Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Sikerült szereznem egy fogyasztásmérőt, így frissíteni tudtam a beszámolómat, és már a fogyasztási adatokkal sem maradok adós.
A rendszer hálózatra csatlakoztatása után (konnektorba be) azonnal 22W-os értéket jelzett a műszer, ennyit vesz fel tehát a 225W-os Delta táp kikapcsolt állapotban. A gép indításánál azonban megnyugodtam. A WinXp alatt autostarttal induló néhány program (Daemon Tools, Everest, uTorrent) indulása után 25W körüli értéken állt meg a mutató (engedtessék meg ez a kis képzavar a digitális kijelző ellenére). Everest és SuperPi tesztekkel próbáltam terhelni a masinát (az eredmény olyan siralmas lett, hogy le sem merem írni), miközben 27-28W környékére kúszott fel a fogyasztás, és produkált egy-két 30W körüli peak értéket. Kiegészítésként: a modemem 11 (D-Link 360R), a router (Linksys WRT54GL) pedig 12W-ot nyel el a hálózatból. Az állandó internetkapcsolat, netmegosztás, letöltés, és hálózati kiszolgálás tehát összesen óránként kis ráhagyással 50W energiát vesz fel, ami 42 Ft-os kWh-nyi árral számolva havi szinten 1.533,- Ft-ba, éves szinten pedig 18.396,- Ft-ba kerül nekem.
Belegondoltatok már?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.