjenek bemenni,szétnézni..-így értettem-
kicsigeri: Hát azt én nem tudhatom.Majd megszavazzuk.Tőlem most egy szavazat a "nekem mind1"-re.-Attól függ,h ki jönne,s akkor megkeressük az arany középutat,hogy ne legyen senkinek se messze.
Gyuri27:
fekeandras: No!Erre Te is felkaptad a fejed?
-
Gyuri27
félisten
Most volt nálam Csigi. De olyan kis fiatalka, hogy nem volt szivem megrontani.
-
bolcsodal
addikt
Gloryhole....
Ha még nem láttátok "must see ever"!
kevéske angol kell hozzá, de poénok nagy része sztem érthető..hiszen vizuális..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4145 üzenetére
Ha jót főzöl én mennék
Vagy inkább én főznék!Komolyan imádok főzni,megnyugtat.
Ajándokot viszek vmit..Kolmolyan
em gondoljátok,h összehozhatnánk lassan egy topikbulit?
tsigalko87: Hát..Nem az a lényeg,h mit árulsz,az,hogy "el tudod-e adni".Úgy értem,ha felkorbácsolod az érdeklődést..
Kisváros..Khm..-Prűd.Értelmiségieket vedd célba,40-es értelmes nők..Először beavatod őket,hogy mit tudnál pl.Te kezdeni velük ha-...s majd hozzák a barátnőket. -
#TOTTI
őstag
Akarok nyitni egy Sex Shopot van kereslet az ilyenre..? Kisvárosban pécstől nem messze..? Szerintetek..?
-
lipi67
nagyúr
Meglestem..
Na lefuttattam a szőrös karikárt is.A stabilitás tesztnél 38°-ról indult és lassan kúszott fel,majd 59°-ra beállt.A sebességmérésnél meg alapon(3GHz-es cpu-val 1615 pontot kaptam.Csak tudnám,hogy mit jelent
-
fekeandras
őstag
Nem kell valakinek egy olcsó Abit lap?
[link].Mindössze 25db jó magyar ezrest kell leszurkolni érte!
Kár, hogy annyiért már használt P45-öst kapni...
Igazából azt nem tudom, hogy csak poénnak szánta az ember vagy tényleg ennyit akar kapni érte...Mert akkor rárohad a cucc.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4098 üzenetére
Iccaka végigzongoráztam,hogy van-e értelme.Ez lett belőle:
3GHz / 1000-es ramok: 11 162 pont
3,2GHz / 950-es ramok 11 316 pont
3,4GHz / 908-as ramok 11 464 pont
3,6GHz / 1060-as ramok 11 641 pont
3,8GHz /1016-os ramok 11 731 pont
4GHz / 1068-as ramok 11 858 pontKár,hogy nem tudok olvasni a sorok között.Az látszik,hogy többé-kevésbé lineáriasn emelkedik a teljesítmény ahogy húzom a procit,kérdés,hogy 3DMark2006-nál ezek a pontbéli különbségek mennyire nagyok teljesítmáényben..
Sokat számít 100-200-700 pont?Lövésem se nem van..Ja! Tudom,hogy objektívabb lett volna uazon ramórajeleken és csak a VGA-t nézni,de én direkt csináltam így,mert nem a VGA,hanem a rendszer összteljesítménye érdekelt,(most nem tuningolni,használni akarom).Ezért is az össze-vissza ram,mert ilyen FSB-k mellett,ezt szerette a lapom.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #4130 üzenetére
Úgy látom,nagy köröket teszel előtte!(kori,szinház..)Én kocsmába vittem,igaz,nem is élünk már együtt.Pedig..Pedig rendes voltam,mikor rájöttem,hogy nem ok a kocsma neki,soha többet nem vittem magammal..
Vízügyi miniszterem: Meg a babgulyás!Az is jobb.(feltéve,ha van idelye kihülni..)
TeeBee73:Szuper!Van szőrös karikám megint!
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt, a tegnapi korizástól olyan izomlázam van.
De jó napot töltöttem el az exemmel. Lehetett volna folytatása is
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
Lehet hogy sikerül szereznem egy P5K3 Deluxe Wifi lapot 12Kért... arra már érdemes alapozni...! DDR3 ramnak Samsungot néztem 1Gb 4800Ft egyelőre 2öt veszek.. Meglatom mit bir..
Annyit tutti megér a lap..
-
lipi67
nagyúr
Gyááááá!Mi lett ez?GyuriMég 1-2 hsz és regel Xavér.Vagy..Egy nigger,keresztbe áll a szemed is,s lesz Neked Black edition X2
-
Chaser
legenda
Jellemzően 20-22k, tudok helyet ahol 20.5k, vagy 21, de olyat is ahol több. Az aktuális usd árfolyamtól függ majd, mennyivel lesz olcsóbb. Megint nagyon fenn van az árfolyam, valamelyik nap voltam bankban, 220ft-os eladási ára volt
3-5k árcsökkenés lehet majd nálunk, kb annyi lesz az ára, mint tavaly nyáron volt a "válság" előtt.
-
-
Chaser
legenda
4x4 gb ddr2 ramot láttatok-e már? Én még nem, eddig
Csökken az E1xxx/E2xxx/E5xxx/E7xxx széria ára 18-ától
Lesznek 65W-os Q4-ek
Igaz, 1előre qrva drágán, nem könnyíti meg az intel az AMD dolgát
Rohadjon meg ez a xar dollár árfolyam, új áron nézve kb 17-18k lesz egy E5200, 220ft-os usd-vel számolva...mondjuk már az se rossz
-
lipi67
nagyúr
Hívtak az új börtönből(smasszer),hogy melózzak egy kicsit.Valahova le is írtam a számot,olyan fura volt.. Kben:Egy hosszú fekete szoknya és egy martens..kvajó egy nőn.
-mondom: NŐN!
Gyuri meg..Látod!eltüntek.Lehet,h közös jövőt terveznek Ákosunkkal.-Felszabadulna a"mosogatós"csaja,az nem is lenne rossz.
Költözzünk Pécsre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country teszt
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest