- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
thAnd
csendes tag
A következő megoldást találtam:
A kártya utálja, ha össze van kötve a C jel az Y-nal (Scart 15 és 20, vagy ay Svideon a 3 és 4). Ha ilyen kábel van rajta, nem érzékel TV-t.
Ellenben ha nincsenek ezek összekötve, akkor engedi a TV kimenetet. Nekem most csak FF-ben működik, mert csak az Y van rákötve a TV-re. A C-t (szín) csak 470-630 pF-os kondenzátoron keresztül kötöm majd rá, hogy elkerüljem a detektálási problémákat.
Azaz:
Svideo 3: Direktbe a kompozit (TV RCA) bemenetre
Svideo 4: kondin keresztül a kompozit (TV RCA) bemenetre (enélkül FF lesz a kép)
Svideo 1 és 2: Összekötni és ez lesz az RCA földjeRemélem, holnap a fenti módszer működni fog nekem (most nincs kondim). Ha mégsem, írok.
Olyat még nem olvastam, hogy a "sima rövidzáras" (kondi nélküli) módszert nem tolerálná valamelyik alaplap vagy S-video kimenet, de ezek szerint most ez a világ jön ... A megfejtés abban lehet, hogy a TV kimenet chip-je egyszerre küld "Flash" jelet az Y és C kimenetekre, amik ha rövidzárban vannak, elrontják a TV-detektálást. De ez csak spekukáció ...
Köszi az eddigi tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest